ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

Valitse ISOtunes kun haluat äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes kuulonsuojaimet ovat erinomainen valinta työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus.
ISOtunes kuulonsuojaimet ovat hyväksyttyjä myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä). Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja useimmista malleista löytyvän kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu.

ISOtunes korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

ISOtunes on yhdysvaltalainen suojainvalmistaja ja edelläkävijä kuulonsuojauksen teknologiassa. ISOtunes kuulonsuojaimissa on innovatiivisia ratkaisuja, jotka yhdistävät huippuluokan suorituskyvyn, mukavuuden ja turvallisuuden. ISOtunesin tuotteet on suunniteltu vastaamaan modernin työntekijän tarpeisiin, oli sitten kyseessä rakennustyömaa, teollisuusympäristö tai vapaa-aika. Kevyet ja ergonomisesti muotoillut kuulokkeet takaavat sinulle miellyttävän käyttökokemuksen pitkänäkin työpäivänä.

Paranna siis työturvallisuutta ja työmukavuutta samalla kertaa - valitsemalla ISOtunes kuulonsuojaimet!

Katso esim. ISOtunes ULTRACOMM Aware - kuulonsuojain ympäristönkuuntelulla ja ulkoisella puomimikrofonilla EN352 hyväksytty

Järjestys: