BurnFree

Akla For Burns palovammageeli, iso 118 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Nopea ja kätevä helpotus pieniin palovammoihin!

Heti omasta varastosta

Hinta: 7,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Akla For Burns palovammageeli, iso 118 ml

Akla For Burns (ent. BurnFree) on geeli, joka pysäyttää palovamman etenemisen. Lämpö imeytyy palaneesta ihosta, jonka ansiosta kivut lievenevät ja riski rakkojen muodostumiseen vähenee merkittävästi. On tärkeää hoitaa palovammaa mahdollisimman nopeasti, joten palovammageelit on sijoitettava lähelle työpisteitä, joissa palovammatapaturma voi sattua.

Myös hyönteisten puremien, hiertymien, nokkosen- ja auringonpolttamien ensiapuun. Helppoo pitää matkalla mukana!

Käyttöohjeet:

Välittömästi palovamman sattuessa levitä geeliä palovamma-alueelle ja anna sen vaikuttaa yhtäjaksoisesti vähintään 30 minuuttia. Älä hiero geeliä iholle vaan sivele palovammageeliä palovamma-alueelle. Geeliä kannattaa levittää iholle runsas kerros, jotta sen vaikutus on mahdollisimman tehokas. Palovammageeli lievittää välittömästi kipua, tuntuu iholla kostealta ja viilentävältä samalla rauhoittaen potilasta. Myös rakuuloiden muodostumisen riski vähenee.

Geeli on vesiliukoista, bakteereja torjuvaa, myrkytöntä, kosteuttavaa ja ympäristöystävällista. Geeli sisältää pääasiassa tislattua vettä ja teepuuöljyä (<1%).

Palovammageeli voidaan tarvittaessa huuhdella pois vedellä. Koska palovammageeli on tarkoitettu ensihoitoon ja ensiavuksi, geeliä ei saa käyttää vanhojen palovammojen hoitoon.

Pakkauksen koko 118 ml. Saatavana myös pienempi koko 59 ml.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.