VASTUUVAPAUSLAUSEKE Sundström

Vastuuvapauslauseke

Sundström Safety AB valmistaa hengityssuojaimia teollisuuskäyttöön. Tuotteet on suunniteltu suojaamaan käyttäjää vaarallisilta ja tarttuvilta aineilta suodattamalla sisäänvirtaavaa ilmaa. Ne eivät suojaa vaarallisilta ja tarttuvilta aineilta, joita käyttäjä mahdollisesti tuottaa uloshengittäessään, sillä tuotteet eivät suodata ulosvirtaavaa ilmaa.

Sundström Safety AB:n tuotteet ovat henkilösuojaimia koskevan asetuksen EU) 2016/425 mukaisia ja ne on sertifioitu asiaankuuluvien ja voimassaolevien EN-standardien mukaisesti. Lisäksi koko tuotevalikoima tai osa siitä on hyväksytty Yhdysvaltain ja Australian vastaavien standardien ja säädösten mukaisesti. Tämän lisäksi useilla tuotteilla on niin kutsuttu järjestelmähyväksyntä, mikä tarkoittaa, että ne on hyväksytty käytettäväksi vain yhdessä testattujen ja hyväksyttyjen tuotteiden kanssa.

Sundström Safety AB:n tuotteet eivät ole terveydenhuollossa käytettäviä lääkinnällisiä laitteita ja standardeja koskevan direktiivin 93/42/ETY mukaisia. Tämä johtuu siitä, että Sundström Safety AB:n tuotteet eivät suojaa mahdollisesti vaarallisilta ja tarttuvilta aineilta, joita käyttäjä mahdollisesti tuottaa uloshengittäessään, sillä tuotteet eivät suodata ulosvirtaavaa ilmaa. Sundström Safety AB:n tuotteet eivät myöskään ole steriilejä.

Sundström Safety AB:n tuotteiden käyttäminen tilanteissa ja ympäristöissä, joissa vaaditaan sekä sisään- että ulosvirtaavan ilman suodattamista on käyttäjän/organisaation omalla riskillä. Sellaisten tuotteiden käyttäminen yhdessä, joita ei ole testattu ja hyväksytty yhdessä, ei täten ole sallittua, joten se on myös käyttäjän/organisaation omalla riskillä.

Lisätietoja toiminnallisuuksista, standardeista ja hyväksynnöistä löytyy osoitteesta www.srsafety.com