ALE 20 €
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
 • ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä
ISOtunes

ISOtunes FREE Aware kuuleva BT korvatulppa, vihreä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Vihdoinkin langattomat ISOtunes bluetooth korvatulpat myös kuulevana!

ISOtunes FREE Aware - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat - nyt lisättynä ympäristönkuuntelulla!
Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Huom. ei hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitset EN-hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso  ISOtunes FREE Aware EN352!

Heti omasta varastosta

Hinta: 159,00 179,00 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 179,00 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

ISOtunes FREE Aware langaton & kuuleva bluetooth korvatulppa

Suositut bluetooth korvatulpat myös ympäristönkuuntelulla!

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat ISOtunes FREE Aware kuulevat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE Aware on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpissa on akun säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu jos bluetooth-yhteyttä ei ole ollut kahteen tuntiin.

Bluetooth yhteys
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla.

Aware -tekniikka™
ISOtunes FREE Aware kuulonsuojaimet käyttävät taktista Aware -tekniikkaa. Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa turvalliselle tasolle.
Tämä ominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun tämä tuote kytkeytyy päälle ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

ISOtunes FREE Aware korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. Elektroninen äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 85 dB. Huom. tämä ylittää EN352 raja-arvon, eikä siksi ole hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitset EN-hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso ISOtunes FREE Aware EN352!

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE Aware kuulokkeilla akunkesto on vähintään 13 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada noin 30 tuntia lisäaikaa. Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Bluetooth 5.2
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • Äärimmäisen kevyt - yhden tulpan paino 8g
 • Akunkesto 13 tuntia
 • Valmiusaika 60 tuntia
 • Automaattinen virrankatkaisu jos ei bt yhteyttä kahteen tuntiin
 • Latausaika 2 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • Elektroninen sisäinen äänenrajoitin 85 dB - huom. EI täytä EN352 sisäisen äänentuotannon osalta
 • SNR 32 TRILOGY tulpilla
Tuotenro IT-15.

Pakkauksen sisältö

ISOtunes FREE Aware kuulevat bluetooth korvatulpat, latauskotelo ja rannehihna, 3 paria Short ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria Tall ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.


Tuotevideot
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.