Sordin

Sordin SmartEar Impulse korvatulpat SNR19/PIR33

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sotilaskäyttöön kehitetty ja NATO-sotilaiden käyttämä
Sordin SmartEar Impulse korvatulppat säilyttävät luonnollisen kuulon. Ei paristoja eikä elektroniikkaa - toiminta perustuu mekaanisesti äänenpaineesta aktivoituvaan impulssisuodattimeen.

Erinomaiset korvatulpat ammuntaan, metsästykseen ja muihin vastaaviin olosuhteisiin. Normaali vaimennus 19 dB, hetkellinen vaimennus jopa 33 dB.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Heti omasta varastosta

Hinta: 29,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl
Takuuaika: 12 kk

Sordin SmartEar Impulse korvatulpat SNR19/PIR33

Uutuus Sordinilta - uusinta passiivisten korvatulppien teknologiaa käyttävä impulssisuodattimella oleva korvatulppa!
Sordin SmartEar Impulse korvatulppien kanssa luonnollinen kuulo ja tilannetietoisuus säilyy, vaimennusarvo perustilanteessa SNR19. Korvatulpissa oleva impulssisuodatin aktivoituu äänenpaineesta, ja vähentää aseen laukausten aiheuttamaa huippuäänenpainetta jopa 33 dB. Impulssisuodatin toimii mekaanisesti ilman elektroniikkaa, joten paristoja ei tarvita. Erinomaiset korvatulpat ammuntaan, metsästykseen ja muihin vastaaviin olosuhteisiin.

SmartEar Impulse tulpat päästävät ilmaa korvaan, mikä vähentää korvakäytävän ärsytystä. Lisäksi pieni koko ja miellyttävä TPE materiaali tekevät näistä korvatulpista ihanteelliset koko päivänkin kestävään käyttöön.Pakkauksessa mukana tulee lisäksi pieni ja kätevä kuljetussäiliö. Korvatulppien korviin asetus ja poisto on helppoa, käytännöllisten tartuntaulokkeiden ansiosta poistaminen onnistuu myös käsineet kädessä.

Sotilaskäyttöön kehitetty ja NATO-sotilaiden käyttämä Sordin SmartEar Impulse on ANSI IPIL -sertifioitu impulssimelulle 166 dB asti, jossa se vaimentaa 33 dB. Kun äänihuippuja ei ole, korvatulpan vaimennusarvo on 19 dB, mikä varmistaa äänen ja ympäristön melun kuulemisen minimaalisella okluusiovaikutuksella. Aistimus äänen tulosuunnasta, puheäänen läpäisy, sekä ympäröivän tilan hahmotuskyky säilyvät, joka on tärkeä ominaisuus metsästystilanteissa sekä turvallisuuden että toiminnan tehokkuuden ja miellyttävyyden näkökulmasta.

SmartEar Impulse korvatulpat soveltuvat myös erinomaisesti tavallisten kuulonsuojainten alle erittäin meluisissa ympäristöissä kun tarvitaan tuplasuojausta. Akustiset sisäsuodattimet on varustettu edistyneellä teknologialla, joka varmistaa että korvasi pysyvät hyvin tuuletettuina koko ajan. Sisäsuodattimet on esiasetettu suurikokoisiin ulkotulppiin ja ne on helppo vaihtaa pienempiin tulppiin mikäli ne tuntuvat soveltuvan paremmin omaan käyttöön.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Täydellinen istuvuus - Pakkauksessa toimitetaan sekä keskikokoiset että suurikokoiset tulpat (mustat sisäsuodattimet on esiasennettu suurempiin tulppiin)
  • Hygieeninen
  • Helppo asettaa ja poistaa korvista
  • Hypoallergeeninen: Korvatulppa on valmistettu lääketieteelliset vaatimukset täyttävästä TPE:stä (termoplastinen elastomeeri)
  • Uudelleenkäytettävät
  • Luonnollinen ääni
  • Ei elektroniikkaa, ei paristoja
  • Jokainen tuote on akustisesti testattu
  • EN 352-2
  • SNR19 (H=22 M=16 L=13), Hetkellinen vaimennus PIR (Peak Impulse Reduction): 33 dB.
Mukana toimitettavien korvatulppien koot:
Suuri halk. 7-12 mm
Keskikoko halk. 6-11 mm

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Pakkauksen sisältö

Sordin SmartEar Impulse korvatulpat 1 pr suurikokoinen (sis. suodatinosan) + 1 pr keskikokoinen, metallinen kuljetus-/säilytyssäiliö avaimenperärenkaalla (pitää tulpat mukana, puhtaina ja helposti saatavilla), käyttöohjeet.

Mikä on okluusio?

Okluusiovaikutus syntyy, kun korvatulppa tai muu este/varuste sulkee korvakäytävän ulomman osan. Ongelma korostuu sellaisissa varusteissa, jotka on suunniteltu istumaan korvakäytävään tiukasti, joko korvassa pysyvyyden tai kuulonsuojauksen vuoksi. Mitä tapahtuu: Korvaan asetettu varuste kasvattaa korvakäytävän akustista "impedanssia", mikä puolestaan lisää akustisen paineen amplitudia erityisesti silloin, kun korvaan kohdistuu käyttäjän itse synnyttämää matalataajuista ääntä. Ilmiö voi korostua esimerkiksi puhuessa, kävellessä askelten kautta, nieleskellä tai sykkeen noustessa nopeatahtisissa töissä tai portaissa liikuttaessa. Yleisin okluusio syntyy korvaan luujohtumisen takia. Etenkin matalat taajuudet voimistuvat runsaasti, ja tämän tunnistaa jokainen, joka on puhunut tai syönyt korvatulpat päässä. Seurauksena on korvassa kuultava ärsyttävä ja häiritsevä kaiun kaltainen jyrinä tai matalan taajuuden jyskytys, joka voi lisäksi myös heikentää keskittymiskykyä, aiheuttaa väsymystä, ja sitä kautta turvallisuutta, sekä alentaa toiminnan tehoa.
 
Sordin Smart Ear Impulse korvatulpat on suunniteltu minimoimaan okluusion vaikutusta hyvällä mekaanisen rakenteen suunnittelulla, kuten esim. lisäämällä pieni ilmakäytävä rakenteeseen akustisen impedanssin vähentämiseksi.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.