Uovision UM595-3G Cloud riistakamerapaketti sis. verkkovirtalähde

Uusi Uovision UM595-3G Cloud 12MP HD on ilmaista LinckEazi pilvipalvelua tukeva, lähettävä ja etäohjattava riistakamera. Kamera lähettää kuvat LinkEazi pilvipalveluun katsottavaksi. Videot on katsottavissa kameran muistikortilta.

Paketti sisältää kameran lisäksi Uovision -verkkovirtalähteen ja 8GB muistikortin.

Kamerassa on 12MP kuvaresoluutio, videot tallentuvat kahdella valinnaisella resoluutiolla: HD 720P tai QVGA, WVGA. Sekä kameran käyttövalikko että pilvipalvelu on suomenkielinen.

LinckEazi pilvipalvelussa voit katsella kameran lähettämiä kuvia sekä hallita kameran toimintoja. Palvelua voit käyttää omalla tietokoneella nettiselaimen kautta ja/tai matkapuhelimella.
TRANSCEND SDHC Muistikortti 8GB, Class 10
Uovision verkkovirtalähde sisäkäyttöön 6V
Uovision UM595-3G Cloud 12MP HD, LinckEazi pilvipalvelua tukeva etäohjattava riistakamera
Hinta: 358,00 373,00 €

Määrä: kpl

Uovision UM595-3G Cloud lähettävä riistakamera & verkkovirtalähde

Uovision UM595-3G Cloud lähettävä riistakamera käynnistyy automaattisesti ihmisen tai eläimen aiheuttaman lämpöliikkeen johdosta. Siinä on passiivinen PIR liiketunnistin, joka havaitsee lämpösäteilevän kohteen kameran etupuolella. Kamera toimii erinomaisesti riistakamerana maastossa tai se voidaan asentaa valvontakameraksi esim. mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon. Kamera on tarkoitettu ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön. Kuvat kamera lähettää langattomasti nopean 3G yhteyden avulla LinckEazi pilvipalveluun, jota voit käyttää älypuhelimellasi tai tietokoneellasi. Videot ovat katsottavissa SD-muistikortilta.
Lähetystä varten on kameraan hankittava operaattorilta 3G yhteyttä tukeva SIM kortti.

Kuvien ja videoiden tallennus

Kamera lähettää teräväpiirtokuvat ilmaiseen LinckEazi pilvipalveluun ja tarvittaessa käyttäjän omaan sähköpostiin. Voit itse valita LinckEazi pilvipalvelusta, haluatko kameralta saapuvan materiaalin pilvipalveluun tai sähköpostiisi vai molempiin!

Uovision UM595-3G Cloud riistakamera tallentaa 12MP teräväpiirto (HD) still -kuvia tai videoleikkeitä sekä lähettää kuvat LinckEazi pilvipalveluun, sähköpostin tai molempiin. Videot tallentuvat kahdella valinnaisella resoluutiolla: HD 720P tai QVGA, WVGA. Videot eivät siirry pilvipalveluun. Kamera tallentaa videot 5-60 sek pituisina kameran SD-muistikortille. Päivällä kuvat ja videot tallentuvat SD-muistikortille värillisinä, yöllä mustavalkoisina inframustasalaman ansiosta. Alkuperäinen kuva tallentuu aina kamerassa olevaan SD-muistikorttiin. Kuvia ja videoita voidaan katsoa myös kameran omalta värinäytöltä.

LinckEazi pilvipalvelu

Ilmaisen LinckEazi pilvipalvelun avulla Uovision UM595-3G Cloud riistakameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) sovelluksen avulla. LinckEazi pilvipalvelu mahdollistaa useamman kameran ohjauksen ja kuvat tallentuvat kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit selailla kamerakohtaisesti päivän tapahtumat. Voit myös käskyttää kameraa ottamaan kuvia ja näet ne kaikki LinckEazi pilvestä.
LinckEazi WebPortaali ohjelmisto APPsin voit ladata Google Play- (Android -puhelin) tai App Store (iOS puhelin)- kaupalta hakusanalla LinckEazi.
LinckEazi pilvipalvelusta näet samalla kameran tilaa koskevat tärkeimmät tiedot esim pariston varaus, SD muistikortin tila, pilvipalvelun muistin tila jne.
Omaan pilveesi voit avata vierastilejä, jossa kaveri voi käydä katsomassa kuvia .

