ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes ULTRACOMM Aware BT korvatulppa (EN352)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Uutta ISOtunesilta - kuulevat bluetoothkorvatulpat ulkoisella puhemikrofonilla

ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat ympäristökuuntelulla - nyt mukana myös puomimikrofoni!

Ulkoisen, irroitettavan puomimikrofonin ansiosta voit nyt hoitaa tärkeät puhelusi myös kovaäänisemmässä ympäristössä.

HUOM. Hygieniatuote, ei palautusoikeutta.

Heti omasta varastosta

Hinta: 245,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 langaton & kuuleva bluetooth korvatulppa

ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat ympäristökuuntelulla - nyt mukana myös puomimikrofoni!

Kevyet ja aidosti langattomat ISOtunes ULTRACOMM Aware kuulevat bluetooth korvatulpat sujuvaan ja mukavaan työntekoon. ISOtunes korvaulpat ovat erinomainen kuulonsuojain työympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai työympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus.

ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 on hyväksytty myös teollisuusympäristössä (EN352-2 hyväksyntä).

Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu. Korvatulpat soveltuvat myös erityisen hyvin käytettäväksi yhdessä muiden henkilösuojainten, kuten kypärien, kasvonsuojainten ja hengityssuojainten kanssa.

Taustamelua eristävä puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Nyt ULTRACOMM Awaren mukana tulevan ulkoisen, irroitettavan puomimikrofonin ansiosta voit nyt hoitaa tärkeät puhelusi myös kovaäänisemmässä ympäristössä. Puomimikrofonin ollessa kiinnitettynä puhelun aikana ympäristömikrofonit sulkeutuvat, jotta meluisassa ympäristössä puhelun puhuminen onnistuisi mahdollisimman selkeästi. Puomimikrofoni on liitettävissä kumpaankin korvatulppaan oman mieltymyksen mukaan. Lisäksi mukana tulevien irroitettavien korvalenkkien kanssa voit muokata tulppia tarpeesi mukaan. Voit siis käyttää tulppia sellaisenaan, tai puomimikrofonin ja korvalenkin kanssa - kuten itse haluat!

ISOtunes ULTRACOMM Aware korvatulpissa on akun säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu jos bluetooth-yhteyttä ei ole ollut kahteen tuntiin.

Bluetooth yhteys
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna.

Aware -tekniikka™
ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 kuulonsuojaimet käyttävät taktista Aware -tekniikkaa. Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa turvalliselle tasolle.
Tämä ominaisuus kytkeytyy automaattisesti päälle, kun tämä tuote kytkeytyy päälle ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

Kun puomimikrofoni on yhdistettynä, Aware Technology sammutetaan kun vastaat puheluun tai yhdistät korvanapit viestintävälineeseen. Koska puomimikrofoni on tarkoitettu käytettäväksi meluisissa ympäristöissä, tämän ominaisuuden tarkoituksena on auttaa käyttäjää kuulemaan puhelu korvatulppien kautta selkeämmin.

ULTRACOMM Aware -korvanappien Aware ominaisuudessa on 4 eri käyttötasoa:
 • Korkea (High)
 • Keskitaso (Medium)
 • Matala (Low)
 • Pois (Off)
Vaihda käyttötasosta toiseen napauttamalla vasemman korvanapin ohjauspaneelin yläosaa. Nosta äänenvoimakkuutta napauttamalla yhden kerran, tai laske sitä napauttamalla kahdesti. Yksi piippaus tarkoittaa, että äänenvoimakkuuden tasoa on nostettu/laskettu onnistuneesti. Kaksi piippausta tarkoittaa, että korkein tai matalin mahdollinen Aware-taso on käytössä.

ISOtunes ULTRACOMM Aware korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. Elektroninen äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 79 dB (=EN352-2 hyväksytty). ULTRACOMM Aware mallissa tulee lisäksi mukana irroitettavat, korvan taakse aseteltavissa olevat korvalenkit tuomaan lisäistuvuutta tarvittaessa.

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes ULTRACOMM Aware kuulokkeilla akunkesto on vähintään 8 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada noin 24 tuntia lisäaikaa. Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • EN352 hyväksytty kuulonsuojain
 • Bluetooth 5.2
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • Ulkoinen, irroitettava puomimikrofoni parempaan kuuluvuuteen meluisissa ympäristöissä
 • Irroitettava korvalenkki lisäistuvuuden tuomiseksi
 • Äärimmäisen kevyt
 • Akunkesto 8 tuntia
 • Automaattinen virrankatkaisu jos ei bt yhteyttä kahteen tuntiin
 • Latausaika 2 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Elektroninen sisäinen äänenrajoitin 79 dB
 • SNR 32/30 riippuen valitusta tulpasta
 • Väri keltainen huomioväri
Tuotenro IT-76.

Pakkauksen sisältö

ISOtunes ULTRACOMM Aware EN352 kuulevat bluetooth korvatulpat, puomimikrofoni, latauskotelo ja rannehihna, 3 paria Short ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria Tall ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, jolla ei normaalia peruutusoikeutta.

Suuremmat erät saatavuus 5-10 vrk.

Tuotevideot
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.