Reolink

Reolink Keen Ranger PT 4MP 4G valvontakamera ulkokäyttöön ja aurinkopaneeli + 64GB muistikortti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Reolink Keen Ranger PT+SIM 4MP 4G kamera ulkokäyttöön ja aurinkopaneeli. Huomamaton no-glow infrapunavalo.

Reolink Keen Ranger PT+SIM 4MP 4G kamera on akkukäyttöinen Pan/Tilt/Zoom 4G-kamera, sis. Elisa Laitenetti SIM -kortti (ei aktivoitu).

Järeällä akulla varustettu säänkestävä (IP65) 4G-kamera ulko- / sisäkäyttöön. Helppokäyttöisen suomenkielisen mobiilisovelluksen kautta voit käännellä kuvakulmaa, katsoa livekuvaa tai kameran muistikortille tallentuneita kuvia ja videoita. Kamerassa on myös kaksisuuntainen ääniyhteys.

Kaupan päälle Silicon Power 64GB microSDXC -kortti

Saatavuus 2-5 vrk

Hinta: 399,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl
Takuuaika: 24 kk

Reolink Keen Ranger PT+SIM 4MP 4G kamera ulkokäyttöön ja aurinkopaneeli

Reolink Keen Ranger PT 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera. Maastokuvioinnin ja 12:n värittömän "no-glow" infrapunavalon kanssa kamera soveltuu riistakameraksi eikä se herätä huomiota. Kameran katseen saa käännettyä aina, minne haluaa. Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta kamera osaa erottaa henkilön ja eläimen muun liikkeen joukosta. Merkkitoiminnon ansiosta, voit merkata sovelluksen kartalle, minne olet laittanut ruokintapaikan tai missä olet nähnyt eläimen.

Suuren 6000mAh akun ja itsenäisen 4G-yhteyden avulla kamera pärjää aina. Akku kestää viikkoja ja jopa kuukausia. Aurinkopaneelin avulla kamera voi olla ilman erillistä lataamista jopa ympäri vuoden. Tämä 4MP kamera tarjoaa erittäin tarkan kuvan (2560x1440). Kameran voi kiinnittää pidikkeellään kattoon tai seinään mutta myös hihnalla esimerkiksi puuhun. Kamerassa on myös on/off virtakytkin. 16x digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa. Kamerassa on paikka nanoSIM-kortille sekä valmiiksi asennettuna 32GB microSD-muistikortti.

Käyttöönotto on äärettömän helppoa ja nopeaa, mitään johtoja ei tarvita. Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista ohjataan kameraa, näkee suoran videokuvan, tallenteet ja hallitsee ominaisuuksia kuten toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista kameran havaittua liikettä. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita. Myyntipakkaukseen sisältyy Elisa Laitenetti SIM-kortin. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä pitää aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Ulkäyttöön soveltuva verkkolaturi:

ENJOY verkkolaturi ja microUSB-kaapeli ulkokäyttöön (5V/2A, IP44)

Myyntipakkauksen sisältö

Kamera, resetointineula, kiinnike ja hihna, ruuvaussapluuna, pikaopas, ruuvit ja tulpat, latauskaapeli, maastokuvioitu aurinkopaneeli

Tekniset tiedot

 • Kuvan tarkkuus: 4 MP (2560x1440 pikseliä)
 • Näkökenttä: 95° vaakasuoraan, 57° pystysuoraan
 • Pimeänäkö: 12 väritöntä no-glow infrapunavaloa (940 nm)
 • Yhteys: 4G-verkko
 • Tallennus: Havaittu liike tallentuu muistikortille
 • Liiketunnistimen toimintakenttä: 120° (vaakasuora)
 • Liiketunnistimen toimintaetäisyys: Enintään 10 metriä
 • Muistikortti: 128 GB tai pienempi
 • Akku: 6000 mAh
 • Lataus: 5V/2A USB, aurinkopaneeli
 • Zoom: 16x digitaalinen suurennus
 • Säänkestävyys: IP64
 • Toimintalämpötilat: -20°...+55°
 • Videon koodaus: H.265
HUOM! Kameraa ei ole tarkoitettu ympärivuorokautiseen täyden kapasiteetin käyttöön tai jatkuvaan reaaliaikaiseen toistoon. Sen tarkoituksena on tallentaa liikkeitä ja toistaa tapahtumia etäisesti reaaliajassa tarpeidesi mukaan.

Käyttöönottovideo

TUOTEVIDEOT

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.