Buff Filter Mask kasvosuojat nyt myös lapsille

Suositut Buff suodatinmaskit nyt myös lasten koossa

Suomessa suunniteltu suodatinteknologia! Suodattimen kanssa vasta type II suusuojainta.
Aidot Buff Filter Mask suodatinmaskit ovat olleet todella suosittuja, ja nyt samat kasvomaskit on saatavilla myös lapsille.

Kankainen kasvomaski on kevyt ja istuu mukavasti ja tukevasti päässä. Materiaali on Coolnet UV+, joka on valmistettu 95% kierrätetyistä muovipulloista. Suun ja nenän edessä on vaihdettava suodatin. Vaihdettavan suodattimen kanssa kasvomaski täyttää kirurgisen suusuojan vaatimukset (EN14683:2019).
Mukana pakkauksessa tulee 5 vaihdettavaa suodatinta. Vaihdettava suodatin on Suomessa kehitetty 3-kerrossuodatin, jossa on keskellä kerros sulapuhallettua nanokuitua päällystettynä molemmin puolen vettähylkivällä kuidulla. Suodatin on valmistettu Ahlström-Munksjön tehtaalla Saksassa.

BUFF Filter Mask -kasvosuojalla on oikein käytettynä jossain määrin tarkoituksena toimia fyysisenä esteenä vähentämällä käyttäjien puhuessa ja/tai yskäistessä muodostuvien suurempien pisaroiden leviämistä. Lisäksi BUFF Filter Mask -kasvosuoja voi auttaa rajoittamaan suun ja nenän kosketusta.

BUFF Filter Mask -kasvosuoja on valmistettu kahdesta kangaspalasta: ulkoinen kangaspala, joka on valmistettu COOLNET® (95% polyesteriä ja 5% elastaania) ja sisäinen kangaspala (sisätasku), jonka koostumus on 94% polyesteriä ja 6% elastaania.

Tutustu ja tilaa omasi!