3M Peltor takuu & huolto

3M Peltor Takuuhuolto

Kaikilla 3M Peltor tuotteilla on 12 kk takuu.

Jos tuotteessa havaitaan vika takuuaikana, tulee tuote toimittaa takuuhuoltoon välittömästi.
Meiltä ostetut 3M Peltor tuotteet kulkevat huoltoon meidän kauttamme. Ensisijaisesti tulee ottaa yhteyttä myyjäliikkeeseen, mutta jos jostain syystä et onnistu takuulähetyksessä myyjäliikkeen kautta, ota yhteyttä.

Ota ensin yhteyttä meihin, joko soittamalla 050-5855058 tai sähköpostitse osoitteella myynti@agripalvelu.fi.

Muista liittää takuuhuoltoon tulevaan lähetykseen omat yhteystietosi sekä tarkka vikakuvaus ilmenneestä ongelmasta.

Rahtifirma hakee laitteen meiltä ja toimittaa sen Ruotsiin tehtaalle takuukorjausta varten. Laite myös palautuu meidän kauttamme.

Takuuhuollolle on syytä varata aikaa 2-4 viikkoa.
 


Katso myös kattava varaosavalikoimamme

Varaosat ja tarvikkeet kuulonsuojaimiin3M Peltor Huolto

3M Peltorin ainoa virallinen huolto on Ruotsissa tehtaalla. Takuun ulkopuolisia huoltoja välittää 3M Peltor jälleenmyyjät.

Huollon kustannusarvio selviää vasta huollossa, tyypillisesti huoltojen kustannukset ovat olleet n. 150-200 eur. Maksullinen kustannusarvio (25 eur+ alv) on mahdollista teettää, jonka jälkeen voi tehdä päätöksen joko korjauksesta tai ennalleen jättämisestä. Jos korjaukseen päätyy, kustannusarvio sisältyy korjaushintaan, muussa tapauksessa se maksetaan erikseen.

Maksulliseen huoltoon voi lähettää kuka tahansa jälleenmyyjä, jolloin jos lähialueelta löytyy jälleenmyyjiä jää ainakin lähetyskulut pois, käsittelykulut ovat myyjäkohtaisia. Meidän kautta lähetettäessä käsittely- ja toimituskulut 25 eur (alv 24%) lisätään varsinaisen huollon hintaan.

Huollon arvioitu aika on tyypillisesti 2-4 viikkoa.

Meille lähettäessä laita mukaan yhteystietosi sekä mahdollisimman tarkka vikakuvaus kaikista ilmenneistä vioista. Suojainten tarkka vikakuvaus tarvitaan, sillä tehtaalla tarkistetaan suojaimet vain mainittujen vikojen osalta. Laita myös maininta jos haluat ensin maksullisen kustannusarvion (25 eur + alv) korjauksesta.

Ota ensin yhteyttä meihin, joko soittamalla 050-5855058 tai sähköpostitse osoitteella myynti@agripalvelu.fi.

Lähetys meille tapahtuu Postin kautta asiakastunnuksella 619016. Ota kuitti palautuksesta, lähetyksen todennusvastuu on lähettäjällä. Palautukseen käytettävä osoite:
619016
Agripalvelu.fi
Koikkalantie 1339
51880 Koikkala