ISOtunes

ISOtunes Xtra bluetooth korvatulppa (EN352)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Äärimmäisen kevyet, langattomat ISOtunes Xtra bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon.

ISOtunes XTRA korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. Taustamelun eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 84,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes XTRA bluetooth korvatulppa (EN352)

Äärimmäisen kevyet, langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes XTRA korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes XTRA on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä.

ISOtunes XTRA korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 82 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan koon löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes XTRA kuulokkeilla akunkesto on 8 tuntia, valmiusaika 180 tuntia. Lataus tapahtuu kätevästi mukana tulevalla USB kaapelilla.

Kuulokeosan magneettien avulla korvatulpat pysyvät kaulalla silloinkin kun ne eivät ole käytössä. Napsautat vain magneetit yhteen ja kuulonsuojaimet pysyvät tallessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • bluetooth 4.1 (kantama 10m)
 • akunkesto 8 tuntia, valmiusaika 180h
 • USB lataus
 • suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä (IP45)
 • aptX äänenlaatu
 • taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • muotoiltava niskasanka
 • paino 25g
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 82 dB
 • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet
 • SNR36 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

3 paria ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli, suojapussi.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun. Tähän liittyvät asiat hoidetaan suoraan ISOtunesin kautta paketissa olevien ohjeiden mukaan.

Tuotevideot

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.