Ultracom/Tracker

Tracker App ohjelmiston käyttöaika 12kk

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tracker App ohjelmiston käyttöaika 12kk

Ohjelmisto toimii käyttöaikapohjaisesti ja voit hankkia käyttöaikaa tarpeesi mukaan 12 kk.

Käyttöaika toimitetaan aktivointikoodilla tilauksessa olevaan sähköpostiosoitteseen.

Heti omasta varastosta

Hinta: 84,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Ohjelmisto tai lisenssi

Määrä: kpl

Tracker App ohjelmiston käyttöaika 12kk

Käyttöaika toimitetaan aktivointikoodilla tilauksessa olevaan sähköpostiosoitteseen. Huom. Koodi käy Tracker APP ohjelmistoon.

Aktivointikoodilla voit jatkaa Tracker ohjelmiston käyttöaikaa vuodeksi eteenpäin. Aktivointikoodin voi käyttää vaikka edellinen ohjelmiston käyttöaika olisi vielä voimassa, koska käytetty aktivointikoodi tulee aina entisen käyttöajan jatkoksi.

HUOM! Ultracom NEXT -sovelluksen lisenssimyynti on päättynyt 31.12.2022 ja sovellus poistuu käytöstä 30.4.2023. Voit jatkaa NEXT -sovelluksen käyttöä normaalisti sen päättymiseen saakka, jonka jälkeen jäljellä oleva siirtämätön lisenssiaika siirtyy automaattisesti Tracker -sovellukseen.

Tracker App ohjelmalla voit paikantaa kaikki Ultracom-, Tracker,- ja B-Bark -koiratutkat ja käyttäjät ilman erillisiä lisäpalveluja.

Ohjelman avulla seuraat koiria ja tapahtumia sekä viestit muiden metsästäjien kanssa, missä ikinä oletkin. Lisäksi saat käyttöösi kattavan karttamateriaalin maastossa kulkemisen tueksi. Tracker on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille.

Laadukkaat maastokartat & omat merkinnät

Laadukas maastokartta-aineisto, sekä merikartat sekä satelliittikartat merkintä- ja piirtotyökaluilla soveltuvat käytettäväksi monipuolisesti luonnossa liikkumiseen. Halutun alueen kartta-aineisto voidaan ladata mobiililaitteen muistiin myös etukäteen.

Kattava maasto- ja satelliittikartta-aineisto tilarajoin, jolla näet entistä tarkemmin retkeilyreitit, luonnonsuojelualueet, moottorikelkkareitit ja merikartat. Offline -karttalataus lataa kaikki kartta-aineistot mobiililaitteen muistiin. Nopea karttalataus, automaattinen maanvaihto ja satelliittikartan vaihto pikavalinnalla.

Luo helposti karttamerkintöjä monipuolisilla työkaluilla. Voit myös helposti piirtää alueita, mitata matkoja, pinta-aloja ja lisätä ulkopuolisia aineistoja sekä jakaa ne helposti ystäville ja seurueelle.

Sovelluksen mittatyökalujen ansiosta sillä voi myös mitata helposti etäisyyksiä ja alueiden pinta-aloja.

Ryhmäpohjainen ristiinpaikannus

Ohjelmiston ryhmätoiminnon avulla näet koiratutkat ja käyttäjät samassa ryhmässä ja yhteydenpito ryhmän jäsenten kesken tapahtuu sujuvasti ohjelman chat-keskustelutoiminnolla. Replay-toiminnolla voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

Voit luoda ryhmiä erilaisiin tarpeisiin, kutsu ystäväsi liittymään ryhmääsi kutsulinkillä ja seuraa koiria ja metsästyskavereitasi rajattomasti Tracker, Ultracom ja B-Bark merkkien välillä.

Oma riista yhteensopiva

Tuo omat metsästysalueet suoraan Suomen riistakeskuksen Oma riistasta Trackeriin. Oma riista -palvelu helpottaa metsästysalueiden merkitsemistä ja mahdollistaa rajausten tekemisen esimerkiksi pienpeto- ja kanalintulupa-alueisiin. Lisäksi Tracker-ohjelma mahdollistaa metsästysalueiden tuonnin Reviiristä.
 

Pääkäyttäjän vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa Ultracom -laitteesi pääkäyttäjän tee seuraavaa:
 1. Ota laitteesta SIM-kortti pois.
 2. Aseta kortti puhelimeen ja käynnistä puhelin.
 3. Siirry puhelimen valikoissa yhteystietoluetteloon ja poista SIM-kortin yhteystiedoista DOGPS niminen yhteystieto.
 4. Ota SIM-kortti pois puhelimesta ja aseta se takaisin pantaan.
 5. Aseta pantaan ladatut akut.
 6. Avaa laitteet valikko ja poista laite listalta (pidetään sormea halutun laitteen päällä muutaman sekunnin ajan ja valitaan avautuvasta valikosta ”Poista” TAI pyyhkäiset ruutua oikealta vasemmalle laitteen kohdalta ja valitset ”Poista”).
 7. Lisää laite uudelleen ohjelmistoon. Kun ohjelma pyytää määrittämään laitteelle yhteysosoitteen (APN), valitse pudotusvalikosta pannan operaattori ja lähetä pannalle molemmat asetusviestit (ohjelma luo viestit automattisesti).
 8. Kun laite paikantuu karttanäytölle, olet laitteen pääkäyttäjä.
 • Helppokäyttöinen ja toimintavarma
 • MML:n kartat sekä ilmakuvat Suomesta,  sisältäen karttapäivitykset
 • Ultracom for Android sisältää maastokartat Ruotsista, Ranskasta, Norjasta, Virosta ja Tanskasta
 • Ultracom for iOS sisältää maastokartat Ruotsista,Norjasta ja Tanskasta
 • Suomen kartat tilarajoin ja rekisteritunnuksin
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.