Sordin

Sordin Sharp Gel MultiPoint bluetooth kuulonsuojain puomimikrofonilla, SNR29

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Sordin Sharp Gel MultiPoint Bluetooth ympäristönkuuntelulla ja radiolla sekä ulkoisella puomimikrofonilla.
Sordin Sharp on ladattava sankamallinen kuulonsuojain Bluetooth MultiPoint -yhteydellä, FM-radiolla ja tasorajoitteisella Ambient Sound -toiminnolla (ns. kuuleva ominaisuus/ympäristönkuuntelu).

Korkealuokkainen malli vaativaan ammattikäyttöön mm. teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Suunniteltu tehostamaan työskentelyä ja mahdollistamaan jatkuva yhteydenpito muiden työporukan jäsenten kanssa. Sisäänrakennettu akku - nopea USB-C lataus.
Mukavat geelipehmusteet!
2 vuoden takuu.

Heti omasta varastosta

Hinta: 439,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tiedostot

Takuuaika: 24 kk

Sordin Sharp Gel MultiPoint bluetooth kuulonsuojain, SNR29

Päivitetty pakkauksen sisältö - mukana nyt myös ulkoinen melukompensoitu mikrofoni!
Sordin Sharp on ladattava sankamallinen kuulonsuojain Bluetooth MultiPoint -yhteydellä, FM-radiolla ja tasorajoitteisella Ambient Sound -toiminnolla (ns. kuuleva ominaisuus). Korkealuokkainen malli vaativaan ammattikäyttöön mm. teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Suunniteltu tehostamaan työskentelyä ja mahdollistamaan jatkuva yhteydenpito muiden työporukan jäsenten kanssa. Nopea USB-C lataus. Miellyttävät geelipehmusteet!

Sordin Sharpissa oleva tasorajoitteinen Ambient Sound -elektroniikka eli ns. kuuleva ominaisuus valikoi ympäristön äänistä tärkeät, kuten puheen, varoitussignaalit, lähestyvän trukin äänet ja ohjeet selkeästi ilman häiritsevää taustakohinaa. Uusi erotteluteknologia auttaa kuulemaan nimenomaan halutut äänet selkeästi. Ympäristönkuuntelulla tiedät mitä ympärilläsi tapahtuu, keskustelet työtovereittesi kanssa, kuulet varoitussignaalit ja muut tärkeät äänet samalla kun suojaat kuuloasi.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Bluetooth® ja Multipoint-tekniikka yhden tai kahden laitteen samanaikaiseen yhdistämiseen viestintää ja suoratoistoa varten
 • FM-radio ja sisäänrakennettu antenni sekä digitaalinen asemien haku ja mahdollisuus tallentaa suosikkiasemat
 • Ympäristön äänien kuuleminen ja PTT-toiminto kasvokkain keskusteluun sekä häiritsevän kohinan vähennys
 • Kiinteät mikrofonit ja mukana myös Sordin Sharp melukompensoitu puomimikrofoni meluisampiin ympäristöihin
 • Geelipehmusteet tarjoavat erinomaisen käyttömukavuuden, istuvuuden, tiiveyden ja on ihanteellinen valinta kun käytetään silmälaseja, sankamallisia suojalaseja tai naamiomallisia silmiensuojaimia kuulonsuojainten kanssa.
 • Sisäänrakennettu Li-Ion akku

Bluetooth MultiPoint

Bluetooth MultiPoint -yhteyden ansiosta voit personoida input ja output äänilähteet. Yhdellä napin painalluksella voit valita FM-radion, Bluetooth-yhteyden tai Ambient Sound-tilan. Bluetooth MultiPoint tarjoaa käyttöösi vaikka streamatun (A2DP) soittolistan tai äänikirjan puhelimestasi, tai voit kommunikoida työkavereiden, tiimien tai asiakkaiden kanssa. Voit kytkeä samaan aikaan kaksi eri puhelinta, tai yhden puhelimen ja yhden kaksisuuntaisen radiopuhelimen (HSP HFP). Korkealuokkainen äänentoisto takaa miellyttäviä kuunteluhetkiä ja nappien painaminen on helppoa myös käsineet kädessä, ja Voice Feedback -toiminto antaa selkeän puhepalautteen siitä mitä nappia on painettu. Radiokanavat voi tallentaa muistipaikkoihin.
 
Sordin Sharp bluetooth kuulonsuojaimeesa Slim Design mikrofoni ja antenni ovat molemmat täysin integroituina kupujen sisällä ja se vähentää takertumisen mahdollisuutta. Sisäänrakennetun mikrofonin kautta voit soittaa puheluja samalla kun teet töitä. Huom. sisäänrakennettu mikrofoni ei ole melukompensoitu. Tässä paketissa mukana tulevan Sordin melukompensoidun puomimikrofonin avulla parannat puheen äänenlaatua myös kovassa taustametelissä työskenneltäessä.
 
Leveä pääpanta tuulettuvalla pehmusteella on miellyttävä käyttää kaikenlaisissa olosuhteissa. Tilavat kuvut tarjoavat korville tilaa. Geelipehmusteisten tiivisterenkaiden ansiosta suojain on miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja. Integroitu li-ion akku tarjoaa useaksi työpäiväksi käyttöaikaa latausten välillä ja automaattinen virrankatkaisu ehkäisee tarkoituksettoman akun tyhjenemisen.

Tekniset tiedot

 • BT 5
 • Mukana paketissa myös melukompensoitu puomimikrofoni
 • Sisäänrakennettu Li-Ion akku - kapasiteetti 2000 mAh
 • Käyttöaika-arvio n. 36 h
 • 60 minuutin lataaminen antaa n. 8 h käyttöaikaa
 • Kupujen materiaali erityisen iskunkestävä ABS
 • Paino 428 g
 • H=35 dB, LM=26 dB, L=19 dB. SNR 29 dB
 • Roiskevedeltä suojattu IP44
 • Vakiomallinen USB-C latausjohto sisältyy toimitukseen
 • Käyttölämpötila 20°C to +55°C
 • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta
 • Valmistusmaa Ruotsi.

Hyväksynnät

CE EN 352-1:2002, EN 352-3:2002, EN 352-4/A1:2005 ja EN 352-8:2008, IEC 62368-1 (EN 62368-1+A11), IEC 62133-2:2017 ja 2014/53/EU.

Lisävarusteet ja tarvikkeet

60126-S Sharp Boom Mic mikrofonipuomi (suositeltava lisävaruste meluisimpiin ympäristöihin. IP67)
60050-S Hygiene Kit Sharp vaahtomuovi vakiomalli (Polyuretaani TPE-pinnalla)
60051-S Hygiene Kit Sharp Gel (Silikonigeeli PVC-pinnalla)
60125-S Sharp Headband tekstiilipanta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.