ALE 16 €
 • Hellberg Xstream LD bluetooth kuulonsuojain, SNR29
 • Hellberg Xstream LD bluetooth kuulonsuojain, SNR 29
Hellberg Safety

Hellberg Xstream LD bluetooth kuulonsuojain, SNR29

Hellberg Xstream LD on bluetoothilla, mikrofonilla ja ympäristönkuuntelulla varustettu kuulonsuojain ammattikäyttöön.

Heti omasta varastosta

Hinta: 189,00 205,00 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 205,00 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Hellberg Xstream LD bluetooth kuulonsuojain

Hellbergin Xstream LD avulla yhdistät puhelimesi kuulonsuojaimiin, sisäänrakennetun mikrofonin avulla hoidat myös tulevat puhelut helposti ja vaivattomasti. Ympäristönkuuntelulla tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu, keskustelet työtovereittesi kanssa, kuulet varoitussignaalit ja muut tärkeät äänet samalla kun suojaat kuuloasi. Äänenvoimakkuutta voi säätää viidellä tasolla. Kun ympäristön äänenvoimakkuus ylittää sallitun rajan (yli 82 dB), mikrofonit sulkeutuvat automaattisesti. Xstream on testattu vedenkestävyysluokan IPX4 mukaan, joten voit käyttää kuulosuojaimia myös kovassa sateessa.

Katso myös MultiPoint yhteydellä oleva Hellberg Xstream MP bluetooth kuulonsuojain, SNR29

Paritusohje

Suojain asetetaan paritustilaan painamalla suojaimen virta sammutettuna virtapainiketta yhtäjaksoisesti pitkään niin, että suojaimessa välkkyy vuorotellen sininen ja punainen valo. Suojaimessa ensin vilahtaa sinipunainen valo, ja sen jälkeen paritustilassa vilkkuu jatkuvasti sini-punainen valo. Ohjeen mukaiset sekuntimäärät ei välttämättä pidä paikkaansa, vaan tulee seurata valoindikaattoreita.

Nauti lempimusiikistasi

Hellberg Xstream LD on suunniteltu musiikin kuunteluun ja sen erinomainen äänenlaatu on saatu aikaan patentoidulla kaiuttimilla, joiden ansiosta kuulosuojaimissa on yhtä hyvä äänentoisto kuin musiikin kuuntelua varten valmistetuilla kuulokkeilla. Bluetoothin kautta kuuntelet musiikkia, äänikirjoja yms. suoraan puhelimestasi. Ääniohjaus tukee Apple SIRI ja Google Assistant -toimintoja. Aktivoi toiminto ja hallitse musiikintoistoa tai aloita puhelu äänikomennolla.

Sisäänrakennetun mikrofonin kautta voit soittaa puheluja samalla kun teet töitä. Huom. sisäänrakennettu mikrofoni ei ole melukompensoitu. Lisävarusteena saatavan melukompensoidun puolimikrofonin avulla parannat puheen äänenlaatua myös kovassa taustametelissä työskenneltäessä. Katso Hellberg puomimikrofoni

Jos työskentelet meluisassa ympäristössä, ja tiedät jo valmiiksi tarvitsevasi melukompensoidun mikrofonin, katso valmis pakettimme Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai MultiPoint versio Hellberg Xstream MP bluetooth kuulonsuojain, SNR29

Ominaisuudet

 • Bluetooth langaton yhteys puhelimeesi tai muuhun laitteeseen (esim. VHF puhelin bt yhteydellä)
 • Ympäristön kuuntelu
 • Vedenkestävä (luokka IPX4 – kova sade)
 • Sisäänrakennettu mikrofoni (Hellberg melukompensoitu puomimikrofoni lisätarvikkeena)
 • Ääniohjaus (Apple SIRI ja Google Assistant)
 • 50 tunnin käyttoaika (A2DP ja/tai HFP, HSP)
 • 100 tuntia stand-by-tilassa
 • 3 tunnin pikalataus
 • USB-latauskaapeli mukana

