Zodiac Neo 68 BT + ISOtunes Sport DEFY

Ykköspaketti langattomaan metsästykseen!

Zodiac Neo 68 BT yhdessä ISOtunes Sport DEFY kuulevan bluetooth kuulonsuojaimen kanssa pakettihintaan.

Yhdistä Zodiac Neo 68 BT ja ISOtunes Sport DEFY langattomasti - ja pysyt tavoitettavissa!

Sisältää seuraavat tuotteet:

Heti omasta varastosta

Zodiac Neo 68 BT V.2 VHF -puhelin Bluetooth yhteydellä
ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain
Hinta: 375,00 388,00 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Zodiac Neo 68 BT + ISOtunes Sport DEFY

Teimme sinulle valmiiksi paketin, jossa on Zodiac Neo 68 BT V.2 VHF -puhelin bluetoothillasekä ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain.
Yhdistämällä Zodiac Neo 68 BT:n ja ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimen saat kaiken irti VHF-puhelimestasi. PTT-painikkeena toimii joko puhelimen painike, tai ulkoinen lähetyspainike (Flex-headset) ja puhuminen hoituu kuulonsuojaimen mikrofonilla. Näin yhteydet hoituvat kätevästi ilman hankalia välijohtoja.

ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimen Multipoint ominaisuuden ansiosta voit liittää siihen myös kännykkäsi. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetillä yksi ja tällöin omien testiemme perusteella radiopuhelimeen puhuttu puhe kuuluu myös matkapuhelimen kaiuttimesta, eli puhe kuuluu kumpaankin liitettyyn laitteeseen.

Zodiac Neo 68 BT

Zodiac Neo 68 BT on pieni ja kevyt VHF -radiopuhelin ja siinä on Bluetooth sisäänrakennettuna.
Bluetooth -yhteydellä yhdistät radiopuhelimen langattomasti ja kätevästi kuulokkeisiin/kuulonsuojaimeen (bluetooth ominaisuus vaaditaan). Ei siis enää ylimääräisiä johtoja häiritsemässä tiukkoja tilanteita!

Puhelin on lujatekoinen ja kestävä, täyttää IP54 ja MIL STD 810 -standardit. Puhelimen suomenkielinen käyttövalikko on selkeä ja yksikertainen.

Zodiac Neo 68 BT on hinta/laatu -suhteeltaan mainio valinta sekä harrastusta aloittavalle että vanhaa kalustoa uusivalle. Puhelimeen on tarjolla kattava valikoima laadukkaita tarvikkeita, joilla saat muunnettua puhelimen käyttötarkoitukseesi sopivaksi.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin Zodiac Neo 68 BT V.2 VHF -puhelin Bluetooth yhteydellä

ISOtunes Sport DEFY

ISOtunes Sport DEFY kuulevat kuulonsuojaimet on suunniteltu metsästykseen ja vapaa-aikaan. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Näitä kuulonsuojaimia olet odottanut!

ISOtunes Sport DEFY kuulonsuojaimet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
Memory foam vaahtomuoviset pehmusteet takaavat miellyttävän käytön pidemmäksikin ajaksi. ISOtunes Sport DEFY on suojattu pölyltä, hieltä ja vedeltä IPX4 luokituksen mukaisesti. Mukana tulevalla Li-Ion akkupaketilla käyttöaika 11+ tuntia, ja 22+ tuntia lisäaikaa saat vaihtamalla tilalle 3xAAA paristot (AAA-paristot ei sis.)

Multipoint teknologian avulla voit liittää ja käyttää samanaikaisesti kahta eri laitetta, esim. kännykkä ja radiopuhelin bt-yhteydellä. Multipoint -ominaisuutta suosittelemme varauksella, sillä liitettyjen laitteiden ominaisuuksissa on eroja ja voi olla ettei kaikki ominaisuudet toimi täysin. Multipointina liitettäessä matkapuhelin on prioriteetillä yksi ja tällöin omien testiemme perusteella radiopuhelimeen puhuttu puhe kuuluu myös matkapuhelimen kaiuttimesta, eli puhe kuuluu kumpaankin liitettyyn laitteeseen.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin ISOtunes Sport DEFY kuuleva bluetooth kuulonsuojain

Tuotevideot