GVS

GVS Elipse A2P3 RD yhdistelmäsuodatinpari (SPR497)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

GVS Elipse A2P3 RD yhdistelmäsuodatinpari

Pidennetty käytöikä 5 vuotta


Vaihdettava suodatinpari GSV High Performance -sarjan Elipse SPR495 ja SPR496 puolinaamarimallisille hengityssuojaimille, sekä Elipse Integra SPR536 ja SPR537 puolinaamarimallisille hengityssuojaimille integroidulla silmiensuojaimella. Pakkauksessa 2 kpl suodattimia.

Heti omasta varastosta

Hinta: 31,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 24 kk

GVS Elipse A2P3 RD yhdistelmäsuodatinpari

Vaihdettava suodatinpari SPR497 GSV High Performance -sarjan Elipse SPR495 ja SPR496 puolinaamarimallisille hengityssuojaimille, sekä Elipse Integra SPR536 ja SPR537 puolinaamarimallisille hengityssuojaimille integroidulla silmiensuojaimella. Yhdistelmäsuodatin: Hiukkas- ja kaasusuodatinluokitus A2P3 R D. Vettä hylkivä rakenne ja uudelleenkäytettävä. Pakkauksessa 2 kpl suodattimia.

Jos yhdistelmäsuodattimessa P3 hiukkassuodatin tukkeutuu hiukkasista ennen kuin kaasuilta suojaava aktiivihiilisuodatin on käyttöikänsä lopussa, voidaan vaihtaa vain hiukkassuodatin, eikä tarvitse vaihtaa puolinaamarin varsinaista suodatinta. Tällöin vaihdetaan vain irroitettava GVS Elipse High P3 hiukkassuodatinpari.

Käyttöalue

Maalaaminen, lakkaaminen, kyllästäminen, pinnoittaminen, maalipintojen korjaaminen, liimaaminen, liuottimien ja torjunta-aineiden suihkuttaminen ja käsittely, mikrobivauriorakenteiden purkaminen, metalliteollisuus, hitsaus, katujen, teiden ja kattojen rakentaminen ja ylläpito (bitumin käsittely), pölyn, hitsauskaasujen, mikro-organismien kuten bakteerien ja virusten kanssa jne. kanssa. Suosittu malli laiva- ja autoteollisuudessa sekä rakennusalalla.

Suodattimien tyyppimerkkien selitykset:
A = Suodattaa orgaanisia kaasuja ja höyryjä, joiden kiehumispiste >65 °C. Ruskea väri suodattimen kyljessä. (Kaasumolekyylit ovat niin pieniä molekyylejä että menevät hiukkassuodattimen läpi).
2 = Kaasun tiheys keskiluokkaa, alle 5000 ppm (=5000 ml/m3).
P3 = Tehokkain hiukkassuodatusluokka pölyltä, sumulta ja höyryltä, jossa on esim. mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, kipsiä, puu- tai tekstiilikuituja, marmoria, titaanioksidia, vuolukiveä, kivivillaa, puhdistusaineita, öljyä, mausteita, suolaa, rehua jne. Suojaa pölyltä, joka voi aiheuttaa keuhkosairauksia, jota aiheuttaa mm. puuvilla, grafiitti, kaoliini, sinkki ja alumiini. Suojaa myös haitalliselta pölyltä, jota aiheuttaa mm. kivihiili, asbesti (tarkista aina kohdekohtainen purkuohjeistus), bauksiitti, kvartsi ja rautamalmi. Suojaa myös myrkylliseltä pölyltä, jota aiheuttaa mm. mangaani, lyijy ja kromi.
Tehokkuus: 99,98 % (0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti).
R = Uudelleenkäytettävät suodattimet
D = Suodattimet on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti, eli naamaria voi käyttää alhaisen hengitysvasteen säilyttäen pitkiäkin aikoja sakeassa pölyssä. Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita. Alhaisen hengitysvasteen ansiosta käyttäjän rasittuminen on vähäisempää ja työskentely mielekkäämpää.

Tekniset tiedot

 • Suodatintyyppi: HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Airfilter), High Activated Carbon
 • Huokosten läpimitta: 0,3 mikrometriä (=millimetrin tuhannesosaa)
 • Sertifiointi: CE EN14387+A2P3 R D, EAC.
 • Paino 134 g/kpl.
 • Suodattimen käyttöaika: Voidaan käyttää kunnes suodatin on tukossa ja hengitys muuttuu epämiellyttäväksi tai aktiivihiili on kulunut loppuun ja käyttäjä maistaa tai haistaa hajun (vaikuttavina tekijöinä hiukkasten/kaasun määrä ja hengitystiheys). Suodatusteho pysyy samana koko käyttöajan. Hiukkassuodatinosa voidaan vaihtaa uuteen mikäli se tukkeutuu ennenkuin kaasusuodatin on kulunut loppuun.
 • Varastointi-ikä: 5 vuotta.
 • Valmistusmaa Iso-Britannia.
 • Toimitus sisältää: 2 x A2P3 R D High Performance suodatinelementti

Yhteensopivuus GVS High Performance -sarjan puolinaamareihin

Vakiomalli seuraaviin:
 • Elipse: SPR495, SPR496
 • Elipse Integra: SPR536, SPR537
Valinnainen vaihtoehto seuraaviin
 • Elipse: SPR511, SPR512, SPR514, SPR515, SPR517, SPR518, SPR487, SPR488, SPR490, SPR491
 • Elipse Integra: SPR534, SPR535, SPR538, SPR539
Vaihto-osat:
GVS Elipse High Performance P3 Filter hiukkassuodatinpari (SPM523)
GVS Elipse High Performance P3 Filter Lid pidikkeet hiukkassuodattimille (SPM524)

Tuotevideot

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.