KASK

KASK Zen FF Visor, kirkas kokovisiiri

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
KASK Zen FF huurtumaton ja suojapäällystetty polykarbonaattivisiiri KASK Zenith kypäriin. Panoraamalinssi.

KASK Zenith -kypärä sekä tarvittavat kiinnikkeet myydään erikseen.

Heti omasta varastosta

Hinta: 63,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

KASK Zen FullFace Visor, kirkas kokovisiiri

Huurtumaton ja suojapäällystetty polykarbonaattivisiiri WVI00008-500 KASK Zenith kypäriin. Panoraamalinssi.

Kirkas kokokasvosuojain kiinnitettäväksi KASK Zen FF Visor Carrier yläkehykseen (WAC00010-). Yläkehys ja EasyClick pikakiinnitysdapterit (WAC00009-) kehyksen kiinnittämiseksi kypärään myydään erikseen. Kts valmis setti KASK ZEN FF Visor Kit.
KASK Zen FF soveltuu kaikille Kask Zenith -sarjan työkypärille.
 
Panoraamanäkymän tarjoava optisesti erittäin korkealuokkainen Kask Zen FF Visor on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä. EasyClick -kiinnitys tekee visiirin kiinnittämisestä ja irrottamisesta työkaluvapaata, helppoa ja nopeaa, jolloin kypärään voidaan vaihtaa aina kuhunkin työtehtävään parhaiten soveltuva silmien- ja kasvojensuojain, ja saadaan myös minimoitua päänsuojauskokonaisuuden paino niitä työtilanteita varten missä kypärään integroitua silmien-/kasvojensuojainta ei tarvita.

Täyttää CE EN 166 luokka 1 2C-1,2 BT N 9, EN 170 ja ANSI Z87.1 standardien vaatimukset: Sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Ulkopuolella naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä ja kasvoja sulalta metalliroiskeelta ja kuumilta kappaleilta, haitalliselta UV-säteilyltä haittaamatta värierottelukykyä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.
 
Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Tämä kokoviisiiri on Kask Zen FF Visor Kit -pakkauksessa vakiona, eli toimii vaihto-osana silloin kun adapterit ovat vielä hyvässä kunnossa.

Ominaisuudet

  • Voidaan käyttää silmälasien päällä
  • Kuminen valumisenesto visiirin yläreunassa
  • Paino 120 g
  • Materiaali: Polykarbonaatti
  • Maksimielinikä 10 vuotta
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta
  • Valmistusmaa Italia.

Hyväksynnät

EN 166 1 2C-1,2 BT N 9 / EN 170 / ANSI Z87.1
Optinen luokka 1

Puhdistus

Puhdista ainoastaan vedellä ja pH neutraalilla pesuaineella ja anna kuivua itsestään.
EI SAA käyttää kemiallisia puhdistusaineita, liuottmia, petrolia tai hankaavia aineita sillä ne voivat heikentää visiirin kestävyyttä. Älä koskaan hankaa kuivaa linssiä!

Pakkauksen sisältö

KASK Zen FF visiiri WVI00008-50
HUOM! Asennukseen vaadittava yläkehys KASK Zen Visor Carrier yläkehys sekä KASK Zen visiiriadapteri myydään erikseen. Nyt saatavilla myös kätevä KASK Zen FF Visor Kit ensihankintaa varten, sisältää visiirin sekä tarvittavat yläkehyksen ja adapterit.

Tuotevideot 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.