ALE 19 €
  • Led Lenser P7R, 1000 lm
  • Led Lenser P7R, 1000 lm
  • Led Lenser P7R, 1000 lm
  • Led Lenser P7R, 1000 lm
Ledlenser

Ledlenser P7R ladattava, 1000 lm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Led Lenser P7R on tehokas, 1000 lumenen ladattava käsivalaisin. Helppokäyttöisessä valaisimessa on kolme eri valotehoa ja valokeilan portaaton säätö. Lataus onnistuu kätevästi lataustelakassa USB:llä. Loistava lahjaidea monenlaiseen käyttöön!

Heti omasta varastosta

Hinta: 95,00 114,00 €  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Takuuaika: 60 kk

Tehokas ja helppokäyttöinen. Uusi ladattava Led Lenser P7R on kätevän kokoinen käsivalaisin, joka tuottaa täydellä teholla 1000 lumenin valotehon.

Seinäteline on samalla myös latausasema, latauspään magneetti pitää valaisimen hyvin telineessä paikoillaan.

P7R sopii yleisvalaisimeksi käyttäjälle, joka tarvitsee tehokasta ja ladattavaa valaisinta. Led Lenser P7R on helppokäyttöinen, valaisimessa on kolme eri valotoimintoa ja yksi käyttökytkin, jolla ohjaat kaikkia valaisimen toimintoja. Yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus Speed Focus ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.

Pienen erillisen latausaseman käyttö on helppoa ja kätevää. Akku voidaan ladata joko tietokoneen USB-portin kautta tai verkkovirralla erikseen hankittavalla USB verkkopistokkeella.

Tekniset tiedot

  • High power 1000 lm
  • Power 250 lm
  • Low Pover 20 lm
  • paino 210 g
  • pituus 166 mm.

Pakkaussisältö:
Pakkaus sisältää P7R – valaisin, 1kpl akku, vyökotelo, rannelenkki, seinäteline ja USB-latausjohtoa

Tekniset ominaisuudet

SPEED FOCUS SYSTEM (SFS)
Nopeaa reagointia

Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla, eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

AUTO FOCUS SYSTEM (AFS)
Kehittynyt kohdistusjärjestelmä

Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

IPX4 ROISKEVESISUOJAUS

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden.

IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

Kansainvälinen IEC 60529 IPx4 standardi.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.