Kameran käyttöönotto

Helppokäyttöisen Uovision UM595-3G Cloud riistakameran menuvalikko on suomen- ja ruotsinkielinen. Kielivalikko: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa, Venäjä, Unkari, Ranska.
Kameran mukana tulee suomenkieliset selkeät käyttöohjeet.
Kameran asennus on helppoa, sillä yleisimpien operaattoreiden kaikki SSL suojatut lähetysasetukset ovat valmiiksi ohjelmoituna kameraan. Riittää kun asetat SIM kortin kameraan. Kameran kirjautuessa verkkoon, se hakee automaattisesti päivämäärän ja kellonajan verkosta. Asetuksia voidaan vaihtaa etänä milloin tahansa LinckEazi pilvipalvelun avulla.

LinckEazi -pilvipalvelun käyttöönotto

Ilmaisen käyttäjätilin luonnin jälkeen lisäät kamerasi palveluun syöttämällä sinne laitteen sarjanumeron sekä IMEI koodin. Mikäli kamerassa on toimiva ja 3G yhteyttä tukeva nettiliittymä (ei sis. tuotepakkaukseen), kamera yhdistyy suoraan omalle tilille.

Katso asennusta koskeva videolinkki TÄSTÄ!

SIM -kortti

Kuvien lähettämistä varten tulee kameraan hankkia 3G yhteyttä tukeva (vähintään 21MB/sek) nettiliittymä. Kiinteähintaisen nettipaketin omaavan liittymän avulla kamera saa lähettää materiaalia kiinteän kuukausimaksun turvin rajattomasti.
Uovision UM595-3G Cloud lähettää kuvat SSL suojattuna esim seuraavien operaattoreiden nettiliittymillä ilman erillistä lisäpalvelua: Telia, Elisa, Saunalahti, Saunalahti Pre-Paid, DNA ja DNA Pre-Paid.

ETÄOHJAUS

Kameran kaikki etäkomennot voidaan lähettää LinckEazi pilvipalvelun avulla ja matkapuhelimen kautta Webportaali sovelluksen avulla ilmaiseksi.
Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim. kuva tai videopyyntö, PIR liiketunnistimen viiveen säätö, kuvausmoodin vaihto. Kamera voidaan ohjelmoida tasa-aikakuvauksen avulla ottamaan kuvia vain tiettyyn aikaan tai jopa kokonaan deaktivoida tai aktivoida kun ollaan itse paikalla esim mökillä.

42 ledinen HIGH POWER INFRAMUSTA SALAMA 940nm

Uovision UM595-3G Cloud riistakamerassa on ihmissilmälle täysin näkymätön 42 ledinen tehokas inframusta salama.
Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin riistakamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina.
Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä; Korkea / Alhainen teho. Pienempi teho on tarpeellinen mikäli kameralla kuvataan esim pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää vastaheijastetta valkoisesta seinästä. Salaman kantama jopa n 18m saakka.

AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)

Uovision UM595-3G Cloud riistakamera voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin (TimeLapse). Aikavälikuvauksen avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aika kuvaus voidaan asettaa toimimaan esim. välille 5sek – 8h tarpeen mukaan.
NOPEA 0.9 sek PIR LIIKETUNNISTIMEN VASTEAIKA
Nopean vasteajan myötä kamera kuvaa myös nopeammin liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin.  Uovision UM595-3G Cloud riistakameran PIR liiketunnistin reaktioaika lämpöliikkuvaan kohteeseen on vain 0.9sek. PIR liiketunnistin liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on jopa n. 18 metriä. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Matala, Keskitaso, Korkea ja OFF.

VIRTALÄHDE

Uovision UM595-3G Cloud riistakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12kpl AA alkaliparistoja. Kamera tukee myös 6V ulkoisia virtalähteitä, esim. akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen!

TUOTEPAKKAUKSEN SISÄLTÖ

  • Uovision UM595-3G Cloud 12MP HD -kamera
  • Kiinnitysvyö
  • suomenkieliset käyttöohjeet
  • Uovision -verkkovirtalähde sisäkäyttöön
  • 8GB -muistikortti

Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12kk (1vuosi). Tuote CE, FCC ja RoHS hyväksytty.