NITEforce Stream LTE4G 24MP lähettävä riistakamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
NITEforce Stream LTE4G 24MP lähettää kuvat ja videot nopeasti sähköpostitse 4G LTE verkon avulla. Helppo käyttöönotto; lisäät kameraan SIM -kortin ja sähköpostiosoitteesi. Kamera on etäohjattava ilmaisen APP sovelluksen avulla.

Pieni ja huomaamaton!

Varmista toimitusaika

Hinta: 229,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Takuuaika: 12 kk

NITEforce Stream LTE4G 24MP lähettävä riistakamera

Erittäin kompaktin kokeinen NITEforce Stream etäohjattava riistakamera lähettää kuvat ja videot nopeasti omistajalleen sähköpostitse nopean 4G LTE verkon avulla!

Voit valita alueella parhaan verkon omaavan operaattorin SIM kortin ja kamera kytkeytyy automaattisesti oikeaan verkkoon ilman monimutkaisia asennuksia. Riittää kun näpyttelet kameraan oman vastaanottavan sähköpostin.

NITEforce Stream riistakameran lähettämiä kuvia tai 10s äänellisiä HD videoita voidaan katsoa kaikilla sähköpostia tukevilla laitteilla esim matkapuhelimella, tabletilla, sähköpostiohjelmilla tietokoneissa. Videot se lähettää yleisenä .mov videotiedostona äänen kera.

Lähettävän ja etäohjattavan riistakameran avulla säästät käynnin kameralla ja et jätä turhia hajujälkiä maastoon. Täysin ihmissilmälle näkymättömän inframustasalaman ansiosta kameraa voidaan käyttää myös vartiokäyttöön valvontakamerana. Asetuksia muutat kätevästi etänä tekstiviestitoimisella APP ohjelmistolla!

HELPPOKÄYTTÖINEN

NITEforce Stream riistakameran käyttöönotto on äärimmäisen helppo. Sen käyttöönotossa ei tarvita tietokonetta tai muita päivittelyjä lainkaan! Syötät kameran oman näppäimistön avulla oman sähköpostin kameraan, ja tallennat sen. Mikäli kamerassa on liittymä, SD muistikortti ja paristot, niin se on heti valmis tositoimiin!

Kameraan voidaan tallentaa 1-4 vastaanottavaa sähköpostiosoitetta, minne kuvat tai videot lähetetään. Kameran menuvalikko on Suomenkielinen. Muita valinnaisia kieliä ovat: Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Venäjä, Puola, Unkari ja Tsekki. Mukana tuleva Suomenkielinen ohjekirja antaa selkeät toimintaohjeet laitteen käytöstä.

ETÄOHJAUS

NITEforce Stream kameraa voit etäohjata tekstiviestitoimisen ohjelmisto APPsin avulla milloin tahansa, mistä tahansa. Voit pyytää siltä kuvan tai videon kohteesta sekä muuttaa kuvamoodia (kuva/video) tarvittaessa. Sen voit sammuttaa ja kytkeä takaisin uudelleen päälle etänä, mikä on hyödyllinen ominaisuus esim valvontakäytössä. Lataa Android APP alla olevasta linkistä ja katso myös muut hyödylliset etäohjauskomennot:

Voit ladata Android älypuhelimeesi ilmaisen ohjelmisto APPsin kameran helppoon etähallintaan, TÄSTÄ

Voit ladata iOS älypuhelimeesi ilmaisen ohjelmisto APPsin kameran helppoon etähallintaan, TÄSTÄ

HD tai FULLHD VIDEOLÄHETYS

NITEforce Stream etäohjattava riistakamera lähettää max 10sek HD videot äänen kera. Kuulet tapahtumahetkellä kuuluneet äänet esim. mitä kieltä keikalla olleet luvattomat vieraat keskustelivat. Alkuperäinen materiaali tallentuu aina SD muistikortille josta sitä voidaan myöhemmin tutkia esim kotitietokoneella. FullHD videot voidaan lähettää 5sek mittaisina.

24MP KUVARESOLUUTIO

NITEforce Stream kamera lähettää nopeasti myös alkuperäisen ison kuvan, mikäli alueen verkko ja käytössä oleva liittymä (SIM) sen mahdollistavat. Muut valinnaiset kuvaresoluutiot ovat: 12MP ja 8MP. Mikäli tarve vaatii, lähetettävän kuvakoon asetuksia voi vaihtaa etänä ohjelmisto APPsin avulla: Pieni, Keskikokoinen, Alkuperäinen. Jokaisen saapuvan kuvan alalaitaan tallentuu automaattisesti päivämäärä ja kellonaika, lämpötila (°C), kuunkierto, paristojen varaus.

LIITTYMÄ (SIM)

NITEforce Stream etäohjattava riistakamera tarvitsee operaattorin SIM kortin lähetykseen. Kameran ollessa valvontakäytössä, on ehdottoman tärkeää saada kohteesta nopeasti materiaalia, ja mahdollisimman hyvälaatuisena! Tämä onnistuu hyvällä 4G LTE liittymällä, hyvässä verkossa. Alkuperäisen ison kuvan tai 10sek HD videon lähetys vaatii liittymäksi 4G LTE yhteyttä tukevan liittymän ja verkon. Liittymän lähetysnopeus (upload) vähintään 5MB/s.

