BurnFree

Akla For Burns palovammageeli, iso 118 ml

Nopea ja kätevä helpotus pieniin palovammoihin!

Saatavuus 2-5 vrk

Hinta: 7,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Akla For Burns palovammageeli, iso 118 ml

Akla For Burns (ent. BurnFree) on geeli, joka pysäyttää palovamman etenemisen. Lämpö imeytyy palaneesta ihosta, jonka ansiosta kivut lievenevät ja riski rakkojen muodostumiseen vähenee merkittävästi. On tärkeää hoitaa palovammaa mahdollisimman nopeasti, joten palovammageelit on sijoitettava lähelle työpisteitä, joissa palovammatapaturma voi sattua.

Myös hyönteisten puremien, hiertymien, nokkosen- ja auringonpolttamien ensiapuun. Helppoo pitää matkalla mukana!

Käyttöohje

Välittömästi palovamman sattuessa levitä geeliä palovamma-alueelle ja anna sen vaikuttaa yhtäjaksoisesti vähintään 30 minuuttia. Älä hiero geeliä iholle vaan sivele palovammageeliä palovamma-alueelle. Geeliä kannattaa levittää iholle runsas kerros, jotta sen vaikutus on mahdollisimman tehokas. Palovammageeli lievittää välittömästi kipua, tuntuu iholla kostealta ja viilentävältä samalla rauhoittaen potilasta. Myös rakuuloiden muodostumisen riski vähenee.
Geelillä voi kostuttaa esim. sidetaitoksen ja sitoa sen löyhästi palovammakohtaan, jolloin geeli ei sotke ympäristöä ja pysyy hyvin paikallaan.

Geeli on vesiliukoista, bakteereja torjuvaa, myrkytöntä, kosteuttavaa ja ympäristöystävällista. Geeli sisältää pääasiassa tislattua vettä ja teepuuöljyä (<1%).

Palovammageeli voidaan tarvittaessa huuhdella pois vedellä. Koska palovammageeli on tarkoitettu ensihoitoon ja ensiavuksi, geeliä ei saa käyttää vanhojen palovammojen hoitoon.

Pakkauksen koko 118 ml.

Arvostele tämä tuote

07.04.2021 - PVG

Onneksi ei vielä ole tullut tarvetta käyttää tätä, toivottavasti tämän olemassaolo estää tulevatkin vammat! Tähdet on siis täysin kysymysmerkki.

Pakkauksen ohjeessa lukee, että geeliä tulee suihkuttaa vamma-alueelle, mutta tässä on kuitenkin keinukorkki. Netin ohjeiden mukaan sively ok eli pientä ristiriitaa ohjeissa.

Agripalvelu.fi vastaa
Kyllä, sively on ok, kyseessä on huono käännös ;)
Isommissa palovammoissa voi geelillä kostuttaa sidetaitoksen ja pitää sitä palovamman päällä. Toimii erinomaisesti!
t. Johanna nimimerkillä "kokemusta on"