ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes XTRA 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Päivitetty malli

Äärimmäisen kevyet, langattomat ISOtunes Xtra 2.0 bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon - nyt päivitetyillä ominaisuuksilla!

ISOtunes XTRA 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. Taustamelua eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

- 30 päivän tyytyväisyystakuu -

Heti omasta varastosta

Hinta: 109,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes XTRA 2.0 bluetooth korvatulppa (EN352)

Päivitetty versio ISOtunes XTRA - parannettu akunkesto & muotoilu, bluetooth 5.0, sekä IP67 luokitus.

Äärimmäisen kevyet, langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes XTRA 2.0 korvatulpilla on EN352-2 kuulonsuojainhyväksyntä ja sopivat näin kuulonsuojaimiksi myös vaativissa ympäristöissä, kuten teollisuudessa. ISOtunes XTRA 2.0 on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. Uudistetussa 2.0 mallissa on Multipoint ominaisuus, eli kuulokkeet voivat olla liitettynä kahteen laitteeseen samanaikaisesti.
ISOtunes suojainten taustamelun eristys toimii parhaiten tasaisessa melussa. Kovassa melussa kommunikointia varten suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla, kuten esim. Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP APP bluetooth MRX21A5WS6, SNR30

ISOtunes XTRA 2.0 korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB. Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan koon löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes XTRA 2.0 kuulokkeilla akunkesto on jopa 11 tuntia, valmiusaika jopa 300 h. Lataus tapahtuu kätevästi mukana tulevalla USB kaapelilla.

Kuulokeosan magneettien avulla korvatulpat pysyvät kaulalla silloinkin kun ne eivät ole käytössä. Napsautat vain magneetit yhteen ja kuulonsuojaimet pysyvät tallessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.0 Multipoint, HSP, HFP, A2DP, AVRCP
  • akunkesto 11 tuntia, valmiusaika 300 tuntia
  • USB lataus, latausaika 2-3 h
  • pöly- ja vesitiivis (IP67)
  • taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
  • hyvä käytettävyys myös hanskat kädessä
  • paino 21g
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 79 dB
  • EN352-2 hyväksytyt kuulonsuojaimet (H = 33dB M = 33dB L = 31dB)
  • SNR36 (TRILOGY tulpilla)

Pakkauksen sisältö

 4 paria ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot XS/S/M/L), 3 paria kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli, suojapussi.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot
 
Arvostele tämä tuote

28.09.2022 - MS

Kuulonsuojaus erittäin tehokas. Äänenlaatu hyvä. Miellyttävät pitää päässä.
Kestävyydestä ei voi vielä sanoa, mutta laadukkaan oloinen tuote kyseessä.

17.05.2021 - Ihmettelevä

Tulpissa äänenlaatu musiikkia kuunnellessa hyvä, mutta sitten kun aletaan puhua puhelimessa, niin alkaa rutista ja rätistä. Onko tämä kohtalon ivaa, vai huonoa tuuria, minulla jo toiset isotunesin tulpat jotka ei toimi oikein