Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Agripalvelu Ky (Y-tunnus 0872164-6)
Koikkalantie 1339
51880 Koikkala

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Johanna Purhonen
Puhelin 050 5855850
Sähköposti johanna@agripalvelu.fi

REKISTERIN NIMI

Agripalvelu Ky:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröity Agripalvelu Ky:n asiakkaaksi ja/tai ostanut agripalvelu.fi verkkokaupasta tuotteita tai palveluita.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Agripalvelu Ky:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten hallinta, käsittely sekä arkistointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin sekä kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tiedot kerätään ainoastaan asiakkailta itseltään.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:
Etu- ja sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tilausten tiedot
Tilausten seurantakoodit

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat. Tiedot kerätään ainoastaan asiakkailta itseltään.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri on suojattu salasanalla.