Lafayette Smart BT VHF + ISOtunes Sport DEFY Slim

Ykköspaketti langattomaan metsästykseen!

Lafayette Smart BT yhdessä uuden ISOtunes Sport DEFY Slim kuulevan bluetooth kuulonsuojaimen kanssa pakettihintaan.

Yhdistä Smart BT ja ISOtunes Sport DEFY Slim langattomasti - ja pysyt tavoitettavissa!

Sisältää seuraavat tuotteet:

Heti omasta varastosta

Lafayette Smart BT VHF puhelin Bluetooth yhteydellä
ISOtunes Sport DEFY Slim kuuleva bluetooth kuulonsuojain
Hinta: 529,00 538,00 €

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 65,00 €

Määrä: kpl

Lafayette Smart BT + ISOtunes Sport DEFY Slim

Teimme sinulle valmiiksi paketin, jossa on Lafayette Smart BT VHF-puhelin bluetoothilla sekä ISOtunes Sport DEFY Slim kuuleva bluetooth kuulonsuojain.
Yhdistämällä Lafayette Smart BT:n ja ISOtunes Sport DEFY Slim kuulonsuojaimen saat kaiken irti VHF-puhelimestasi. PTT-painikkeena toimii joko puhelimen painike, tai ulkoinen lähetyspainike (miniheadset tai lähetinnappi/PTT 6156/6157) ja puhuminen hoituu kuulonsuojaimen mikrofonilla. Näin yhteydet hoituvat kätevästi ilman hankalia välijohtoja.

Lafayette Smart BT Bluetooth VHF

Erittäin hyvän vastaanoton saanut älykäs Lafayette Smart kommunikoi analogisten metsästysradioiden kanssa, mutta sisältää uusia, älykkäitä ja käytännöllisiä toimintoja. Käyttöohje on ohjelmoitu puhelimeen sisälle, tietenkin suomeksi! Voit myös käyttää puhelinta perustilassa, jolloin säädettävissä on vain äänenvoimakkuus ja kanava. Lafayette Smart-BT:ssä on Bluetooth-ominaisuus matkapuhelimeen, Peltor-kuulosuojaimiin tai kuulokkeisiin liittämistä varten.

Ominaisuudet

  • Lafayette Smart-BT on 100% vesi- ja pölytiivis metsästysradiopuhelin.
  • metallirunko ja iskunkestävän etupaneeli
  • kattava lisätarvikevalikoima ja hyvä saatavuus
  • Laatuantenni ja metallirunko takaavat hyvän kuuluvuuden ja vastaanoton
  • säilytyssalkku
  • lupavapaa
Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin Lafayette Smart BT VHF radiopuhelin

ISOtunes Sport DEFY Slim

Uudistettu DEFY Slim - kuuleva bluetooth kupusuojain nyt kapeana Slim mallina!
ISOtunes Sport DEFY Slim kuulevat kuulonsuojaimet on suunniteltu metsästykseen ja vapaa-aikaan. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu.
Kuulonsuojaimessa on lisäksi 3,5mm lisälaiteliitäntä ulkoiselle äänilähteelle, esim. radiopuhelimelle. Kokoontaittuva malli vie vähän tilaa ja kulkee kätevästi mukana. Slim -mallissa on äänten säätö myös toteutettu portaattomasti rullakytkimellä, joten tilanteen ollessa päällä saa esim. ulkopuolisen äänen joko päälle tai pois nopeasti rullasäätimellä. Ympäristöäänelle ja suojaimen äänelle on omat rullansa.

ISOtunes Sport DEFY Slim kuulonsuojaimet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
Kun kuuntelet musiikkia, voit ohjata Play/Pause/Skip-toimintoja Bluetooth-painikkeella, jolloin sinun ei tarvitse pitää puhelinta jatkuvasti kädessä. Myös puheluun vastaaminen tai hylkääminen voidaan tehdä monitoimipainikkeen avulla.
Memory foam vaahtomuoviset pehmusteet takaavat miellyttävän käytön pidemmäksikin ajaksi. ISOtunes Sport DEFY Slim on suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä IPX4 luokituksen mukaisesti. Mukana tulevilla 2 x AAA paristoilla käyttöaika 25+ tuntia. Mukana tulee lisäksi liitäntäkaapeli ulkoisen lähteen liittämistä varten, esim. radiopuhelin.

Multipoint teknologian avulla voit liittää ja käyttää samanaikaisesti kahta eri laitetta, esim. kännykkä ja radiopuhelin bt-yhteydellä. Multipoint -ominaisuuteen kehoitamme suhtautumaan varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetilla yksi ja tällöin omien testiemme perusteella esim. suojaimen mikrofoni on varattuna vain matkapuhelinliikenteeseen, mutta radiopuhelinliikennettä pystyy kuuntelemaan.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin ISOtunes Sport DEFY Slim kuuleva bluetooth kuulonsuojain

Tuotevideot