ISOtunes

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

Maailmalla suuren suosion saaneet ISOtunes korvatulpat Bluetooth yhteydellä ovat täällä!

ISOtunes FREE - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat, jotka on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 119,00 129,00 €  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes FREE on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä.

ISOtunes FREE korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE kuulokkeilla akunkesto on vähintään 7 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada 14 tuntia lisäaikaa. Näin kokonaiskäyttöaika on jopa 21 tuntia! Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 1,5 tuntia. Latauskotelon lataus täyteen kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • bluetooth 5.0
 • akunkesto 7+ tuntia, 14+ lisää latauskotelon kanssa
 • latausaika 1,5h kotelossa
 • kotelon latausaika 2h
 • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
 • aptX äänenlaatu
 • paino vain 4,5g/yksikkö
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
 • SNR29 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

3 paria ISOtunes Short TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun. Tähän liittyvät asiat hoidetaan suoraan ISOtunesin kautta paketissa olevien ohjeiden mukaan.

Tuotevideot
K: Kuulokkeiden paritus keskenään ei onnistu, vain toinen yhdistyy puhelimeen

V: Todennäköisesti liian monta pariliitosta eikä kuulokkeet löydä toisiaan.
Tulppien nollaus tapahtuu seuraavasti, toista samat vaiheet kummallekin tulpalle:

 1. Sulje korvatulppa
 2. Paina pitkään yhtäjaksoisesti (noin 10s) niin, että kuulet kolme piippausta
Uudelleenparitus:
 1. Käynnistä kumpikin kuuloke.
 2. Kun kuulokkeet on käynnistyneet, anna niiden ensin löytää toisensa. Kuulokkeet menevät automaattisesti paritustilaan ja löytävät toisensa.
 3. Avaa laitteesi Bluetooth -valikko ja valitse joko ”ISOtunes FREE-L” tai ”ISOtunes FREE-R”. Huomaa, että sinun täytyy yhdistää toiseen näistä, ei molempiin.


K: Miten ISOtunes FREE eroaa tavallisista bluetooth kuulokkeista?

V: ISOtunes korvatulpilla on kuulonsuojainluokitus ja määritelty SNR arvo. Normaalit bluetooth nappikuulokkeet ovat nimensä mukaisesti vain kuulokkeita, jotka nekin kyllä vaimentavat jonkun verran, mutta vaimennuksella ei ole mitään hyväksyntää eikä annettua arvoa, johon verrata. Lisäksi jotta voidaan puhua kuulonsuojaimista, on ISOtunes korvatulpissa äänentasonrajoitin, joten laite itsessään ei tuota ääntä yli 79 dB voimakkuuden (poikkeuksena musta FREE, jossa rajoitin 85 dB eikä se näin ollen täytä Eurooppalaista EN352 standardia). Normaalit nappikuulokkeet voivat tuottaa huomattavastikin yli näiden arvojen, ja aiheuttaa jopa kuulovauriota itsessään pitkäaikaisessa käytössä.

Tuon EN352 hyväksynnän myötä nämä korvatulpat ovat hyväksytyt myös ympäristöissä, joissa vaaditaan kuulonsuojausta.
Poikkeuksena ISOtunes FREE musta, jolla ei ole hyväksyntää juuri tuon suuremman äänentason takia, mutta joka toki käy olosuhteisiin, joissa kuulonsuojaus ei vaadi hyväksyntää.
Arvostele tämä tuote

30.08.2021 - Jarmo hitsaaja

16.02.2021 - Hitsaaja

Ei kehumista, ei saa tarpeeksi kovalle että peittäisi ympärillä olevaa melua, pätkii aivan järjettömän paljon korvaan menevä vaihdettava osa pieninkin liian iso joutuu survomaan

08.11.2020 - Jampetster

Erittäin mukavat käyttää. Helpot toiminnot ja sopii meluisaan työympäristöön. Pitkä toiminta-aika säilytys/lataus rasian ansiosta.

14.07.2020 - Maajussi

Oikein hyvät. Pelaa yhteen puhelimen kanssa ja näppärät käytössä. Sopivan kokoiset, jotta nakkisormillakin kivat käyttää. Käytän välillä vain pelkästään toisessa korvassa, kun vain musiikki tai puhelu päällä. Lataava kotelo plussaa! Kunnolliseen kuulonsuojaukseen perinteiset peltorit ovat tehokkaammat.

07.03.2020 - Hannes

Erittäin hyvä

04.03.2020 - Aleim

Tulpat on hyvät käyttää ja toimii hyvin. Miinusta vähän siitä että bluetoothilla yhdistettynä äänessä on pientä tausta kohinaa.