Uovision

Uovision UM785-3G+ Cloud 20MP Full HD, LinckEazi pilvipalvelua tukeva etäohjattava riistakamera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Uusi malli kevät 2020. Nyt 20 MP kuvaresoluutiolla!

Uusi Uovision UM785-3G+ Cloud 20MP Full HD on ilmaista LinckEazi pilvipalvelua tukeva, lähettävä ja etäohjattava riistakamera. Kamera lähettää sekä kuvat että videot LinkEazi pilvipalveluun katsottavaksi.

Kamerassa on 20MP kuvaresoluutio, videot tallentuvat kolmella valinnaisella resoluutiolla: Full HD 1080, HD 720P tai WVGA. Sekä kameran käyttövalikko että pilvipalvelu on suomenkielinen.
LinckEazi pilvipalvelussa voit katsella kameran lähettämiä kuvia ja videoita sekä hallita kameran toimintoja. Palvelua voit käyttää omalla tietokoneella nettiselaimen kautta ja/tai matkapuhelimella.
 

Heti omasta varastosta

Hinta: 359,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

Uovision UM785-3G+ Cloud 20MP Full HD lähettävä riistakamera

Uovision UM785-3G+ Cloud lähettävä riistakamera käynnistyy automaattisesti ihmisen tai eläimen aiheuttaman lämpöliikkeen johdosta. Siinä on passiivinen PIR liiketunnistin, joka havaitsee lämpösäteilevän kohteen kameran etupuolella. Kamera toimii erinomaisesti riistakamerana maastossa tai se voidaan asentaa valvontakameraksi esim. mökille, työmaalle, kotiin tai toimistoon. Kamera on tarkoitettu ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön. Kuvat ja videot kamera lähettää langattomasti nopean 3G yhteyden avulla LinckEazi pilvipalveluun, jota voit käyttää älypuhelimellasi tai tietokoneellasi.
Lähetystä varten on kameraan hankittava operaattorilta 3G yhteyttä tukeva SIM kortti.

Kuvien ja videoiden tallennus

Kamera lähettää teräväpiirto kuvat tai videot ilmaiseen LinckEazi pilvipalveluun ja tarvittaessa käyttäjän omaan sähköpostiin. Voit itse valita LinckEazi pilvipalvelusta, haluatko kameralta saapuvan materiaalin pilvipalveluun tai sähköpostiisi vai molempiin!

Uovision UM785-3G+ Cloud riistakamera tallentaa 20MP teräväpiirto (HD) still -kuvia tai videoleikkeitä sekä lähettää kuvat LinckEazi pilvipalveluun, sähköpostiin tai molempiin. Videot tallentuvat kolmella valinnaisella resoluutiolla: Full HD 1080P, HD 720P tai WVGA. Kamera tallentaa videot 5-60 sek pituisina kameran SD-muistikortille. Kamera lähettää 1080P Full HD videot sekä 720P HD videot 5- 10 sek pituisina ja WVGA videot kamera lähettää 5-20 sek pituisina omistajansa LinckEazi pilvipalveluun. Päivällä kuvat ja videot tallentuvat SD-muistikortille värillisinä, yöllä mustavalkoisina inframustasalaman ansiosta. Alkuperäinen kuva tallentuu aina kamerassa olevaan SD-muistikorttiin. Kuvia ja videoita voidaan katsoa myös kameran omalta värinäytöltä.

LinckEazi pilvipalvelu

Ilmaisen LinckEazi pilvipalvelun avulla Uovision UM785-3G+ Cloud riistakameraa voidaan etäohjata oman tietokoneen tai ilmaisen LinckEazi APP (Android, iOS) sovelluksen avulla. LinckEazi pilvipalvelu mahdollistaa useamman kameran ohjauksen ja kuvat tallentuvat kamerakohtaisiin albumeihin. Albumeista voit selailla kamerakohtaisesti päivän tapahtumat. Voit myös käskyttää kameraa ottamaan kuvia ja näet ne kaikki LinckEazi pilvestä.
LinckEazi WebPortaali ohjelmisto APPsin voit ladata Google Play- (Android -puhelin) tai App Store (iOS puhelin)- kaupalta hakusanalla LinckEazi.
LinckEazi pilvipalvelusta näet samalla kameran tilaa koskevat tärkeimmät tiedot esim pariston varaus, SD muistikortin tila, pilvipalvelun muistin tila jne.
Omaan pilveesi voit avata vierastilejä, jossa kaveri voi käydä katsomassa kuvia .

