ISOtunes

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeet saat liitettyä kahteen laitteeseen.
 

Heti omasta varastosta

Hinta: 99,90  sis. alv

Matalin hinta 30 päivään: 99,90 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes PRO 2.0 bluetooth korvatulppa, musta

Uudistettu versio suositusta ISOtunes PRO mallista entistä paremmilla ominaisuuksilla! Langattomat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes PRO 2.0 on erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Melukompensoitu puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi myös kesken työteon, ympäristön melun häiritsemättä. ISOtunes PRO 2.0 bt kuulokkeet voit liittää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti (ns. Multipoint ominaisuus).
ISOtunes suojainten taustamelun eristys toimii parhaiten tasaisessa melussa. Kovassa melussa kommunikointia varten suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla, kuten esim. Hellberg Xstream LD bluetooth + puomimikrofoni tai 3M Peltor WS Alert XP WS6 bluetooth MRX21A2WS6, SNR30

ISOtunes PRO 2.0 korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 85 dB. Huom. tämä ylittää EN352 raja-arvon, eikä siksi ole hyväksytty eurooppalaisen EN352-2 standardin mukaiseksi korvatulpaksi. Jos tarvitse hyväksytyn kuulonsuojaimen, katso ISOtunes Pro 2.0 EN352.

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes PRO 2.0 kuulokkeilla akunkesto on vähintään 16 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • bluetooth 5.0
  • akunkesto 16+ tuntia
  • BT yhteys mahdollista kahteen laitteeseen samanaikaisesti (multipoint)
  • pöly- ja vesitiivis (IP67)
  • aptX äänenlaatu
  • taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
  • muotoiltava korvasanka
  • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 85 dB (OSHA ja NIOSH hyväksytty)
  • NNR27 (vastaa SNR32) TRILOGY tulpilla

Pakkauksen sisältö

4 paria ISOtunes TRILOGY tulppia (koot XS/S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (micro-USB), 2 kiinnitysklipsiä kaapeleille, 1 kiinnitysklipsi sekä kestävä säilytyskotelo.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.
ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

Tuotevideot


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.