KASK

KASK Zen Visor Kit, peili visiirisetti sis. adapterit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
KASK Zen Visor on peilipintainen, huurtumaton ja suojapäällystetty polykarbonaattivisiiri KASK Zenith kypäriin. Panoraamalinssi.

Peilipintainen linssi on optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön ja ns. indoor/outdoor käyttöön.

KASK Zen Visor Kit sisältää visiirin lisäksi kiinnikkeet kypärään kiinnittämistä varten.

KASK Zenith -kypärä myydään erikseen.

Heti omasta varastosta

Hinta: 74,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

KASK Zen Visor Kit, peili visiirisetti sis. adapterit

Tummennettu peilipintainen polykarbonaattivisiiri KASK Zenith kypäriin. Panoraamalinssi.

KASK Zen Visor Kit on valmis setti, jossa Kask Zen Visor Silver Mirror tummennettu peilipintainen silmiensuojain (WVI00003-520), sekä Zen Visor Adapters EasyClick pikakiinnikepari (WAC00009-) silmiensuojaimelle. Soveltuu kaikille Kask Zenith X ja Primero -sarjojen työkypärille.

Panoraamanäkymän tarjoava optisesti erittäin korkealuokkainen Zen Visor on suunniteltu käytettäväksi myös omien silmälasien päällä. EasyClick -kiinnitys tekee visiirin kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa ja nopeaa, eikä kiinnittämiseen tarvita työkaluja. Kypärään voidaan siten vaihtaa aina kuhunkin työtehtävään parhaiten soveltuva silmien- ja kasvojensuojain, ja saadaan myös minimoitua päänsuojauskokonaisuuden paino niitä työtilanteita varten missä kypärään integroitua silmiensuojainta ei tarvita.
 
Täyttää CE EN 166 luokka 1 5-2,5 BT N, EN 172 ja ANSI Z87.1 standardien vaatimukset: Sisäpuolella luokka N huurtumisenestopinnoite. Ulkopuolella naarmuuntumista ehkäisevä pinnoite. Optinen luokka 1: Soveltuu myös pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suojaa silmiä auringon haitalliselta säteiltä, keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Peilipinnoitteen Silver Mirror smoke tummennus 5-2,5. Peilipinnoite on optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön, kun ei työskennellä kaikkein kirkkaimmissa olosuhteissa, ja halutaan tarkkuutta tehtävään työhön. Se myös tarjoaa suojaa auringon säteilyltä, mutta ei vähennä liikaa näkyvän valon määrää, joten ei heikennä työn tehokkuutta ja turvallisuutta. Peilipinnoite on erityisen hyvä liikuttaessa sisä- ja ulkotilojen välillä (indoor/outdoor), esim. trukkiajossa varastohallien välillä.
 
Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon. Yläreunassa kumireunus ehkäisee vesipisaroiden valumista kasvoille, ja alareunuksen pyöreä viimeistely tekee käytöstä miellyttävää ja ihoturvallista.

Ominaisuudet

  • Voidaan käyttää silmälasien päällä
  • Kuminen valumisenesto visiirin yläreunassa
  • Peilipinnoite optimaalinen yleiseen ulkoilmakäyttöön ja ns. indoor/outdoor käyttö
  • Visiiri 80 g
  • Materiaali: Polykarbonaatti
  • Maksimielinikä 10 vuotta
  • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta
  • Valmistusmaa Italia.

Hyväksynnät

EN 166 1 5-2,5 BT N / ANSI Z87.1 / EN 172
Optinen luokka 1

Puhdistus

Puhdista ainoastaan vedellä ja pH neutraalilla pesuaineella ja anna kuivua itsestään.
EI SAA käyttää kemiallisia puhdistusaineita, liuottmia, petrolia tai hankaavia aineita sillä ne voivat heikentää visiirin kestävyyttä. Älä koskaan hankaa kuivaa linssiä!

Tuotevideot 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.