3M E-A-R

3M EAR Flexible Fit korvatulpat, SNR30/35

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Maailman ensimmäiset korvatulpat, joilla on suojausarvo yhdellä kädellä asetettuna!

3M EAR Flexible Fit on innovatiivinen, pestävä ja kestävä vaahtomuovinen korvatulppa, joka voidaan asettaa korvaan joko yhdellä tai kahdella kädellä. Yhdellä kädellä asetettuna SNR-arvo on 30dB ja perinteisesti kahdella kädellä asetettuna 35dB.

Katso määräalennukset!

Heti omasta varastosta

Hinta: 3,50  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
1 3,50 € 3,50 € Osta
10 3,30 € 33,00 € Osta
50 2,90 € 145,00 € Osta
100 2,60 € 260,00 € Osta

Tiedostot

3M EAR Flexible Fit korvatulpat, SNR30/35

Maailman ensimmäiset korvatulpat, joilla on suojausarvo yhdellä kädellä asetettuna!

Innovatiivinen, pestävä ja kestävä vaahtomuovinen korvatulppa voidaan asettaa korvaan joko yhdellä tai kahdella kädellä. Yhdellä kädellä asetettuna SNR-arvo on 30dB ja perinteisesti kahdella kädellä asetettuna 35dB.

3M EAR Flexible Fit 328-1000 korvatulpassa on patentoitu vaahtomuovin koostumus, jonka ansiosta se on täysin pestävä ja siksi uudelleenkäytettävä. Pehmeä vaahtomuovikärki ja joustava korvatulpan materiaali mahdollistavat helpon korvaan asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä. Vaahtomuovikärki mukautuu korvakäytävän yksilölliseen muotoon ja auttaa estämään melua. Flexible Fit -korvatulpat soveltuvat erityisen hyvin aktiviteetteihin, jotka vaativat käsineiden käyttämistä tai aiheuttavat käsien likaantumista tai tilanteisiin, joissa vain yksi käsi on vapaana korvatulpan asettamiseen.

Korvatulpan kärjen muoto ja pehmeä muotoutuva vaahtomuovi mahdollistavat tiukan istuvuuden ja hellävaraisen asettamisen. Korvatulpat auttavat vähentämään vaarallisia melutasoja. Vaahtomuovikärjen rullautumaton rakenne auttaa pitämään kärjet puhtaina, kun kädet ovat likaiset. Flexible Fit -korvatulpat soveltuvat erityisen hyvin aktiviteetteihin, jotka vaativat käsineiden käyttämistä tai aiheuttavat käsien likaantumista tai tilanteisiin, joissa vain yksi käsi on vapaana korvatulpan asettamiseen.

SNR-arvo on 35 dB testattuna kahdella kädellä asetettuna ja 30 dB testattuna yhdellä kädellä asetettuna. Patentoitu rakenne ja innovatiivinen termoplastinen materiaali tekevät näistä korvatulpista yhden 3M:n monipuolisimmista ja kestävimmistä työnnettävistä korvatulpista. Mahdollisia työpaikan käyttökohteita ovat esimerkiksi kokoonpano, hiekkapuhallus, räjäytys, puhdistushionta, sähkötyöt, kiinteistönhoito, aineenpoistohionta, koneistus, maalaus, hionta ja hitsaus.

Tuote on pakattu pareittan pahviseen tyynypakettiin - ei ylimäärästä muovia pakkauksessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Kestävä ja joustava varsi mahdollistaa asettamisen yhdellä tai kahdella kädellä
  • Uudelleenkäytettävä (suositeltu vaihtoväli 2 viikkoa)
  • Pehmeä vaahtomuovi tarjoaa tukevan otteen
  • Pehmeän vaahtomuovikärjen rullautumaton rakenne auttaa pitämään kärjen puhtaana
  • Soveltuu hyvin käsineitä käyttäville tai likaisin käsin käytettäviksi
  • Soveltuu hyvin tilanteisiin, joissa korvatulppa on asetettava vain yhdellä kädellä
  • Kapseloitu vaahtomuovirakenne parantaa kestävyyttä
  • Tuotenro 328-1000
  • SNR-arvo 35 dB (asetus kahdella kädellä) ja 30 dB (asetus yhdellä kädellä)

Käyttökohteet

Autoteollisuus, rakennus, tuotantoteollisuus, metallien valmistus, ilmailu, armeijan kunnossapito, huolto ja korjaus, kaivosteollisuus, öljy- ja kaasu, lääketeollisuus, ja kuljetus.

Materiaali

Elastomeerinen polymeeri

Puhdistus

3M™ E-A-R™ Flexible Fit HA Korvatulpassa on patentoitu vaahtomuovin koostumus, jonka ansiosta se on täysin pestävä miedolla saippualla sekä vedellä.

Tuotevideot 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.