Kameran käyttöönotto

Helppokäyttöisen Uovision UM785-3G+ Cloud riistakameran menuvalikko on suomen- ja ruotsinkielinen. Kielivalikko: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa, Venäjä, Unkari, Ranska.
Kameran mukana tulee suomenkieliset selkeät käyttöohjeet.
Kameran asennus on helppoa, sillä yleisimpien operaattoreiden kaikki SSL suojatut lähetysasetukset ovat valmiiksi ohjelmoituna kameraan. Riittää kun asetat SIM kortin kameraan. Kameran kirjautuessa verkkoon, se hakee automaattisesti päivämäärän ja kellonajan verkosta. Asetuksia voidaan vaihtaa etänä milloin tahansa LinckEazi pilvipalvelun avulla.

LinckEazi -pilvipalvelun käyttöönotto

Ilmaisen käyttäjätilin luonnin jälkeen lisäät kamerasi palveluun syöttämällä sinne laitteen sarjanumeron sekä IMEI koodin. Mikäli kamerassa on toimiva ja 3G yhteyttä tukeva nettiliittymä (ei sis. tuotepakkaukseen), kamera yhdistyy suoraan omalle tilille.
Katso asennusta koskeva videolinkki TÄSTÄ!

SIM -kortti

Kuvien lähettämistä varten tulee kameraan hankkia 3G yhteyttä tukeva (vähintään 21MB/sek) nettiliittymä. Kiinteähintaisen nettipaketin omaavan liittymän avulla kamera saa lähettää materiaalia kiinteän kuukausimaksun turvin rajattomasti.
Uovision UM785-3G+ Cloud lähettää kuvat SSL suojattuna esim seuraavien operaattoreiden nettiliittymillä ilman erillistä lisäpalvelua: Telia, Elisa, Saunalahti, Saunalahti Pre-Paid, DNA ja DNA Pre-Paid.

ETÄOHJAUS

Kameran kaikki etäkomennot voidaan lähettää LinckEazi pilvipalvelun avulla ja matkapuhelimen kautta Webportaali sovelluksen avulla ilmaiseksi.
Yleisimpiä etäkomentoja ovat esim. kuva tai videopyyntö, PIR liiketunnistimen viiveen säätö, kuvausmoodin vaihto. Kamera voidaan ohjelmoida tasa-aikakuvauksen avulla ottamaan kuvia vain tiettyyn aikaan tai jopa kokonaan deaktivoida tai aktivoida kun ollaan itse paikalla esim mökillä.

42 ledinen HIGH POWER INFRAMUSTA SALAMA 940nm

Uovision UM785-3G+ Cloud riistakamerassa on ihmissilmälle täysin näkymätön 42 ledinen tehokas inframusta salama.
Inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärän tullen jolloin riistakamera kuvaa kohteesta mustavalkoiset yökuvat tai videot. Hämärätunnistin kytkee salaman automaattisesti pois päältä päiväsaikaan jolloin se kuvaa kohteet normaalisti värikuvina tai videoina.
Salaman tehoa voidaan asetuksista säätää jolloin välillä; Korkea / Alhainen teho. Pienempi teho on tarpeellinen mikäli kameralla kuvataan esim pienissä sisätiloissa ja halutaan välttää vastaheijastetta valkoisesta seinästä. Salaman kantama jopa n 18m saakka.

AIKAVÄLIKUVAUS (Time Lapse)

Uovision UM785-3G+ Cloud riistakamera voidaan etukäteen ajastaa ottamaan kuvia tasaisin väliajoin (TimeLapse). Aikavälikuvauksen avulla kameran voi ennalta määrätä ottamaan kuva alueesta ilman PIR liiketunnistimen liikehavaintoa. Tasa-aika kuvaus voidaan asettaa välille 3min – 55min tai 1h – 24h tunnin välein.

NOPEA 0.6 sek PIR LIIKETUNNISTIMEN VASTEAIKA

Nopean vasteajan myötä kamera kuvaa myös nopeammin liikkuvat kohteet aiempaa herkemmin.  Uovision UM785-3G+ Cloud riistakameran PIR liiketunnistin reaktioaika lämpöliikkuvaan kohteeseen on vain 0.6 sek. PIR liiketunnistin liiketunnistimen kantama kohtisuoraan kamerasta on jopa n. 18 metriä. Liiketunnistimen herkkyyttä voidaan säätää tasoilla: Matala, Keskitaso, Korkea ja OFF.

