ALE 20 €
  • KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti
  • KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti
  • KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti
KASK

KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Huippulaadukas metsurin kypäräpaketti!
KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti on yhdistelmäpakkaus, jossa Zenith HI VIZ umpimallinen työkypärä, matalaprofiiliset SC2 kuulosuojaimet, Zen MM Visor Kit metalliverkkovisiiripakkaus EasyClick pikakiinnittimillä, sekä Zen FF Visor Peak lippa.

Heti omasta varastosta

Hinta: 174,90 194,90 €  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Takuuaika: 36 kk

KASK Zenith Combo metsurin kypäräpaketti

KASK Zenith Combo on yhdistelmäpakkaus, jossa on Zenith HI VIZ umpimallinen työkypärä, matalaprofiiliset SC2 kuulosuojaimet, Zen MM Visor Kit metalliverkkovisiiripakkaus EasyClick pikakiinnittimillä, sekä Zen FF Visor Peak lippa. Suositeltava kokonaisuus esim. metsurikäyttöön, metsä- ja puuteollisuuteen, arboristeille jne. Kypärän sähkötyösertifioinnin ansiosta voidaan verkkovisiirin tilalle vaihtaa myös lisävarusteena saatava valokaarisuojauksen tarjoava kokokasvosuojain niiden työtehtävien ajaksi, joissa niille on tarvetta.
 
SC2 kuulonsuojaimet on helppo kiinnittää sekä irrottaa työkaluvapaasti. Suositeltava valinta olosuhteisiin missä on keskikova tai kova meteli, esim. rakennusalalle, metsäteollisuuteen, tuotantolaitoksiin, maatalouteen jne. Yleispätevä malli kattaen valtaosan yleisimmistä kuulosuojaustarpeista. Paras valinta olosuhteisiin missä meteli on korkeataajuuksista. Kuulosuojainten vaimennusarvot: SNR 28. H=31, M=27, L=19.
 
Metalliverkkovisiirin kaareva muotoilu tarjoaa laajan näkökentän, ja verkko tulee lähelle kasvoja, joka tekee käytöstä miellyttävää. Pikakiinnitysadapterien ansiosta kiinnittäminen ja irrottaminen kypärästä tapahtuu hetkessä ja työkaluvapaasti.

KASK Zenith kypärä

KASK Zenith on monipuolinen ja erittäin kevyt, vain 400 g painava kypärä monipistehihnastolla. Erinomaisen istuvuuden, käyttömukavuuden ja helpon lisävarusteliitettävyyden tarjoava ergonominen malli, jonka säätäminen onnistuu yhdellä kädellä. Soveltuu myös sähkötöihin (EN50365). Takaosassa ulkopuolella valmiiksi asennettuna merkintätarra käyttäjän nimelle ja puhelinnumerolle. Kask Zenith mallisto on monipuolisesti yhdisteltävissä erilaisten kasvo-osien ja kuulonsuojainten kanssa.
 
KASK Zenith kypärän sisäosan kennorakenne tarjoaa huomattavasti hihnarakenteisia kypäriä paremmat iskunvaimennusominaisuudet. Päähän kosketuksissa olevien alueiden minimointi, ja ilmakanavat kennon ja kuoren välissä parantavat käyttömukavuutta. Kypärään voidaan kiinnittää useita erilaisia silmien- ja kasvojensuojaimia. Integroidut poikkeuksellisen helppokäyttöiset kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Taaemmissa kiinnikkeissä lisäura narulla varustettujen korvatulppien kuljettamiseksi helposti saatavilla ja käyttövalmiina. Sivuilla lovet kuppikuulosuojaimille.
 
Hihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa, ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Leuan alueella eco-nahkainen, hypoallergeeninen ja pestävä suojus, joka tarjoaa poikkeuksellista käyttömukavuutta, ja ehkäisee ihoärsytystä. Innovatiivinen Up & Down 2.0 takaosan rakenne, jonka ansiosta pääpanta muotoutuu niskan alueella täydellisesti pään muotojen mukaan. Niskassa käsineetkin kädessä käytettävä pikakiristys yhden käden sormien liikkeellä, sekä säätöpyörä. Soveltuu 53-63 cm pään ympärysmitalle, ja mitoitus säädettävissä lisäksi korkeuden ja niskaosan kulman osalta. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa, eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua. Leukahihnassa Ring To Hook -lenkki, jonka avulla kypärän voi kiinnittää työvaatetukseen tai varustereppuun, kun se ei ole päässä. Pehmusteet teknistä 3DRY materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta tarjoten mukavuutta koko työpäivän ajaksi, ja kuivuu erittäin nopeasti. Pääpannan etupehmuste helposti irrotettavissa ja pestävissä.
 
Kask kypärät tarjoavat hyvän yhteensopivuuden muiden suojainten kanssa. Suositeltava valinta esim. puolinaamarimallisten GVS Elipse hengityssuojainten ja Bollé Safety silmiensuojainten kanssa käytettäväksi. 

KASK ZEN MM Visor

Kevyt, pikairrotettava metalliverkkovisiiri. Verkkorakenteen ansiosta ilma liikkuu paremmin kasvojen lähellä, ja katselualue ei pääse huurtumaan tai jäätymään. Kaareva muotoilu tarjoaa laajan näkökentän, ja verkko tulee lähelle kasvoja, joka tekee käytöstä miellyttävää.
Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon.
Kts. tarkemmat tiedot KASK Zen MM Visor Kit

KASK SC2 kuulonsuojaimet

Kolme asentoa: työskentely (=korvien ympärillä tiiviisti), lepoasento (=korvien kohdalla irti korvista) ja kuljetusasento (=käännettynä kypärän päälle tai niskaan). Teleskooppinen pituudensäätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Kokonaispaino 293 g (271 g pari + kiinnikkeet). Väri: musta keltaisella reunuksella joka ilmoittaa vaimennustason. CE EN 352-2 ja ANSI. SNR 29 dB. H=31, M=27, L=19.

Tekniset tiedot

  • Maksimielinikä 10 vuotta
  • Kuoren materiaali: Polypropyleeni
  • Sisuksen materiaali HD paisutettu Polystyreeni
  • Paino: 400 g
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta
  • Sertifiointi: CE EN 397, EN 50365 luokka 0
  • Valmistusmaa Italia.

Hyväksynnät

EN 397 standardin pakolliset vaatimukset:  
5.1.1. Putoavan yksittäisen esineen aiheuttaman iskunvaimennuksen osalta (5 kg 1 m korkeudelta)  
5.1.2. Kypärään tunkeutuvan yksittäisen esineen osalta  
5.1.3. Liekinkestävyyden osalta  
5.1.4. Leukahihnan aukeamisen osalta pysyy kiinni 15 daN (kg) nykäisystä ja aukeaa viimeistään 25 daN (kg) nykäisystä  
EN 397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset:  
5.2.1. Kylmissä lämpötiloissa suojaavuuden osalta (-30 C)  
5.2.4. Sivupuristuksen suojan osalta  
5.2.5. Sulan metalliroiskeen suojan osalta  
 
EN 50365 standardin pakolliset vaatimukset:  
Soveltuu jännitetöihin EN 50365 luokka 0 standardin mukaisesti (1000 V A.C, 1500 V D.C)  
 

Tuotevideot
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.