Kamera tukee myös 2G tai 3G verkkoa. Pieniä “thumbnail” kuvia voidaan lähettää 2G tukevilla etanavauhdin omaavilla liittymillä. Lähetys hitaassa verkossa hitaalla liittymällä kestää kauan ja kuluttaa enemmän kameran virtaa. Videot tai isot alkuperäiset kuvat eivät 2G liittymillä siirry.

NÄKYMÄTÖN INFRAMUSTASALAMA

NITEforce Stream etäohjattavassa riistakamerassa on ihmissilmälle täysin näkymätön 60 ledinen tehokas inframustasalama. Täysin näkymätön salama on ehdoton edellytys mikäli sitä käytetään valvontatehtävissä eri vartiokohteissa. Inframustasalama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin riistakamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina.

Inframustasalaman linssin pinta on himmennetty mustaksi mattapinnaksi. Se ei heijastele kirkkaana maastossa ollessaan, jolloin se kätkeytyy paremmin. Samasta syystä myös PIR liiketunnistimen linssin pinta on himmennettyä mattamustaa.

PIENI ULKOINEN KOKO

Videoita tai korkealaatuisia 24MP kuvia lähettävän riistakameran ei tarvitse olla iso, vaan se voidaan valmistaa helpommin maastoon tai pihapiiriin piiloutuvaksi pieneksi väijykameraksi. NITEforce Stream riistakamera on erittäin pieni ulkoiselta kooltaan: 12cm x 9cm x 7cm. Pienikokoinen etäohjattava minikamera on oivallinen kätkeytymään maastoon tai mökin sekä yrityksen pihapiirin.

NOPEA 0.4s PIR LIIKETUNNISTIMEN LAUKAISUVASTE

Lämpöliikkuva kuvauskohde (eläin tai ihminen) laukaisee kameran jopa 0.4sek reaktioajalla. Nopea laukaisuvaste mahdollistaa kohteen välittömän kuvauksen heti sen saavuttua alueelle. PIR liiketunnistin yltää jopa 15m saakka. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säädellä, myös etänä.

PARISTOT JA ULKOINEN 12V VIRTALÄHDE

NITEforce Stream kamera toimii 8kpl hyvälaatuisilla AA 1.5V alkaliparistoilla. Se voidaan kytkeä myös ulkoiseen 12V akkuun tai 12V verkkovirtalähteeseen jolloin saavutat maksimaalisen toiminta-ajan. Talvella tai videolähetyksellä ulkoisen 12V akun käyttö on usein yleisempää kuin optimaalisissa kesäolosuhteissa.

KIINNIKKEET

NITEforce Stream riistakamera kiinnitetään puuhun mukana tulevan puukiinnitysvyön avulla. Kameran alapohjassa on normaali kierrekiinnitys mikäli se halutaan kiinnittää esim seinäkiinnikkeen (saatavissa erikseen) avulla talon seinään tai räystään alle valvontatehtäviin.

TEKNISET TIEDOT

Verkko: LTE 4G (3G & 2G myös tuettu)
Kuvaresoluutio: 24MP (12MP, 8MP)
Kuvan formaatti: .JPG
Videon resoluutio: FullHD (1080), HD (720P), VGA
Videon formaatti: .MOV
Lähetetyn videon pituus: 10sek (HD), 5sek (FullHD)
Videotallennus: 5 – 59sek
Lähetyn kuvakoon valinta: Pieni, Keskikoko, Alkuperäinen
Monikuvaus: 1 – 5 kuvaa
Kuva + Video toiminto: Kyllä
Inframustasalama: 60kpl LED (näkymätön 940nm)
Salaman etäisyys: 15m
PIR liiketunnistin etäisyys: 15m
PIR liiketunnistin vasteaika: 0.4sek
PIR liiketunnistin kulma: 52°
PIR liiketunnistin viiveen säätö: 5sek – 24t
PIR liiketunnistin ON/OFF: Kyllä
PIR liiketunnistin herkkyys: Matala, Keskitaso, Korkea
Kamera ON/OFF etänä: Kyllä
Tasa-aikakuvaus säätö: ON/OFF ja 5sek – 24t
Aikavälikuvaus: Kyllä
SD muistikortin ylikirjoitus: Kyllä
Linssi: F3.0 / FOV 58°
Värilliset päiväkuvat ja videot: Kyllä
Mustavalkoiset yökuvat ja videot: Kyllä
Aikaleima kuvassa: Kyllä
Kuunkierto kuvan aikaleimassa: Kyllä
Värillinen 2.4″ LCD näyttö: Kyllä
Väri: Camo / Oliivin vihreä (kuvassa)
Puukiinnitysvyö: Mukana
Seinäkiinnikkeen kierteet: 1/4″-20
Paristot: 8kpl AA Alkali (ei mukana)
Ulkoinen 12V virtalähde portti: Kyllä
SD muistikortti: 2GB – 32GB (ei mukana)
Säänkestävyys: IP66
Käyttölämpötilat: -20°C … +50°C
Käyttöilmankosteus: 5% – 90%
USB portti: Kyllä
Takuu valmistus- ja materiaalivirheille: 1vuosi (12kk)

Pakkaussisältö

NITEforce Stream LTE 4G kamera x 1
LTE 4G antenni x 1
Suomenkielinen käyttöohje x 1
Nylon puukiinnitysvyö x 1

Netistä ladattavat APP ohjelmistot

NITEforce Android APP
iOS APP
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.