VIRTALÄHDE

Uovision UM785-3G+ Cloud riistakameran omaan sisäiseen paristotilaan menee kerrallaan 12kpl AA alkaliparistoja (ei sis. toimitukseen). Kamera tukee myös 6V ulkoisia virtalähteitä, esim. akku tai verkkovirtalaite. Mikäli käytät ulkoista akkukaapelia tai virtalähdettä, Uovision kameran etukansi avautuu ilman että sinun tarvitsee ensin irrottaa kameraan menevää kaapelia erikseen!

TUOTEPAKKAUKSEN SISÄLTÖ

•    Uovision UM785-3G+ Cloud 20MP Full HD -kamera
•    Kiinnitysvyö
•    suomenkieliset käyttöohjeet
Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12kk (1vuosi). Tuote CE, FCC ja RoHS hyväksytty.

 

Tekniset tiedot

Uovision UM 785-3G+ Cloud riistakamera

 Helppokäyttöinen, ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua tukeva etäohjattava ja lähettävä 3G riistakamera
* SSL suojattu yhteys alkuperäisten kuvien ja videoiden lähetykseen LinckEazi pilvipalveluun
* SSL suojattu 5sek – 10sek Full HD ja HD videoiden lähetys sekä 20sek WVGA videon lähetys pilvipalveluun
* Helppo asentaa käyttökuntoon ja lähettämään
* 12MP terävä digitaalinen korkearesoluutio kuvaus
* Valinnaiset kuvaresoluutiot: 20MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8.0MP, 3.0MP
* Tallentaa päiväkuvat ja videot teräväpiirtona värillisinä
* Kuvausmoodit: Still kuva, Video
* Diagonaalinen kuvakulma : 52 astetta
* Valinnaiset videoresoluutiot: 1080P Full HD, 720P HD, WVGA
* Videon pituudet: 5sek – 60sek
* Sarjakuvaus: 1 – 10 kuvaa
* Monipuoliset etäohjauskomennot ilmaisen LinckEazi pilvipalvelun avulla
* Ilmaiset etäohjaus komennot asetusten vaihtoon Webportaalin APPsin avulla matkapuhelimesta
* Ulkoinen 21cm antenni nopeaan 3G yhteyteen
* Lähettää automaattisesti eri operaattoreiden nettipaketeilla: Telia, Elisa, Saunalahti, DNA, + PrePaidit
* Nopea asettaa käyttökuntoon
* Verkkopaikannus sijaintitieto, tarkkuus riippuu operaattorin mastojen tiheydestä
* Inframustasalama on täysin näkymätön ihmissilmälle (940nm aallonpituus)
* Salamassa uusin High Power LED teknologia 42:lla teholedillä
* Säädettävä salaman teho: 50% (alhainen) tai 100% (korkea)
* Inframustasalaman kantama jopa n 18m saakka
* Yökuvat ja videot inframustasalamalla mustavalkoisina
* 2.4″ värillinen esikatselunäyttö (kuvien katselu & kameran ohjelmointi)
* Iso helposti luettava tekstin fontti
* Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Camo ulkokuoren väritys (kuvassa)
* PIR laajakulma liiketunnistin: peittoalue 105°
* PIR liiketunnistimen vasteaika: 0,6 sekuntia
* PIR laajakulma liiketunnistimen kantavuus: 16m
* Säädettävä PIR liiketunnistimen herkkyys: matala, automaattinen, korkea
* PIR nukkumisviive asetus: 0sek – 60min
* Ohjelmoitava 7 päivän viikkoajastus työkalu 4:lle eri viikolle (aikataulu kuvaus aktiivitunteina)
* Time Lapse “Tasa-aika” aikavälikuvaus toiminto 3min – 24h
* Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, paristojen varaus
* Käyttölämpötila: -30°C …. +60°C
* Toimintailmankosteus: 5% …. 90%
* SD muistikortin tuki: 1 – 64GB (ei mukana)
* Paristot: 12kpl AA alkaliparistot (ei mukana)
* Ulostulot: USB, 6V DC, SD muistikorttipaikka, SIM korttipaikka
* Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja
* Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) yhteensopiva
* Kompakti koko: 140 x 87 x 55mm
* Kevyt: 495gr. (ilman paristoja)
* Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa ja takana
* Salasanasuojaus
* Lukittavissa: Lukon kiinnitysrenkaat kuoressa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.