Ledlenser

Ledlenser MH10 ladattava otsalamppu, 600 lm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Ledlenser MH10:llä on erinomainen teho-painosuhde, kantama täydellä teholla jopa 150m.

Mukana punainen ja vihreä värilinssi!

18650 Li-ion akkua käyttävä kevyt ja tehokas roiskevesisuojattu otsavalaisin. Säädettävä valoteho (jopa 600 lm) riittää vaativampaankin tarpeeseen. Valaisimella 5 vuoden takuu!

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Takuuaika: 24 kk

Ledlenser MH10 ladattava otsavalaisin

Mukana punainen ja vihreä värilinssi!

RETKI -lehden testimenestyjän teho-paino suhde on vertaansa vailla. Valaisimella on myös erinomainen akunkesto, mikä saikin testiryhmältä erityiskiitokset.

Ledlenserin erinomaisen optiikan ja valokeilan säädön ansiosta valaisimen kantama testissä oli vielä 10 tunnin käytön jälkeen pidempi kuin suurimmalla osalla testin muista valaisimista parhaimmillaankaan. Täydellä teholla saavutetaan 150m kantama.

Kuten sisarmalli Ledlenser H8R, myös Ledlenser MH10 on 18650 Li-ion akkua käyttävä kevyt ja tehokas roiskevesisuojattu otsavalaisin. Säädettävä valoteho (jopa 600 lm) riittää vaativampaankin tarpeeseen. Valaisimella 5 vuoden takuu!

Käyttökohteet

MH10 on loistava kumppani kaikenlaiseen ulkoiluun ja eräretkeilyyn. Valaisimen käyttöominaisuuksia lisää valaisimen mukana toimitettava värilinssisarja, johon kuuluu punainen ja vihreä linssi. Värilinssien avulla valaisimen tuottama valo on vähemmän häiritsevää muille sekä auttaa pimeänäön säilyttämisessä.

Punaisen värilinssin avulla säilytetään silmien pimeänäkö ja näet paremmin valaisimen sammuttamisen jälkeen. Tästä on apua esim karttaa lukiessa ja ympäristön havainnoinnissa. Punainen värilinssi sopii myös metsästykseen, sillä jotkin eläimet, kuten peurat, näkevät punaisen värin spektrit melko huonosti, eikä valo karkoita eläimiä.

Vihreä värilinssi säilyttää pimeänäön lähes yhtä hyvin kuin punainen ja sitä käytetään mm. pimeänäkölaitteiden kanssa. Vihreän valon kanssa ympäristön havainnointi on helpompaa kuin punaisen valon kanssa.

Tekniset tiedot

  • Kolmiportainen tehonsäätö
  • 600/250/10 lumenia
  • 150/100/20 m
  • 1 kpl Li-ion 3,7 V 3000 mAh
  • USB -lataus
  • paino 158 g ( sis. akku )
  • IPX4 (pöly- ja vesitiivis)
Rekisteröityjen Ledlenser -valaisinten takuu on 7 vuotta ostopäivästä lukien

Pakkauksen sisältö

Ledlenser MH10 ladattava otsalamppu, 1 kpl Li-ion akku 3400 mAh, USB-latausjohto, vihreä ja punainen värilinssi, kotelo.

Rekisteröityjen Ledlenser -valaisinten takuu on 7 vuotta ostopäivästä lukien. Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, tulee7 vuoden takuu voimaan. Rekisteröimättömien Ledlenser tuotteiden takuu on kaksi vuotta (vanhemmissa malleissa 5 vuotta, tarkemmat tiedot löytyvät tuotepakkauksesta)

Tuotevideot


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.