ISOtunes

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

- TULOSSA -

Maailmalla suuren suosion saaneet korvatulpat Bluetooth yhteydellä ovat pian täällä!

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat. Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Saatavuus 2-4 viikkoa

Hinta: 129,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto valitsemastasi postin noutopisteestä (Postipaketti)

Määrä: kpl
Takuuaika: 12 kk

ISOtunes FREE langaton bluetooth korvatulppa, musta

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes FREE on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä.

ISOtunes FREE korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 85 dB. Huom. tämä ylittää EN352 raja-arvon, eikä siksi ole hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitse hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso ISOtunes FREE EN352.

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes FREE kuulokkeilla akunkesto on vähintään 7 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada 14 tuntia lisäaikaa. Näin kokonaiskäyttöaika on jopa 21 tuntia! Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 1,5 tuntia. Latauskotelon lataus täyteen kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.0
  • akunkesto 7+ tuntia, 14+ lisää latauskotelon kanssa
  • latausaika 1,5h kotelossa
  • kotelon latausaika 2h
  • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
  • aptX äänenlaatu
  • paino vain 4,5g/yksikkö
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 85 dB (OSHA ja NIOSH hyväksytty)
  • SNR29 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

3 paria ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli.

Tuotevideot
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.