Sundström

Sundström SR 200 PC kokonaamari

Erinomaisesti istuva kokonaamari, joka suojaa tehokkaasti myös silmät sekä takaa erinomaisen hengitysmukavuuden vaativimmissakin käyttöoloissa.

SR 200 kokonaamaria voidaan käyttää sellaisenaan soveltuvan suodattimen kanssa tai kasvo-osana yhdistettynä puhallinsuojaimeen tai paineilmalaitteeseen. Polykarbonaattilasi (PC).

Suodattimet myydään erikseen.

Saatavuus 2-5 vrk

Hinta: 217,00  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 0,00 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

Sundström kokonaamari SR 200 PC

Erinomaisesti istuva kokonaamari, joka suojaa tehokkaasti myös silmät sekä takaa erinomaisen hengitysmukavuuden vaativimmissakin käyttöoloissa. Sundström SR 200 kokonaamaria voidaan käyttää sellaisenaan soveltuvan suodattimen kanssa tai kasvo-osana yhdistettynä puhallinsuojaimeen tai paineilmalaitteeseen.

Huom. Suodattimet myydään erikseen. Soveltuva suodatin valitaan Sundstöm suodatinvalikoimasta.

Sundström SR 200 -kokonaamari on valmistettu silikonista ja se on saatavilla yhdessä koossa, joka sopii useimmille kasvoille. Naamarissa on kolme sisäänhengitysventtiiliä, joten hengitysvastus on matala. Välilevyin varustetut uloshengitysventtiilin suojukset suojaavat venttiilejä ja kalvoja pölyltä ja maalisumulta. Uloshengitysventtiilien muotoilu ja sijoitus helpottavat kommunikointia.

Maski on helposti säädettävä, joustava päänauhasto on kiinnitetty visiirin kehykseen ja uloshengitysventtiileihin, mikä yhdessä suuren päälakilevyn kanssa varmistaa käyttömukavuuden ja hyvän istuvuuden. Maskin pallomainen visiirin on varmistettu naarmuuntumattomasta polykarbonaatista ja se mahdollistaa laajan näkökentän.

Suodattimet myydään erikseen.

Materiaalit

Silikonirunko, rasitukselle altistuvat muoviosat on valmistettu polyamidista. Polykarbonaattivisiiri (PC).
Naamarin rungon materiaali ja väripigmentti ovat FDA- ja BGA-hyväksyttyjä elintarvikkeille, mikä minimoi kosketusallergiariskin.
Kaikki muoviosat on varustettu materiaalikoodeilla ja kierrätysmerkinnöillä.

Käyttötavat

Kokonaamaria SR 200 voidaan käyttää:

  • Yhdessä Sundströmin suodatinvalikoimaan kuuluvan suodattimen kanssa.
  • Yhdessä puhaltimen SR 500/SR 500 EX tai SR 700 kanssa.
  • Yhdessä paineilmalaitteen SR 307 kanssa, jolloin se toimii paineilmalähteeseen kytkettynä jatkuvasyöttöisenä hengityslaitteena.
Liittääksesi SR 200 kokonaamarin puhallinsuojaimen SR 500 tarvitset letkun Sundström SR 550.

Laitteen puhdistus

Laitteiden puhdistaminen ja sterilointi on tärkeää, erityisesti jos ne ovat altistuneet myrkyllisille epäpuhtauksille esimerkiksi asbestipurkutöissä, ydinlaitoksissa tai lääketehtaissa.
Päivittäiseen hoitoon suositellaan Sundströmin puhdistuspyyhettä SR 5226. Vaikeaan likaan käytetään lämmintä (kork. +40 °C) saippualiuosta ja pehmeää harjaa, huuhdellaan puhtaalla vedellä ja naamarin annetaan kuivua itsestään huoneenlämmössä

Kasvosuojus SR 200

Sundström SR 200 kokonaamarin runko on valmistettu silikonista ja sen muoviosat on valmistettu polyamidista, molemmat materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä.
Kokonaamarin ainutlaatuinen ilman läpivirtaus minimoi sisään- ja uloshengitysvastuksen.
Pallomainen näkölevy tarjoaa erittäin laajan näkökentän ja integroitu sisänaamari helpottaa puhdistusta. Sopivan istuvuuden takaa mukava ja helposti säädettävä nauhasto.

Paketin sisältö

  • Sundström SR 200 kokonaamari
  • Suodattimen liitoskappale
  • Etusuodattimen pidike
  • Puhdistuspyyhe
  • Nimilappu
  • Käyttöohjeet
Suodattimet myydään erikseen. Soveltuva suodatin valitaan Sundstöm suodatinvalikoimasta.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.
 

Tuotevideot

Arvostele tämä tuote

14.04.2020 - Ra

Toimiva tuote. Tiivis eikä huurru. Mukava kasvoilla ja helppo hengittää.

04.04.2020 - Alffons

Hyvä suojain. Istuu tiiviisti kasvoille, ei huurru. Helppo kiinnittää. Saa aikaan korona-aikaan ansaittua kateutta naapurissa!