Ultracom

Ultracom Tracker LIVE -ristiinpaikannus (VAIN NEXT ohjelmistoon!)

Ristiinpaikannus Ultracom NEXT ohjelmistoon.

Ristiinpaikannus kytketään asennettuun ja rekisteröityyn NEXT ohjelmistoon, jossa on aktiivista käyttöaikaa. Ristiinpaikannuksesta et saa aktivointikoodia, vaan se kytketään päälle meidän toimesta.

HUOM - Ristiinpaikannus muuttuu ryhmäpohjaiseksi ja vanha ristiinpaikannuspalvelu päättyy. Aiemmin tehdyt palvelutilaukset ovat voimassa Next ohjelmistossa-

Lisäpalvelun avulla voit paikantaa Tracker-merkkiset laitteet omasta Ultrapoint NEXT ohjelmistostasi datayhteyttä käyttäen.

Vain Ultracom NEXT ohjelmiston käyttäjille. Tracker ohjelmistoihin lisenssi hankitaan Tracker -jälleenmyyjiltä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 29,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Ohjelmisto tai lisenssi

Määrä: kpl

Ristiinpaikannus Ultracom NEXT ohjelmistoon

(ent. Ultrapoint ristiinpaikannuslisenssi)

Vain Ultracom NEXT ohjelmiston käyttäjille. Tracker ohjelmistoihin lisenssi hankitaan Tracker -jälleenmyyjiltä.

HUOM - Ristiinpaikannus muuttuu ryhmäpohjaiseksi ja vanha ristiinpaikannuspalvelu päättyy. Aiemmin tehdyt palvelutilaukset ovat voimassa Next ohjelmistossa-

Ultracom NEXT ohjelmiston käyttöoppaat (teksti & videot)

Ryhmäpohjaisella ristiinpaikannuksella voit nähdä saumattomasti Ultracom, Tracker ja B-Bark käyttäjät ja koiratutkat samassa Next-ryhmässä asentamalla uuden Ultracom Next version 2.0*. Ristiinpaikannusta varten tarvitset Ultracom Next käyttöaikaa ja ristiinpaikannuspalvelun.

Ristiinpaikannuksen käyttö on helppoa: luo ryhmä, luo liittymiskoodi ja pyydä ystäviäsi liittymään Tracker Hunter 6 ohjelmalla ryhmääsi. Jokainen ryhmän jäsen voi jakaa omaa sijaintiaan ja omien koiriensa sijaintia ryhmän jäsenille.

Huomaa, että vanhan Ultracom ohjelman ristiinpaikannuspalvelu päättyy uuden ristiinpaikannuksen julkaisun myötä. Aiemmin tehdyt palvelutilaukset ovat voimassa Ultracom Next ohjelmistossa. Lisätietoa antaa Ultracom tuki.

Palvelun tilaaminen

Syötä maksuvaiheessa Ultracom NEXT ohjelmistoa käyttävä puhelinnumero ostoskorin erityistoiveet -kenttään tai lähetä se meille sähköpostitse. Kytkemme palvelun saatuamme maksusuorituksen yleensä noin tunnin sisällä.

Ristiinpaikannus kytketään asennettuun ja rekisteröityyn NEXT ohjelmistoon, jossa on aktiivista käyttöaikaa.

Tilauksella ei ole peruutusoikeutta kun tuote on toimitettu.

Jos haluat paikantaa Ultracom ohjelmistollasi Tracker/Pointer pantoja GPRS-yhteydellä, sinulla tulee olla aktiivista käyttöaikaa ohjelmistossasi.

Arvostele tämä tuote

10.01.2021 - Ipu

Toimii hyvin

14.11.2018 - Matti

Ristiinpaikannus ei ole toiminut viimeisiin kahteen viikonloppuun kunnolla. Aluksi vain osa koirista näkymättä, isänpäiväviikonloppuna Tracker-pantoja ei näkynyt ollenkaan. UC-pannat kyllä näkyivät. Mikä maksaa?

30.10.2016 - Teme

26.10.2016 - vj

Tracker/Pointer live ristiinpaikannus on toiminut kahtena viikonloppuna vain aamupäivällä
Pisteet vain yksi tähti *

19.10.2016 -

Ensimmäinen metsästysviikonloppu 15-16.10.
Lauantaina toimi tunnin aamulla ja sunnuntaina pieniä pätkiä satunnaisesti. Tuntuu että turhaan heitetty 29 euroa jos tilanne ei muutu!

- Agripalvelu vastaa -
Ristiinpaikannuksessa oli tuona viikonloppuna laaja toimintahäiriö. Pahoittelemme häiriötä.
Tiedote Ultracomin sivustolla