KASK

KASK Visor V2 Plus visiiri, savu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
KASK Visor V2 Plus on sävytetty kevyt silmiensuojain. Mukana työkaluvapaasti käytettävät kiinnikeruuvit suojaimen kiinnittämiseksi Kask Plasma -sarjan työkypäriin. Panoraamanäkymän tarjoava malli on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä.

Heti omasta varastosta

Hinta: 54,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

KASK Visor V2 Plus visiiri, savu

KASK Visor V2 Plus on sävytetty, kevyt silmiensuojain KASK Plasma -sarjan kypäriin. Kiinnitys tapahtuu mukana tulevilla kiinnikeruuveilla, eikä työkaluja tarvita. Panoraamanäkymän tarjoava malli on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä.
 
KASK Visor V2 Plus, savu täyttää CE EN 166 luokka 1 5-1,4 BT KN, EN 172, EN 14458 ja ANSI Z87+L1.5 D3 standardien vaatimukset. Ulkopuolella luokka K naarmuuntumisenestopinnoite ja sisäpuolella ja sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.
 
Kevyt smoke-tummennus 5-1,4
- Optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön kun ei työskennellä kaikkein kirkkaimmissa olosuhteissa, ja halutaan tarkkuutta tehtävään työhön
- Erinomainen ja toiminnallinen valinta työskentelyyn auringon nousu- ja laskuaikoina ja kun liikutaan paljon sisä- ja ulkotilojen välillä
- Tarjoaa suojaa auringon säteilyltä, mutta ei vähennä JUURIKAAN näkyvän valon määrää, joten ei heikennä työn tehokkuutta ja turvallisuutta
 
Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Ominaisuudet

  • Voidaan käyttää silmälasien päällä
  • Kuminen valumisenesto visiirin yläreunassa
  • Visiiri 70g
  • Materiaali: Polykarbonaatti
  • Maksimielinikä 10 vuotta
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta
  • Valmistusmaa Italia.

Hyväksynnät

EN 166 luokka 1 5-1,4 BT KN / EN 172 / EN 14458 / ANSI Z87+L1.5 D3
Optinen luokka 1

Puhdistus

Puhdista ainoastaan vedellä ja pH neutraalilla pesuaineella ja anna kuivua itsestään.
EI SAA käyttää kemiallisia puhdistusaineita, liuottmia, petrolia tai hankaavia aineita sillä ne voivat heikentää visiirin kestävyyttä. Älä koskaan hankaa kuivaa linssiä!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.