ALE 10 €
 • ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
 • ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
 • ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
 • ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
 • ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
 • 102348 ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa
 • 102348 ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta
ISOtunes

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta

Maailmalla suuren suosion saaneet ISOtunes korvatulpat Bluetooth yhteydellä ovat täällä!

ISOtunes FREE - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat. Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 109,00 119,00 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 119,00 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla.

ISOtunes FREE korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 85 dB. Huom. tämä ylittää EN352 raja-arvon, eikä siksi ole hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitse hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso  ISOtunes FREE 2.0 EN352

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE kuulokkeilla akunkesto on vähintään 7 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada 14 tuntia lisäaikaa. Näin kokonaiskäyttöaika on jopa 21 tuntia! Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 1,5 tuntia. Latauskotelon lataus täyteen kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • bluetooth 5.0
 • akunkesto 7+ tuntia, 14+ lisää latauskotelon kanssa
 • latausaika 1,5h kotelossa
 • kotelon latausaika 2h
 • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
 • aptX äänenlaatu
 • paino vain 4,5g/yksikkö
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 85 dB (OSHA ja NIOSH hyväksytty)
 • NNR22 (vastaa SNR29) TRILOGY tulpilla

Pakkauksen sisältö

ISOtunes FREE bluetooth korvatulpat, latauskotelo, 3 paria Short ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot
K: Kuulokkeiden paritus keskenään ei onnistu, vain toinen yhdistyy puhelimeen

V: Todennäköisesti liian monta pariliitosta eikä kuulokkeet löydä toisiaan.
Tulppien nollaus tapahtuu seuraavasti, toista samat vaiheet kummallekin tulpalle:

 1. Sulje korvatulppa
 2. Paina pitkään yhtäjaksoisesti (noin 10s) niin, että kuulet kolme piippausta
Uudelleenparitus:
 1. Käynnistä kumpikin kuuloke.
 2. Kun kuulokkeet on käynnistyneet, anna niiden ensin löytää toisensa. Kuulokkeet menevät automaattisesti paritustilaan ja löytävät toisensa.
 3. Avaa laitteesi Bluetooth -valikko ja valitse joko ”ISOtunes FREE-L” tai ”ISOtunes FREE-R”. Huomaa, että sinun täytyy yhdistää toiseen näistä, ei molempiin.
Arvostele tämä tuote

22.06.2021 - markus

Äänenvoimakkuus huono, siis aivan uskomattoman huonot. Ei kuulu musiikki mutta kaikki ulkomelu kyllä kuuluu. Kaikki on parempia kuin nämä. . Tämän huonompia ei löydy, edes alibabasta

11.03.2021 -

09.10.2020 - Juha

26.02.2020 - Andreas Johansson

Ääni on tosi hyvä, ovat myös mukavia korvassa

20.01.2020 - Mika

Ei toimi ympäristön hiljennys puhelun aikana, päästää paineilman äänet läpi ja voimistaa kilahduksia kolahduksia vasaran naputusta. Korvat menee rikki puhelun aikana. Sitten median äänet kuristettu silee teollisuusmallissa ettei musaa kuule. No näistä sentään kuulee mutta ompahan näihin nyt pari sataa tuhlattukin :) ei oikeen nyt oo onnistunut nämä isotunes vermeet

- Agripalvelu.fi vastaa -
Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun. Kovat impulssiäänet sen sijaan eivät vaimennu yhtä tehokkaasti.

17.12.2019 -