Zodiac Neo 68 BT Bluetooth VHF + Plantronics M70

Zodiac Neo 68 BT yhdessä Plantronicsin M70 miniheadsetin kanssa - pakettihintaan - ja pysyt tavoitettavissa!

Sisältää seuraavat tuotteet:
Zodiac Neo 68 BT VHF -puhelin Bluetooth yhteydellä
Plantronics M70 Bluetooth handsfree
Hinta: 269,00 338,00 €

Määrä: kpl

Zodiac Neo 68 BT + Plantronics M70

Teimme sinulle valmiiksi paketin, jossa on Zodiac Neo 68 BT VHF-puhelin bluetoothilla sekä Plantronics M70 Bluetooth handsfree.
Yhdistämällä Neo 68 BT:n ja M70 headsetin saat kaiken irti VHF-puhelimestasi. Headsetin bluetooth-painike toimii PTT-painikkeena ja yhteydet hoituvat kätevästi ilman hankalia välijohtoja. Plantronics M70 miniheadsetin Multipoint ominaisuuden ansiosta voit liittää siihen myös kännykkäsi, ja viestintä myös matkapuhelinverkkoja pitkin on samanaikaisesti aktiivisena.

Zodiac Neo 68 BT

Zodiac Neo 68 BT on pieni ja kevyt VHF -radiopuhelin ja siinä on Bluetooth sisäänrakennettuna.
Bluetooth -yhteydellä yhdistät radiopuhelimen langattomasti ja kätevästi kuulokkeisiin/kuulonsuojaimeen (bluetooth ominaisuus vaaditaan). Ei siis enää ylimääräisiä johtoja häiritsemässä tiukkoja tilanteita!

Puhelin on lujatekoinen ja kestävä, täyttää IP54 ja MIL STD 810 -standardit. Puhelimen suomenkielinen käyttövalikko on selkeä ja yksikertainen.

Zodiac Neo 68 BT on hinta/laatu -suhteeltaan mainio valinta sekä harrastusta aloittavalle että vanhaa kalustoa uusivalle. Puhelimeen on tarjolla kattava valikoima laadukkaita tarvikkeita, joilla saat muunnettua puhelimen käyttötarkoitukseesi sopivaksi.
 

Plantronics M70 Bluetooth headset

Plantronics M70 Bluetooth® -kuuloke on niin kevyt (vain 8 grammaa!) ja mukava, että unohdat käyttäväsi sitä. Määrityksen aikana sinua kehotetaan valitsemaan kolmesta vaihtoehdosta kieli, jolla saat ääni-ilmoituksia muun muassa puheajan, akun ja yhteyden tiloista. Voit myös ohjata musiikkikappaleita ja äänenvoimakkuutta koskettamatta älypuhelinta. Jos jätät M70:n autoon tai työpaikalle, kuuloke säästää akkua siirtymällä DeepSleep®-lepotilaan. M70:n käyttäminen on helppoa, eikä sinun enää tarvitse pitää älypuhelinta korvallasi.

Multipoint teknologian avulla voit liittää ja käyttää samanaikaisesti kahta eri laitetta, esim. kännykkä ja radiopuhelin bt-yhteydellä. Tämän ansiosta Plantronics M70 onkin oiva pari esim. metsästykseen yhdessä Zodiac Neo 68 BT:n tai Lafayette Smart BT:n kanssa.