Ledlenser

Ledlenser H14R.2, 1000 lm

Led Lenser H14R.2 on tehokkaiden ladattavien otsavalaisinten ehdotonta valiosarjaa. Boostilla saavutetaan 1000 lumenin valoteho. Takuu 5 vuotta!

Varmista toimitusaika

Hinta: 105,00 134,00 €  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Takuuaika: 60 kk

Led Lenser H14R.2 on ladattavien otsavalaisinten ehdotonta valiosarjaa. Alhaiset käyttökustannukset ja huima valoteho. Led Lenser H14R.2:sta suosittelemme erityisesti ammattikäyttöön tai vaativiin harrastuksiin. Boostilla saavutetaan 1000 lumenin valoteho

H14R.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen yläosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja. Akkukotelon yläosassa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin takana tulevat näkevät missä liikutkaan.

Otsavalaisimen lisäksi voit käyttää Led Lenser H14R.2 -valaisinta esimerkiksi pöytävalaisimena tai vyöllä. Lisävarusteena saatava yleiskäyttöinen pidike tarjoaa valaisimeen lisää kiinnittämismahdollisuuksia, esimerkiksi valaisimena polkupyörässä.

Myyntipakkaus

Valaisimen mukana toimitetaan akku (1 kpl), jatkojohto ja verkkolaturi.

Käyttöohjeet

Käyttöohje (pdf)

Tekniset tiedot

  • Boost 1000 lumenia (Power)
  • Power 450 lumenia (Boost)
  • Low Power 60 lumenia
  • kantama n. 300 m
  • Li Ion -akku tai paristot (paristot ei mukana)
  • paino 340 g
  • IPX4 -roiskevesisuojaus

Tekniset ominaisuudet


SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)
Yksi valaisin – monta toimintoa

SLTSLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan.
SLT-tekniikan avulla voit valita ja ohjata valaisimesi valo-ohjelmia ja -toimintoja sekä energianhallintatilaa. Ominaisuudet vaihtelevat valaisinmallista riippuen.

Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä.

AUTO FOCUS SYSTEM (AFS)
Kehittynyt kohdistusjärjestelmä

Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

ENERGIATILAT

Voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitessasi energiaa säästävän ”Energy saving” –tilan, valoteho pienenee akun / paristojen varauksen laskiessa.  Mikäli valitset ” Constant current”-tilan, valoteho säilyy tasaisena akun / paristojen varauksesta riippumatta.

SPEED FOCUS SYSTEM (SFS)
Nopeaa reagointia

Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.


IPX4 ROISKEVESISUOJAUS

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.

IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

Kansainvälinen IEC 60529 IPx4 standardi.

Arvostele tämä tuote

05.09.2018 - Pasi

Hiukka painava, mutta valotehossa korvautuu. Hyvä kun pystyy akun vaihtamaan vaikka akkupattereihin. Suosittelen.

05.08.2016 - JOPERO

Laadukkaasti tehty monitehoinen laite.pitkäkestoinen akku,voi ladata mökillä autosta usb johdolla.käyttökustannukset edulliset. Ainoa miinus niin mukana vain kuvitettu käyttöohje."ei oikein aukee kaikki toiminnot ".Onneksi netistä löytyy valmistajan värillinen parempi toiminto-ohje!