ISOtunes

ISOtunes LINK bluetooth kuulonsuojain, SNR30

ISOtunes LINK EN352 hyväksytyt bluetooth kuulonsuojaimet.
Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä.
 

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes LINK bluetooth kuulonsuojain, SNR30

ISOtunes LINK - miellyttävät bluetooth kuulonsuojaimet, jotka on tehty kunnolla. EN352 hyväksytyt kuulosuojaimet vaimentavat 30dB ja suojaavat sinua haitalliselta melulta. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä. Näitä kuulonsuojaimia olet odottanut!

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Taustamelua vaimentava mikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes LINK suojainten taustamelun eristys toimii parhaiten tasaisessa melussa. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla, kuten esim. Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai Howard Leight Sync Wireless bluetooth kuulonsuojain, SNR32.
Jos puheluiden hoitaminen on ykkösprioriteetti, suosittelemme ulkoisella mikrofonilla olevia suojaimia.

ISOtunes LINK kuulonsuojaimet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
Memory foam vaahtomuoviset pehmusteet takaavat miellyttävän käytön pidemmäksikin ajaksi. ISOtunes LINK on suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä IPX4 luokituksen mukaisesti. Mukana tulevalla Li-Ion akkupaketilla käyttöaika 14+ tuntia, ja 28+ tuntia lisäaikaa saat vaihtamalla tilalle 3xAAA paristot (AAA-paristot ei sis.)

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Bluetooth langaton yhteys puhelimeesi tai muuhun laitteeseen (esim. VHF puhelin bt yhteydellä)
 • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (Multipoint)
 • IPX4 – kova sade
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • Sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten
 • Ääniohjaus Google Voice / Siri
 • Takuu 12kk

Tekniset tiedot

 • bluetooth 4.2
 • akunkesto 14+ tuntia, 28+ lisää vaihtamalla paristot (3xAAA, ei sis.)
 • latausaika 2-3 tuntia
 • Li-Ion akku
 • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IPX4)
 • paino 405g
 • EN352 hyväksytyt kuulonsuojaimet
 • SNR30 (H = 34dB M = 27dB L = 21dB)

Tyytyväisyystakuu

ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun. Tähän liittyvät asiat hoidetaan suoraan ISOtunesin kautta paketissa olevien ohjeiden mukaan.

Pakkauksen sisältö

ISOtunes LINK bluetooth kuulonsuojain, ladattava Li-Ion akku, Micro-USB latauskaapeli, pikaopas ja käyttöohje.

TuotevideotTuotearvostelu ISOtunes LINK
Arvostele tämä tuote

25.01.2022 - Jukka

Hinta/laatusuhde näissä on ihan ok. Äänenlaatu musiikkia kuunnellessa on lähinnä välttävä. Podcast käytössä sillä ei ole väliä. Pääsanka kaipaisi jonkin pehmusteen tai erilaisen muotoilun. Jos luureja pitää useita tunteja alkavat ne painamaan sankojen kohdalta päälaelta. Hands free puhelu pelasi ihan hyvin ja ei ainakaan vastapuoli valittanut, ettei olisi kuullut mitä sanoin.

25.10.2021 - Elina

Kelpo bluetooth kuulosuojaimet mainioon hintaan. Toisten valmistajien hinnat järjettömiä. Näistä löytyy kaikki tarvittava, ei mitään ylimääräistä. Mikrofoni ei kovin hyvä puheluihin vastattaessa (äänen laatu huono), eli jos sitä ominaisuutta tarvitsee kannattaa ostaa kunnollisella mikillä varustetut (kuten kuvauksessa sanotaankin). Iso parannus minplugi johdon kanssa temppuiluun :) Puristivat päätä aika tiukasti, mutta asia korjaantui sankojen metalliosia vääntämällä.

17.09.2021 - Otto

Hyvät kuulonsuojaimet musiikin kuunteluun töissä. Ainoa miinus että micro usb liitin joka löystyy eikä pysty lataamaan akkua kunnolla. Usb C liitin olisi parempi ja mieluusti maksaisin siitä myös enemmän.

25.06.2021 - Iepu

Kantama vähän lyhyempi kuin toisen merkkisessä mikä taas luo paremman akunkeston. Tämä seikka mukavampi niin ei tarvii jatkuvasti vaihella pattereita.

09.04.2021 - Puuseppä

Hyvin toimivat kuulosuojakuulokkeet! Akkukesto ihan riittävä. Soundiltaan ei mitkään hifit mielestäni mutta kukapa sellaisia kaipaisikaan työkoneiden metelin kaveriksi. Varsinaiseen musiikin KUUNTELUUN kannataa hankkia siihen tarkoitetut luurit. Näissä hinta-laatusuhde hyvä!

23.02.2021 - Jenny

Loistavat kuulokkeet! Musiikki kuuluu hyvin, yhteys löytyy nopeasti ja puheluun vastaaminen helppoa.

16.02.2021 - TeeHoo

Hyvät työkuulokkeet.