Ultracom

Ultracom R10 Hybrid koiratutka

Ultracom R10 Hybrid pannassa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF-teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

KYSY TARJOUS

Kaupan päälle UC -lippahattu.

Heti omasta varastosta

Hinta: 1245,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl
Takuuaika: 24 kk

Ultracom R10 Hybrid koiratutka

Maailman ensimmäinen GSM + VHF koiratutka - Made in Finland

KYSY TARJOUS

Ultracom R10 on maailman ensimmäinen koiraseurantalaite, joka yhdistää eri yhteystekniikoiden parhaimmat ominaisuudet. Voit käyttää koiratutkaa kaikkialla maailmassa, myös sellaisissa olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.
Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF-teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi. Kaikki Ultracom tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kärkiominaisuudet

Ultracom R10 Hybridin kärkiominaisuuksia ovat mm. etäohjattava, erittäin kirkas led-huomiovalo, tarkka haukkulaskuri, seisontahälytys sekä vaihdettava pantaosa. Laitteessa on myös kuunteluominaisuus, eli seurattavalle koiralle voidaan soittaa. Laite voidaan sijoittaa myös Ultracom-koiraliiviin ja se soveltuu näin käytettäväksi myös pienimmille koirille. Pannan seuranta tapahtuu matkapuhelimeen ladattavalla Ultracom -sovelluksella, joka sisältää maailmanlaajuiset laadukkaat maastokartat. Koiran seurantatiedon voi jakaa myös muille seurueen jäsenille mikä lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

Yhteydet ja yhteensopivuus Aviuksen kanssa

Oletusasetuksena laite lähettää paikkatietoa mobiilidatalla kerran minuutissa ja VHF-signaalilla 3 sekunnin välein. Mobiilidatapaikannus on aina päällä, mutta VHF-paikannuksen saa kytkettyä pois. VHF-paikannus käynnistyy kuitenkin automaattisesti, jos laite ei saa yhteyttä mobiilidataverkkoon. Virransäästötilassa lähettää laite paikkaa VHF-signaalilla kerran 20 sekunnissa ja mobiilidatalla kerran minuutissa. Käyttäjä voi luonnollisesti itse säätää laitteen paikannusväliä.
Aviuksen VHF-vastaanottimella voi myös paikantaa R10 Hybridiä ja R10 Hybridin VHF-vastaanottimella voi paikantaa Avius pantoja. Aviuksen VHF-vastaanotin tulee kuitenkin olla päivitettynä uusimpaan ohjelmistoversioon.

Kattavasti testattu

Ultracom R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.
Ultracom R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

Tekniset tiedot

 • Akun kesto VHF-vastaanotin n. 48 h, pannalla n.40 h. Virransäästötoiminnolla sekä harvemmalla paikannusvälillä jopa viikko
 • Ladattava 18650 Li-Ion akku 1 kpl VHF-vastaanottimeen + 1 kpl pantaan (sis. toimitukseen)
 • Matkapuhelin- ja VHF-yhteys. Käytettäessä Ultracom Global Powered by Telia sim-korttia, R10 Hybrid käyttää kaikkia saatavilla olevia matkapuhelinverkkoja.
 • Pantaan voi soittaa normaalin äänipuhelun ja haukkua voi kuunnella reaaliajassa
 • Kantama on matkapuhelinverkon kuuluvuusalueilla rajoittamaton, VHF-käytössä laitteen kantama on VHF-laitteille tyypillinen kantama (maks 5-10 km).
 • GPS ja Glonass
 • Panta on täysin vesitiivis 0,5 metriin 30 min. VHF-vastaanotin on roiskevesitiivis.
 • Paino Panta 298g/345g (ilman akkuja/akun kanssa) VHF-vastaanotin 133g/180g (ilman akkuja/akun kanssa)
 • takuu kaksi vuotta (antenni 12kk).
Kaikki Ultracom tuotteet valmistetaan Suomessa.

Pakkauksen sisältö

 • Ultracom Hybrid R10 panta, pantaosa vaihdettavissa
 • 18650 Li-ion akku, 2kpl
 • VHF-Vastaanotin
 • XTAR VC2 -älylaturi (micro-USB -kaapelilla, ei sis. verkkovirta-adapteria)
 • Ultracom Global SIM Powered by Telia 1 vuosi
 • Ultracom NEXT 1 kk käyttöaika

KÄYTTÖOHJEET

Ultracom NEXT ohjelmiston käyttöoppaat (teksti & videot)

TUOTEVIDEOT

 

Arvostele tämä tuote

13.10.2020 -

Huippu laite.