ISOtunes kuulonsuojaimet työhön ja vapaa-aikaan

ISOtunes Sport CALIBER kuuleva BT korvatulppa (EN352)

Suositut langattomat ISOtunes bluetooth korvatulpat myös kuulevana!

Päivitetty malli - Nyt hyväksytty myös EN352 mukaan

ISOtunes Sport CALIBER - Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat bluetooth korvatulpat - nyt lisättynä ympäristönkuuntelulla
Taustamelua eristävän mikrofonin ansiosta voit hoitaa myös puhelut ympäristön äänten häiritsemättä.

- 30 päivän tyytyväisyystakuu -

Heti omasta varastosta

Hinta: 179,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Takuuaika: 12 kk

ISOtunes Sport CALIBER langaton & kuuleva bluetooth korvatulppa

Suositut bluetooth korvatulpat suunniteltuna metsästykseen ympäristönkuuntelulla - Nyt päivitetty täyttämään myös EN352 vaatimukset.

Äärimmäisen kevyet, aidosti langattomat ISOtunes Sport CALIBER kuulevat bluetooth korvatulpat ovat suunniteltu metsästykseen.
ISOtunes korvatulpat ovat erinomainen kuulonsuojainvalinta ympäristöihin, joissa tavanomaisia kupusuojaimia ei voida käyttää tai ympäristön olosuhteet ovat erityisen vaativat, esim. kuumuus. Bluetooth yhteydellä kuuntelet mitä haluat, missä haluat riippumatta ympäristöstä, ja kuulevan toiminnon ansiosta kuulet mitä ympäristössä tapahtuu.

ISOtunes Sport CALIBERissa on akun säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu jos bluetooth-yhteyttä ei ole ollut kahteen tuntiin.

Bluetooth yhteys
Bluetooth yhteyden avulla yhdistät puhelimesi ja kuulonsuojaimet, hoidat tulevat puhelut ja kuuntelet musiikkia ilman häiritseviä välijohtoja samalla kun jatkat töitäsi. Voit kuunnella radiota tai musiikkia kännykän (mp3, nettiradio, streaming -palvelut) kautta ja samalla kuulosi pysyy suojattuna. Puhemikrofoni eristää tasaisen taustamelun, eikä se pääse häiritsemään puhelun aikana. Siksi voit hoitaa tärkeät puhelusi ympäristön melun häiritsemättä. Kovassa melussa työskennellessä suosittelemme käytettäväksi kuulonsuojaimia ulkoisella melukompensoidulla mikrofonilla.

Tactical Sound Control & SafeMax -tekniikka
ISOtunes Sport CALIBER kuulonsuojaimet käyttävät TSC-äänenhallintatekniikkaa (Tactical Sound Control). Tämä mikrofonitekniikka mahdollistaa käyttäjän kuulevan ympäristön äänet aina turvallisella kuuntelutasolla. Kun ympäröivä melu ylittää turvallisen kuuntelun tason, mikrofonitekniikka vastaa välittömästi ja vaimentaa äänen turvalliselle tasolle. Tämä ominaisuus on automaattisesti päällä ja ulkoista äänenvoimakkuutta voi säätää. Kuvuissa olevat mikrofonit voimistavat ympäristön ääniä jopa 8-kertaiseksi.

ISOtunes Sport CALIBER korvatulpat asettuvat tukevasti korviisi ja vaimentavat ympäristön äänet tehokkaasti. SafeMax äänitason rajoitin pitää huolta, ettei nappikuulokkeiden oma äänentuotanto ylitä 82 dB - hyväksytty EN352 viralliseksi kuulonsuojaimeksi ja käytettävissä näin myös teollisuudessa jne.

Korvatulpat ovat myös hygieeninen valinta, sillä ne voi pestä. Pakkauksessa tulee yksi pari jokaista kokoa Memory foam vaahtomuovia olevia ISOtunes TRILOGY vaihtotulppia, sekä silikoniset kuusenmalliset tulpat, joten sopivaa kokoa ei tarvitse tilausvaiheessa tietää. Jatkossa sopivan tulpan löydyttyä voi tarvikkeena tilata juuri itselleen sopivia tulppia.
Huom. silikonisia vaihtotulppia ei ole hyväksytty kuulonsuojaukseen, joten niitä voi käyttää silloin, kun kuulonsuojaus ei ole edellytyksenä.

ISOtunes Sport CALIBER kuulokkeilla akunkesto on vähintään 13 tuntia bluetoothin kanssa, pelkällä ympäristönkuuntelulla jopa 16 tuntia. Säilytyskotelo on samalla latausasema, jonka avulla voit ladata kuulokkeet kahdesti ja saada noin 30 tuntia lisäaikaa. Nappikuulokkeet voi ladata joko latauskotelon kautta verkkovirrasta tai käyttää latauskoteloa virtapankkina. Suoraan latauskotelon kautta ladattuna lataus kestää 2 tuntia.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Bluetooth 5.2
 • Ympäristönkuuntelu, ts. kuuleva ominaisuus
 • Äärimmäisen kevyt - yhden tulpan paino 8g
 • Akunkesto 13 tuntia (16h ilman bluetoothia)
 • Valmiusaika 60 tuntia
 • Automaattinen virrankatkaisu jos ei bt yhteyttä kahteen tuntiin
 • Latausaika 2 tuntia
 • Pöly- ja vesitiivis (IP67)
 • Taustamelun vaimennus myös puhelun aikana
 • SafeMax sisäinen äänenrajoitin 82 dB
 • SNR 32 TRILOGY tulpilla
Tuotenro IT-18.

Pakkauksen sisältö

ISOtunes Sport CALIBER kuulevat bluetooth korvatulpat, latauskotelo ja rannehihna, 3 paria Short ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 3 paria Tall ISOtunes TRILOGY varatulppia (koot S/M/L), 1 pari kuusenmallisia silikonitulppia, USB latauskaapeli (C-USB), käyttöohje.

HUOM. Hygieniatuote, jolla ei normaalia peruutusoikeutta, mutta ISOtunes myöntää tuotteelle 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka puitteissa suojaimet on mahdollista palauttaa ja suojainten osuus hyvitetään.

TuotevideotArvostele tämä tuote

05.10.2022 -

Volumen säätö musiikille vain kännystä. Napeissa ympäristön volume, jossa matalinkin on lievästi vahvistettu (on myös off ympäristön äänille). Lievä/osittainen ympäristön vaimennus normioloiossa ei siis onnistu. Tosi sääli ettei väliasentoa ole, esim ulkona tuuli helposti häiritsevä.
Pienimmätkin vahtomuovit lähes liian isot, saisi olla vielä pienempiä kokoja.
Ääni ja kantama ihan ok, mutta ilman volumea ei voi mennä kovin kaus lähteestä.
Ympäristön volumen tuplaklick tulkitaan usein klik:si eli volumea lisää pienennyksen sijasta.