Reolink

Reolink NVS12-8MB4W UltraHD WiFi valvontajärjestelmä (RLK12-800WB4)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Reolink NVS12-8MB4W UltraHD WiFi valvontajärjestelmä (RLK12-800WB4)

Reolink NVS12-8MB4W on helposti käyttöönotettava langaton 12-kanavainen 4K Ultra HD WiFi valvontakamerajärjestelmä. Järjestelmään kuuluu NVS12W tallennin ja 4kpl B800W-kameraa.

Saatavuus 2-5 vrk

Hinta: 999,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl
Takuuaika: 24 kk

Reolink NVS12-8MB4W UltraHD WiFi valvontajärjestelmä (RLK12-800WB4)

Reolink NVS12W on tehokas WiFi 6 -tallennin. Tallentimeen voi tallentaa kameroiden kuvaa ympärivuorokautisesti tai liiketunnistuksen perusteella. Jokaisen kameran asetukset voidaan määrittää yksilöllisesti. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä Reolinkin sovelluksen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.

NVS12W tukee 4MP, 5MP, 8MP ja 12MP(4K Ultra HD) tarkkuutta ja on siten yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä lukuun ottamatta.

Järjestelmään kuuluvat 4kpl B800W-kamerat ovat langattomasti (2.4 GHz ja 5 GHz taajuudet) yhteydessä tallentimeen. Kaiken asennus on Plug&Play ja on helppo niillekin, jotka eivät ole aikaisemmin asentaneet valvontakameralaitteistoja. B800W kuvakulmat ovat vaaka 88°, pysty 45°. Sisäänrakennetut infrapuna-LEDit (2kpl) valaisevat pimeässä jopa 30m päähän. Kuva pysyy kaikissa olosuhteissa kirkkaana ja puhtaana tarkan 8MP kuvanlaadun ansiosta. Kamerat kykenevät kirkkaan LED-valon ansiosta myös värilliseen yökuvaukseen. Kameroiden säänkesto on IP67-luokituksen mukainen.

Kamerat kykenevät tunnistamaan kuvattavan kohteen älykkään tunnistuksen ansiosta. Lisäksi liiketunnistuksesta lähtee haluttaessa ilmoitus joko Push-viestinä tai sähköpostina. Kameran ominaisuuksiin kuuluu myös kaksisuuntainen ääni.
Järjestelmään kuuluvassa NVS12W NVR-tallentimessa on 2TB kiintolevy valmiiksi asennettuna. Tarvittaessa kiintolevyn voi vaihtaa isompaan (max 16TB). Jatkuvan kuvan tallennus tapahtuu NVR:ssä kiintolevylle


Pakkaus sisältää

NVS12W, tallentimen verkkovirta-adapteri, 4kpl B800W kameraa, kameroiden verkkovirta-adapterit, 4.5-metrin virtajatkojohdot kameroille, RJ45-liittimien vesitiiviit suojat, HDMI-kaapeli, 2kpl Ethernet-kaapelia, sapluuna, USB-hiiri, 4kpl ruuvipusseja

Muut videot ja tuki: https://reolink.fi

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.