Reolink

Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä
  • Tallennin 8 kameralle
  • 4kpl RLC-810A 4K UltraHD 8MP älykameraa
  • Toimii reitittimen avulla myös Reolink WiFi-kameroiden kanssa (ei akkukäyttöiset)
  • 2TB esiasennettu kovalevy, laajennettavissa

Varmista toimitusaika

Hinta: 669,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Takuuaika: 24 kk

Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä


Reolink RLK8-810B4-A edustaa kamerajärjestelmien nykyistä huipputasoa. Neljä keinoälyllä varustettua äärimmäisen tarkkaa UltraHD kameraa ja kovalevyllä varustettu tallennin tarjoavat parhaat työkalut laadukkaan valvonnan toteuttamiseen.

Reolink NVR RLN8-410 V2 tallennin

NVR-tallennin on RLN8-410 (versio 2) kahdeksalla PoE-virtaa syöttävällä verkkoportilla ja valmiiksi asennetulla 2 TB SATA kiintolevyllä. Toisen levyn saa lisättyä tallentimen takaosan eSATA-liittimen avulla. Suurin tuettu levykapasiteetti on 2x 6 TB. Tallentimeen voi liittää myös muut Reolink-kamerat paitsi akkukäyttöiset kamerat.

Reolink RLC-810A kamera

Järjestelmään sisältyvät neljä kameraa ovat mallinimeltään RLC-810A. Ne soveltuvat IP66-luokituksen mukaisesti sisä- ja ulkokäyttöön, sääolosuhteista riippumatta. Kameroiden tarkkuus on peräti 8 MP (3840x2160) ja videoon tallentuu 25 kuvaa sekunnissa. Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti ja äänet tallentuvat kameraan integroidun mikrofonin avulla. Virransyöttö tapahtuu PoE-tekniikalla suoraan Ethernet-verkkokaapelista mutta kameroissa on myös liitin verkkovirta-adapterille.

Älykäs liiketunnistus

Älykäs liiketunnistus tarkoittaa kameran kykyä tunnistaa havaitsemastaan liikkeestä ajoneuvot ja henkilöt. Kamera erittelee hälytyksen aiheuttajat tyypeittäin: Henkilö, ajoneuvo tai muu syy. Niin sanotut turhat liiketunnistukset vähenevät todella olennaisesti älytunnistuksen myötä.

Ajastettu kuvaus (time-lapse)

Kamerat tukevat myös time-lapse eli ajastetun kuvauksen toimintoa. Kamerat määritetään ottamaan kuva halutun aikavälein ja lopputuloksesta muodostuu nopeutetun ajankulun video. Rakennusprojektin etenemisestä, säätilan vaihtelusta, vuorokauden etenemisestä ja monesta muusta aiheesta saa helposti koostettua videot.

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti Reolink App-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.

Tuetut verkkoprotokollat

HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, HTTP, IPv4, UPnP, RTSP, RTMP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P
Tuetut videopakkausstandardit: H.265 (RLC-810A), H.264 ja H.265 (RLN8-410)

Pakkaus sisältää

RLN8-410 tallennin, 4kpl RLC-810A kameraa, verkkovirta-adapteri tallentimelle, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1m verkkokaapeli, 4kpl 18m verkkokaapelia, 5kpl ruuvaussapluunaa, 4kpl varoitustarraa, 4kpl vesitiivistä liitintä, 4kpl RJ45 liitintä, 5 pussia ruuveja

Videot

RLK8-800B4, RLK8-810B4-A, RLK8-510B4-A NVR-kamerajärjestelmän käyttöönottovideo

Muut videot ja tuki: https://reolink.fi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.