ISOtunes

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

Poistunut tuote - Katso uusi versio ISOtunes FREE 2.0

ISOtunes FREE - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat, jotka on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Ei saatavilla

Hinta: 119,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa (EN352)

Poistunut tuote - Katso uusi versio ISOtunes FREE 2.0

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes FREE on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Katso myös uusi ISOtunes FREE 2.0 EN352

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla.

ISOtunes FREE korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE kuulokkeilla akunkesto on vähintään 7 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada 14 tuntia lisäaikaa. Näin kokonaiskäyttöaika on jopa 21 tuntia! Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 1,5 tuntia. Latauskotelon lataus täyteen kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • bluetooth 5.0
 • akunkesto 7+ tuntia, 14+ lisää latauskotelon kanssa
 • latausaika 1,5h kotelossa
 • kotelon latausaika 2h
 • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
 • aptX äänenlaatu
 • paino vain 4,5g/yksikkö
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
 • SNR29 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

ISOtunes FREE bluetooth korvatulpat, latauskotelo, 3 paria ISOtunes Short TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot
K: Kuulokkeiden paritus keskenään ei onnistu, vain toinen yhdistyy puhelimeen

V: Todennäköisesti liian monta pariliitosta eikä kuulokkeet löydä toisiaan.
Tulppien nollaus tapahtuu seuraavasti, toista samat vaiheet kummallekin tulpalle:

 1. Sulje korvatulppa
 2. Paina pitkään yhtäjaksoisesti (noin 10s) niin, että kuulet kolme piippausta
Uudelleenparitus:
 1. Käynnistä kumpikin kuuloke.
 2. Kun kuulokkeet on käynnistyneet, anna niiden ensin löytää toisensa. Kuulokkeet menevät automaattisesti paritustilaan ja löytävät toisensa.
 3. Avaa laitteesi Bluetooth -valikko ja valitse joko ”ISOtunes FREE-L” tai ”ISOtunes FREE-R”. Huomaa, että sinun täytyy yhdistää toiseen näistä, ei molempiin.


K: Miten ISOtunes FREE eroaa tavallisista bluetooth kuulokkeista?

V: ISOtunes korvatulpilla on kuulonsuojainluokitus ja määritelty SNR arvo. Normaalit bluetooth nappikuulokkeet ovat nimensä mukaisesti vain kuulokkeita, jotka nekin kyllä vaimentavat jonkun verran, mutta vaimennuksella ei ole mitään hyväksyntää eikä annettua arvoa, johon verrata. Lisäksi jotta voidaan puhua kuulonsuojaimista, on ISOtunes korvatulpissa äänentasonrajoitin, joten laite itsessään ei tuota ääntä yli 79 dB voimakkuuden (poikkeuksena musta FREE, jossa rajoitin 85 dB eikä se näin ollen täytä Eurooppalaista EN352 standardia). Normaalit nappikuulokkeet voivat tuottaa huomattavastikin yli näiden arvojen, ja aiheuttaa jopa kuulovauriota itsessään pitkäaikaisessa käytössä.

Tuon EN352 hyväksynnän myötä nämä korvatulpat ovat hyväksytyt myös ympäristöissä, joissa vaaditaan kuulonsuojausta.
Poikkeuksena ISOtunes FREE musta, jolla ei ole hyväksyntää juuri tuon suuremman äänentason takia, mutta joka toki käy olosuhteisiin, joissa kuulonsuojaus ei vaadi hyväksyntää.
Arvostele tämä tuote

23.02.2023 -

Tänään tuli postissa tollaset. ois kannattanut näköjää lukee ensin nää palautteet täält.
Teen hiekkapuhallus hommia ja testi mielessä aloin imuroimaan. Imurin äänikin kuulu läpi ku ei tota prkl ääntä saa yhtäö Kovemmalle!

- Agripalvelu.fi vastaa-
Jos ulkopuolinen melu kuuluu selvästi, tulppa ei todennäköisesti ole ollut kunnolla asetettu ja silloin myöskään suojaimen oma äänentuotanto ei riitä. Tulppa täytyy asettaa korvaan niin, että se tukkii korvakäytävän kuten tavallinen korvatulppa. Korvatulpan kunnollinen istuvuus on toimimisen ehto ja vain silloin suojain täyttää myös kuulonsuojauksen vaatimukset.

Kts. ohjevideo https://www.facebook.com/watch/?v=1952025981638968


ISOtunes suojaimilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

26.09.2022 - Mattiwatti

Hitsaajan märkä uni. Itsellä oli alussa hankala saada musiikin tarpeeksi kovalle mutta iPhonen käyttäjille voin vinkata että ääniasetuksista saa kovemmalle. Ainoa miinus on että vaikka käytössä on tulpista pienin niin silti tuntuu olevan liian iso, onko pienempää mallia kenties tiedossa? Suosittelen.

14.08.2022 - zRude

Työpaikan kautta tilattiin porukalla näitä, ja melkein puolella tämän ostaneista kotelon lataus hajosi kuukauden sisään. Äänen volume suojaloukituksen takia niin minimaalisen alhainen että jos teet oikeasti meluisassa paikaa töitä niin hädin tuskin kuulet näistä mitään. Hintaansa nähden ihan täyttä roskaa, ja KOSS valmistaa langallisia tulppamallisia kuulokkeita joita saa 20e hintaan. 100x paremmat kun nää. En suosittele kellekkään.

Agripalvelu.fi vastaa
Tuotteella on vuoden takuu, jonka puitteissa vialliset kotelot vaihdetaan. Keväällä 2022 latauskoteloissa oli viallinen erä, joka valitettavasti aiheutti kotelon rikkoontumisen hyvin pian käyttöönoton jälkeen. Kannattaa siis olla yhteydessä ostopaikkaan takuuvaihtoa varten.

ISOtunes FREE on ainoa bluetooth korvatulppa markkinoilla (EN352 hyväksytty!) - ei voi siis verrata tavallisiin kuulokkeisiin. Korvatulppa tulee asentaa korvaan huolellisesti, jotta ulkopuolinen melu vaimentuu ja suojaimen tuottama äänitaso on tarpeeksi korkealla.

04.10.2021 - lomittaja

upea käyttää normi kuulosuojaimen alla... saa köyhän miehen radiokuulosuojaimen niistä

30.08.2021 - Jarmo hitsaaja

16.02.2021 - Hitsaaja

Ei kehumista, ei saa tarpeeksi kovalle että peittäisi ympärillä olevaa melua, pätkii aivan järjettömän paljon korvaan menevä vaihdettava osa pieninkin liian iso joutuu survomaan

08.11.2020 - Jampetster

Erittäin mukavat käyttää. Helpot toiminnot ja sopii meluisaan työympäristöön. Pitkä toiminta-aika säilytys/lataus rasian ansiosta.

14.07.2020 - Maajussi

Oikein hyvät. Pelaa yhteen puhelimen kanssa ja näppärät käytössä. Sopivan kokoiset, jotta nakkisormillakin kivat käyttää. Käytän välillä vain pelkästään toisessa korvassa, kun vain musiikki tai puhelu päällä. Lataava kotelo plussaa! Kunnolliseen kuulonsuojaukseen perinteiset peltorit ovat tehokkaammat.

07.03.2020 - Hannes

Erittäin hyvä

04.03.2020 - Aleim

Tulpat on hyvät käyttää ja toimii hyvin. Miinusta vähän siitä että bluetoothilla yhdistettynä äänessä on pientä tausta kohinaa.