Lumonite

Lumonite Kypäräkiinnike Releasy Helmet V2

Nopealla Releasy™-toiminnolla varustettu pikakiinnike kaikkiin LUMONITE Compass- ja Compass Mini-sarjan valaisimiin. Sopii kaikkiin kypärämalleihin!

Heti omasta varastosta

Hinta: 17,00 19,90 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 19,90 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl

Lumonite Kypäräkiinnike Releasy Helmet V2

LUMONITE Releasy™ Helmet V2-kypäräkiinnike on mullistava tuote, jonka ansiosta nyt myös nykyaikaiset ja tehokkaat otsalamput voidaan kiinnittää turvakypärään täydellisen vaivattomasti ja kaikkien sääntöjen mukaisesti. Nerokkaan pikakiinnityksen ansiosta valaisin voidaan kiinnittää kypärään yksinkertaisesti painamalla se napakasti kiinnikkeeseen. Kun lamppua ei tarvita, voidaan se napata irti kypärästä aivan yhtä helposti. Kiinnike sopii täydellisesti kaikkiin LUMONITE Compass- ja Compass Mini -sarjan valaisimiin. Koska myös uudet Lumonite-otsapannat hyödyntävät Releasy™-toimintoa, on myös otsalampun ja kypärälampun yhdistäminen täysin saumatonta!

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Valaisin kiinnitetään painamalla se kiinnikkeeseen
  • Voidaan irrottaa yhtä helposti jolloin valaisin toimii käsivalaisimena
  • Sopii kaikkiin kypäriin, niin lipallisiin kuin lipattomiin
  • Ei riko työturvallisuusmääräyksiä
  • Helppo asentaa kypärään kiinnikkeen rungossa kulkevalla avaimella
  • Painaa alle 20 grammaa, ei tarvetta irrottaa koskaan!
  • Materiaali: runko muovia, muut osat metallia
  • 2 vuoden takuu

Yhteensopivat valaisimet

Valaisimen kiinnittävä osa on jämerää, mutta riittävän joustavaa metallia, joka pitää tiukasti kiinni myös Compass Mini-sarjan valaisimen. Mikään Lumonite-valaisin ei putoa siitä itsekseen, mutta halutessa kuitenkin vaivattomasti.

Kiinnike painaa 19,8 grammaa, joten sitä ei todellakaan ole tarvetta irrottaa kypärästä painon takia silloin kun lamppua ei tarvita. Itse kiinnike kiinnitetään kypärään tylpällä kiinnitysruuvilla, johon sopiva minikokoinen kuusiokoloavain kulkee siististi mukana kiinnikkeen rungon sisällä! Kiinnikkeen mukana toimitetaan myös 2 kpl 3M tarrapädejä, joiden avulla kiinnikkeen liikkumattomuuden voi halutessaan vielä varmistaa.

 

Arvostele tämä tuote

13.01.2021 - Nanna

Hyvin pysyi kypärässä myös metsätöissä.