Ultracom

Ultracom Pro -ohjelmisto

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ultracom Pro -karttaohjelmisto maastossa liikkujalle ja Ultrapoint -koiratutkien käyttäjälle.

Uutta 2016. Vesistöjen syvyyskäyrät ovat näkyvissä 1:20000 ja tätä pienemmillä mittakaavoilla sisältäen itse syvyyskäyrät, syvyyspisteet sekä merimerkit.

Oma riista -palvelussa määritellyt metsästysseuran kartta-alueet voidaan jatkossa siirtää Omat Sivut-palvelussa aikaisemmin luotuihin tai uusiin piirtokokoelmiin.

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Ohjelmisto tai lisenssi

Määrä: kpl

Tiedostot

Ohjelmisto maastossa liikkujalle ja Ultrapoint -pantojen pääkäyttäjälle. Ikuinen lisenssi, joka sisältää Suomen ja Viron kartat.

Vesistöjen syvyyskäyrät ovat näkyvissä 1:20000 ja tätä pienemmillä mittakaavoilla sisältäen itse syvyyskäyrät, syvyyspisteet sekä merimerkit.

Syvyyskäyrät ovat käytössä automaattisesti kaikille PRO/LITE-ohjelmiston käyttäjille joilla on voimassa oleva LAAJA-palvelupaketti ja MAASTO-ohjelmiston käyttäjille joilla on aktiivista käyttöaikaa. Sovellusta ei siis tarvitse erikseen päivittää tämän ominaisuuden takia. Jos puhelimeen on valmiiksi tallennettu karttapaloja joissa syvyyskäyrät eivät näy, ne voidaan päivittää ajan tasalle ohjelmiston päävalikosta (Päivitä kartta).

OMA RIISTA

Oma riista -palvelussa määritellyt metsästysseuran kartta-alueet voidaan jatkossa siirtää Omat Sivut-palvelussa aikaisemmin luotuihin tai uusiin piirtokokoelmiin. Vaatii Laaja -palvelupaketin (sisältää ensimäisen vuoden).

HINTA SISÄLTÄÄ

  • nopean ja edullisen seurannan datayhteydellä
  • tilarajat
  • syvyyskäyrät ja merimerkit
  • seurannan tietokoneelta mahdollistavan DoGPS Net -palvelun (HUOM. sis. 1000 tilarajallista karttalehteä 1:20000 mittakaavassa, n. 50 000 ha.)

Android, Windows Phone, IOS -pohjainen ohjelmisto.
Huom. Windows vaatii tilin ennen ohjelman asennusta.

Koko Suomen kattava Maanmittauslaitoksen kartta-ainesto (7 mittakaavaa, tarkin 1:10 000);

  • maastokartat
  • ilmakuvat

Ultracom Pro ohjelmisto tarvitaan Ultrapoint paikantimien hallintaan ja asetusten vaihtamiseen. Ohjelmisto sisältyy KoiraGPS ja LiiviGPS -pakettiin.

Ohjelmiston pariksi sopii mainiosti Ultrapoint Koira-GPS laitteet, mutta DoGPS 4 ohjelmistolla paikannat vaivatta myös MPTP- formaattia (mm. Benefon- ESC) tukevat laitteet.

Ohjelmistolla asetat helposti haukkuhälytyksen, seisontahälytyksen, aluerajahälytyksen, automaattiseurannan, säädät haukkulaskurin herkkyyttä, asetat oikeuksia ystävillesi, jotta he voivat paikantaa sekä soittaa laitteeseesi.

OHJELMAN HANKKIMINEN

Voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupastamme. Kun maksat tuotteen tilausvaiheessa, saat ohjelman tilauskoodin kätevästi sähköpostiisi. Tuote on ohjelmisto, joten toimituskulut 0 eur. Jos haluat lisenssivihkon postitse, valitse "Toimitus kirjeenä" - toimituskulut 2,90. Tilauksella ei ole peruutusoikeutta kun tuote on toimitettu.

Huom. Lisenssikoodi toimitetaan sähköpostitse ja joskus sähköpostit ohjautuvat roskapostikansioon.
Jos tilausvahvistusta ja lisenssiä ei kuulu, tarkista ensin roskapostikansiosi.

Mikäli haluat luopua ohjelmasta, voit myydä lisenssin eteenpäin.

ESITTEET JA OHJEKIRJAT

Ladattavat tiedostot löytyvät tuotekuvan vierestä oikealta.
 

VIDEOT:
 Ultrapoint Pro -ohjelman lataaminen, asennus ja rekisteröinti Android -puhelimeen.
 Ultrapoint Pro -ohjelman lataaminen, asennus ja rekisteröinti Windows Phone -puhelimeen.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.