Scott

3M Scott Pro2000 CF32 AX-P3 yhdistelmäsuodatin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Yhdistelmäsuodatin AX-P3 suojaa orgaanisilta yhdisteiltä, joiden kiehumispiste on 65 °C tai sen alle, ja kaikentyyppisiltä hiukkasilta (pöly, savu, sumu, aerosoli, asbesti), myös bakteereilta, viruksilta ja radioaktiivisilta päästöiltä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 22,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähipaketti)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Scott Pro2000 CF32 AX-P3 yhdistelmäsuodatin

Yhdistetty kaasu/hiukkassuodatin Scott Pro2000 CF32 AX-P3 R koko- ja puolinaamareihin.

Scott Pro2000 AX-P3 yhdistelmäsuodatin suojaa orgaanisilta yhdisteiltä, joiden kiehumispiste on 65 °C tai sen alle (asetoni, bensiini, butaani, kloroformi), ja kaikentyyppisiltä hiukkasilta (pöly, savu, sumu, aerosoli, asbesti), myös bakteereilta, viruksilta ja radioaktiivisilta päästöiltä.

Huom. AX suodattimia saa käyttää vain yhden työvuoron ajan. (Scott Health & Safetyn AX-suodatinten mukana on erillinen käyttöohje). Uudelleenkäyttö ei ole sallittua. Jos epäpuhtaus sisältää useita eri yhdisteitä alhaisessa lämpötilassa kiehuvan yhdisteen lisäksi, voi matalalla kiehuva yhdiste irrota aktiivihiilestä muiden yhdisteiden vaikutuksesta.

Yhdistetty suodatin suodattaa sekä vaarallisia hiukkasia että kaasuja ja höyryjä. Hiukkassuodatin P3 pidättää aerosolipohjaiset hiukkaset kuten maalipisarat. Ruiskutettaessa vaarallisia aineita on käytettävä yhdistettyä suodatinta, esim. ruiskumaalauksessa ja torjunta-aineiden ruiskutuksessa.

40 mm:n suodatinkierre.

Toiminta-alue:
Kaasut ja höyryt orgaanisista yhdisteistä, joiden kiehumispiste on alle 65 °C sekä kiinteät ja nestemäiset vaaralliset hiukkaset.

Tyyppi: CF32 AX-P3 R
 
 Suodatinsuositukset (pdf).

Paino: 350 g.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.