Lafayette Smart BT VHF + ISOtunes Sport ADVANCE

Ykköspaketti langattomaan metsästykseen!

Lafayette Smart BT yhdessä ISOtunes Sport ADVANCE kuulevien bluetooth korvatulppien kanssa pakettihintaan.

Yhdistä Smart BT ja ISOtunes Sport ADVANCE langattomasti - ja pysyt tavoitettavissa!

Sisältää seuraavat tuotteet:

Heti omasta varastosta

Lafayette Smart BT VHF puhelin Bluetooth yhteydellä
ISOtunes Sport ADVANCE kuuleva BT korvatulppa
Hinta: 529,00 538,00 €

Matalin hinta 30 päivään: 529,00 €

Määrä: kpl

Lafayette Smart BT + ISOtunes Sport ADVANCE

Teimme sinulle valmiiksi paketin, jossa on Lafayette Smart BT VHF-puhelin bluetoothilla sekä ISOtunes Sport ADVANCE kuulevat bluetooth korvatulpat.
Yhdistämällä Lafayette Smart BT:n ja ISOtunes Sport ADVANCE korvatulpat saat kaiken irti VHF-puhelimestasi. PTT-painikkeena toimii joko puhelimen painike, tai ulkoinen lähetyspainike (miniheadset tai lähetinnappi/PTT 6156/6157) ja puhuminen hoituu kuulonsuojaimen mikrofonilla. Näin yhteydet hoituvat kätevästi ilman hankalia välijohtoja. Joissain tapauksissa on kuitenkin havaittu, että suojainten mikrofonin tuottama ääni kuuluu radiopuhelinliikenteessä hiljaisena vastaanottajalle. Jos puhuminen ja oman puheen kuuluminen muille on prioriteettina niin suosittelen sankamallisia vaihtoehtoja, esim. DEFY Slim.

ISOtunes Sport ADVANCE kuulonsuojaimen Multipoint ominaisuuden ansiosta voit liittää siihen myös kännykkäsi. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetillä yksi ja tällöin omien testiemme perusteella esim. suojaimen mikrofoni on varattuna vain matkapuhelinliikenteeseen, mutta radiopuhelinliikennettä pystyy kuuntelemaan.

Lafayette Smart BT Bluetooth VHF

Erittäin hyvän vastaanoton saanut uusi älykäs Lafayette Smart kommunikoi analogisten metsästysradioiden kanssa, mutta sisältää uusia, älykkäitä ja käytännöllisiä toimintoja. Käyttöohje on ohjelmoitu puhelimeen sisälle, tietenkin suomeksi! Voit myös käyttää puhelinta perustilassa, jolloin säädettävissä on vain äänenvoimakkuus ja kanava. Lafayette Smart-BT:ssä on Bluetooth-ominaisuus matkapuhelimeen, Peltor-kuulosuojaimiin tai kuulokkeisiin liittämistä varten.

Ominaisuudet

  • Lafayette Smart-BT on 100% vesi- ja pölytiivis metsästysradiopuhelin.
  • metallirunko ja iskunkestävän etupaneeli
  • kattava lisätarvikevalikoima ja hyvä saatavuus
  • Laatuantenni ja metallirunko takaavat hyvän kuuluvuuden ja vastaanoton
  • säilytyssalkku
  • lupavapaa
Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin Lafayette Smart BT VHF radiopuhelin

ISOtunes Sport ADVANCE

ISOtunes Sport ADVANCE kuulevat kuulonsuojaimet on suunniteltu metsästykseen ja vapaa-aikaan. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Näitä kuulonsuojaimia olet odottanut!

ISOtunes Sport ADVANCE kuulonsuojaimet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
Korvatulpat ovat pöly- ja vesitiiviit (IP67), akunkesto on vähintään 10 tuntia ja latausaika 2-3 tuntia.

Multipoint teknologian avulla voit liittää ja käyttää samanaikaisesti kahta eri laitetta, esim. kännykkä ja radiopuhelin bt-yhteydellä. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetilla yksi ja tällöin omien testiemme perusteella esim. suojaimen mikrofoni on varattuna vain matkapuhelinliikenteeseen, mutta radiopuhelinliikennettä pystyy kuuntelemaan.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin ISOtunes Sport ADVANCE kuuleva BT korvatulppa

Tuotevideot