Tekniset tiedot

 • Äänenvoimakkuuden rajoitin: max 82 dB(A)
 • Bluetooth®: 4.1, A2DP 1.2, HSP 1.1, HFP 1.6
 • Käyttölämpötila: -20 / +55 °C
 • Paino: 386 g
 • Akku: sisäänrakennettu Lithium-Ion, USB lataus
 • Akunkesto: 50 tuntia aktiivisella yhteydellä
 • Akunkesto stand-by-tilassa: 100 tuntia
 • Melutason kriteerit: EN 352-4 (LD) H 109 dB, M 106 dB, L 94 dB
 • SNR 29
Ruotsalainen Hellberg valmistaa kuulonsuojaimia esim. ZEKLER -tuotemerkillä.

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

Xstream LD kuulonsuojain, tuulisuojat, USB-latauskaapeli, käyttöohje.

Tuotevideot


Hellberg Xstream käyttöönotto jo paritusLisätarvikkeena saatava puomimikrofoni
Arvostele tämä tuote

13.03.2024 - Manu

Ääni on aivan mahtava jos vertaa peltor suojiin. Todellakin huippu ääni musiikin kuunteluun. Odotan innolla että pääsee kokeilemaan työn touhussa. Suosittelen lämpimästi

24.05.2023 - Pettynyt

Heti takuun päätyttyä ei lataa enää. Kahta eri laturia kokeiltu.

14.06.2022 - TiNi

29.06.2021 - Antti Suonio

Hyvin onnistuu puhelut -70 luvun traktorissakin työskentelyn lomassa. ja radio kuuluu myös.

13.04.2021 - Mika

Itelle ja veljelle ostin ja nyt joulukuusta lähtien ollu käytössä eikä voi kyllä valittaa. Ääni hyvä ja puhelut hyvin hoitunu eikä tuu mökä lävite.

09.03.2021 - Koneistaja

Hellberg Xstream LD -kuulokkeet olleet käytössä konepajalla nyt reilun kuukauden. Olen yhdistänyt kuulokkeet puhelimeeni ja bluetoothin kantavuus on erinomainen. Säilytän puhelinta Sovellan metallisessa laatikostossa. Silti yhteys alkaa pätkimään vasta noin kymmenen metrin päässä puhelimesta. Kuulokkeet lataan kerran viikossa, ja se on riittänyt jatkuvaan musiikin kuunteluun.

Ergonomia ei ole paras mahdollinen, sillä kupit ovat aavistuksen liian pienet ja ja tuntuvat hieman liian kovilta. Sanka on jämäkkä ja painaa kuppeja melko vahvasti päätä vasten. Ehkä siksi pidempi käyttö alkaa toisinaan tuntumaan korvalehdissä. Kuulokkeet istuvat kyllä hyvin paikoillaan eivätkä liiku itsestään.

06.11.2020 - Pekkis

Huomattavasti parempi hinta-laatusuhde, kuin Peltorin vastaavalla laitteella. Radiota ei ole eikä tarvita koska bluetoothilla homma hoituu paljon paremmin. Laitteen oma mikki on jo yksistään hyvä (erillismikki varmasti loistava). Sisäänrakennettua mikkiä ei muuten löydy Peltoreista. Helleberg istuu päässä mukavasti ja vaimennus on huippua. Aion ostaa näitä lisää työntekijöillemme.

25.09.2020 - TM

Äänentoisto ihan huippuluokkaa. Kuulokkeiden oma sisäänrakennettu mikki on todella huono meluisassa ympäristössä. Puhelut pitää ottaa luuriin jopa traktorin kopissa. Muuten katkoo ja sakkaa niin paljon, ettei vastapuoli saa mitään selvää. Eli jos harkitset näitä, osta myös puomimikrofoni, jossa melunsuojaus.
Käytän näitä Ulefone 7 -luurin kanssa ja toimivat täydellisen hyvin. Helppokäyttöiset kuulokkeet. Vahva suositus sisäisestä mikistä huolimatta.