Yhteystiedot

- Suomalainen perheyritys vuodesta 1992 -

- Heinäkuussa (1.-31.7.24) Noutopiste ja puhelinpalvelumme lomailevat-
Noutopiste (avoinna pe 12-17, muina aikoina sopimuksen mukaan)
Piikkiläntie 2-4
51900 Juva

Palvelemme puhelimitse arkisin 9-16
Puh. 050 5855058

Sähköposti
myynti@agripalvelu.fi

Y-tunnus: 0872164-6
Pankkiyhteys: FI5150880020067983, OKOYFIHH

Laskutusosoite

Agripalvelu.fi / Joppas Oy
Koikkalantie 1339
51880 Koikkala

Verkkolaskutustiedot
OVT-tunnus 003708721646
Välittäjä Ropo Capital Oy
Välittäjän tunnus 003714377140

Rekisteri- ja tietosuojaseloste


Tietoa yrityksestä

Niilo Nieminen perusti Agripalvelu Ky:n vuonna 1992. Aluksi yritys toimi rehujen välittäjänä, mutta pian valikoimaan tuli työturvallisuustuotteita sekä metsästystarvikkeita. Jo heti vuosisadan vaihteessa Agripalvelu panosti myös verkkokauppaan, ollen ensimmäisiä suomalaisia verkkokauppoja. Agripalvelu Ky toimi pitkään Joutsassa, keskellä kylää kirkkoa vastapäätä.

Vuonna 2008 toteutettiin yrityksessä omistajanvaihdos ja yrittäjiksi siirtyivät Johanna ja Pasi Purhonen, samalla yrityksen kotipaikka siirtyi Koikkalaan, Juvalle. Panostimme vahvasti verkkokauppaan ja vuodesta 2016 Agripalvelu on toiminut Juvalla, Piikkiläntien toimitiloissa. Juvan Noutopiste on auki perjantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Vuonna 2023 vaihdoimme yritysmuotoa ja yrityksen viralliseksi nimeksi vaihtui Joppas Oy, mutta toiminta agripalvelu.fi nimellä jatkuu normaalisti.

Tuotevalikoima on muuttunut alkuperäisestä, ja nyt pääpaino valikoimassamme on henkilösuojaimilla,  kuulonsuojaimet ja hengityssuojaimet ovat erityisalaamme. Valikoimastamme löytyy myös valvontakameroita ja metsästyselektroniikkaa, eli VHF-puhelimia sekä koiratutkia.

Agripalvelu.fi on palveleva verkkokauppa. Vaikka verkkokaupassa asiakas ja myyjä eivät fyysisesti kohtaakaan, meille voit aina soittaa tai käydä toimipaikassamme Juvalla (auki sopimuksen mukaan). Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja opastamme oikean tuotteen valinnassa.

Edustamme tuotemerkkejä, jotka ovat kuluttajille tuttuja ja jo pelkkä tuotemerkki on lupaus tuotteen laadusta. Tavoitteenamme on pitää hintataso sellaisena, että voit verkkokauppaan tullessasi luottaa tuotteen olevan aidosti edullinen. Tarkoituksemme ei ole tarjota kaikille kaikkea, vaan valikoimaa toimivia ja luotettavia tuotteita helpottamaan työpäivääsi ja tukemaan harrastuksiasi. Agripalvelu.fi on aidosti suomalainen perheyritys, ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia.

Asiakaspalvelu, tuotteiden korkea laatu, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset ovat asioita, joista Agripalvelu tunnetaan edelleen ympäri Suomen.

Agripalvelu.fi verkkokaupalle on myönnetty Avainlippu.

 

Tervetuloa asioimaan Agripalvelussa. Kiitos, että valitset meidät!


Johanna ja Pasi Purhonen


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Agripalvelu.fi (@agripalvelu) jakama julkaisu