Lafayette Smart BT VHF + ISOtunes Sport DEFY

Ykköspaketti langattomaan metsästykseen!

Lafayette Smart BT yhdessä ISOtunes Sport DEFY kuulevan bluetooth kuulonsuojaimen kanssa pakettihintaan.

Yhdistä Smart BT ja ISOtunes Sport DEFY langattomasti - ja pysyt tavoitettavissa!

Sisältää seuraavat tuotteet:

Heti omasta varastosta

Lafayette Smart BT VHF puhelin Bluetooth yhteydellä
ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain
Hinta: 529,00 538,00 €

Määrä: kpl

Lafayette Smart BT + ISOtunes Sport DEFY

Teimme sinulle valmiiksi paketin, jossa on Lafayette Smart BT VHF-puhelin bluetoothilla sekä ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain.
Yhdistämällä Lafayette Smart BT:n ja ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimen saat kaiken irti VHF-puhelimestasi. PTT-painikkeena toimii joko puhelimen painike, tai ulkoinen lähetyspainike (miniheadset tai lähetinnappi/PTT 6156/6157) ja puhuminen hoituu kuulonsuojaimen mikrofonilla. Näin yhteydet hoituvat kätevästi ilman hankalia välijohtoja.

ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimen Multipoint ominaisuuden ansiosta voit liittää siihen myös kännykkäsi. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipoinina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetillä yksi ja tällöin omien testiemme perusteella esim. suojaimen mikrofoni on varattuna vain matkapuhelinliikenteeseen, mutta radiopuhelinliikennettä pystyy kuuntelemaan.

Lafayette Smart BT Bluetooth VHF

Erittäin hyvän vastaanoton saanut uusi älykäs Lafayette Smart kommunikoi analogisten metsästysradioiden kanssa, mutta sisältää uusia, älykkäitä ja käytännöllisiä toimintoja. Käyttöohje on ohjelmoitu puhelimeen sisälle, tietenkin suomeksi! Voit myös käyttää puhelinta perustilassa, jolloin säädettävissä on vain äänenvoimakkuus ja kanava. Lafayette Smart-BT:ssä on Bluetooth-ominaisuus matkapuhelimeen, Peltor-kuulosuojaimiin tai kuulokkeisiin liittämistä varten.

Ominaisuudet

  • Lafayette Smart-BT on 100% vesi- ja pölytiivis metsästysradiopuhelin.
  • metallirunko ja iskunkestävän etupaneeli
  • kattava lisätarvikevalikoima ja hyvä saatavuus
  • Laatuantenni ja metallirunko takaavat hyvän kuuluvuuden ja vastaanoton
  • säilytyssalkku
  • lupavapaa
Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin Lafayette Smart BT VHF radiopuhelin

ISOtunes Sport DEFY

ISOtunes Sport DEFY kuulevat kuulonsuojaimet on suunniteltu metsästykseen ja vapaa-aikaan. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Näitä kuulonsuojaimia olet odottanut!

ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
Memory foam vaahtomuoviset pehmusteet takaavat miellyttävän käytön pidemmäksikin ajaksi. ISOtunes Sport DEFY on suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä IPX4 luokituksen mukaisesti. Mukana tulevalla Li-Ion akkupaketilla käyttöaika 11+ tuntia, ja 22+ tuntia lisäaikaa saat vaihtamalla tilalle 3xAAA paristot (AAA-paristot ei sis.)

Multipoint teknologian avulla voit liittää ja käyttää samanaikaisesti kahta eri laitetta, esim. kännykkä ja radiopuhelin bt-yhteydellä. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetilla yksi ja tällöin omien testiemme perusteella esim. suojaimen mikrofoni on varattuna vain matkapuhelinliikenteeseen, mutta radiopuhelinliikennettä pystyy kuuntelemaan.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain

Tuotevideot