3M

3M 9332+ Aura FFP3 NR D hengityssuojain

3M 9332+ FFP3 NR D on laadukas kertakäyttöinen uloshengitysventtiilillä varustettu hengityssuojain FFP3 suodatusluokituksella.

3M™ Cool Flow™ -venttiili, Korkean suodatuskyvyn suodatin.
Yksittäispakattu, myydään yksittäin.

Heti omasta varastosta

Hinta: 7,90 8,90 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 8,90 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl

Tiedostot

3M 9332+ Aura FFP3 NR D hengityssuojain

3M 9332+ Aura on venttiilillä varustettu, FFP3 luokan suodattava hengityssuojain, jossa on kolmipaneelinen Aura™-rakenne, säädettävä nenäpuristin, muotoiltu nenäosa, värikoodatut nauhastot ja käyttömukavuutta parantava 3M™ Cool Flow™ -venttiili.

3M Aura 9332+ -hiukkassuojain täyttää suojausluokan FFP3 vaatimukset. Litteäksi taitettavan kolmipaneelisen suojaimen hengitysvastus on alhainen. Kohokuvioitu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista. Innovatiivinen leukaosa on helposti säädettävä ja nauhastot on värikoodattu tunnistamisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi. 3M™ Cool Flow™ -venttiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

3M Aura 9332+ hengityssuojain suojaa pölyltä, sumulta ja metallihuuruilta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP3 vaatimusten mukaisesti. Kolmipaneelinen rakenne antaa tavallista enemmän liikkumavaraa kasvoille ja matala, muotoiltu ja kohokuvioitu yläpaneeli istuu tiiviisti, vähentää suojalasien huurtumista ja parantaa suojalasien yhteensopivuutta. 3M™ Cool Flow™ -venttiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle kuumissa ja kosteissa olosuhteissa, ja hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa. Litteäksi taitettava suojain on kätevä varastoida ennen käyttöä, ja innovatiivista leukaosaa on helppo säätää. Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP3 (NSK 50) on punainen. Hygieenisesti yksittäispakatut hengityssuojaimet ovat suojassa kontaminaatiolta.

Yksittäispakattu, 3M 9332+ FFP3 suojaimet myydään yksittäin.

Miellyttävä viilennys

3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle, mikä parantaa käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa, ja punotut värikoodatut nauhastot helpottavat suojausluokan tunnistamista: FFP3 (NSK 50) on punainen.

Yhteensopiva 3M:n suojalasien ja kuulonsuojainten kanssa.

Ominaisuudet

  • Kolmipaneelinen Aura™-rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille
  • Suorituskykyinen suodatinmateriaali, jonka läpi on helppo hengittää
  • 3M™ Cool Flow™ -venttiili poistaa tehokkaasti uloshengitysilmaa ja ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle
  • Muotoiltu nenäosa parantaa istuvuutta 3M-suojalasien kanssa ja kohokuvioitu yläosa estää lasien huurtumista
  • Säädettävä nenäpuristin varmistaa tiiviyden nenää ja poskia vasten
  • Suojaa pölyltä, sumulta ja metallihuuruilta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP3 vaatimusten mukaisesti
  • Nauhastot on värikoodattu suorituskykytason mukaisesti – punainen: FFP3-luokitus EN 149:2001+A1:2010 -standardin mukaisesti
  • Tämä tuote suojaa tietyiltä hiukkasilta, joiden pitoisuudet voivat olla enintään 50 kertaa työtilan enimmäisaltistumisrajan suuruisia

Käyttökohteet

Maataloustuotanto, Kemikaalien käsittely, Rakennusteollisuus, Yleinen valmistus, Metallintyöstö, Petrokemia, Farmaseuttisten tuotteiden valmistus, Lääketeollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus.

Hyväksynnät 3M Aura 9332

CE
EN149:2001+A1:2009

Testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti D-luokkaan: Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita, ja suojaimen myös tulee tarjota pienempi hengitysvastus pidempään.

Yksittäispakattu.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.

TuotevideotArvostele tämä tuote

05.07.2021 - Oiq

Suodattaa tehokkaasti homeitiöt. Puhdistin homeisen auton tää naamari päässä, eikä ottanu henkeen ollenkaan.

25.03.2021 - Hm

Paras hengityssuojain. Istuu tiiviisti, hengittäminen helpompaa kuin monessa muussa. Venttiilisten ongelma on se, että kun puhuu monta tuntia, venttiili rupeaa tippasemaan.
Erittäin nopea toimitus, joka kerralla!

24.02.2021 - Tarkastaja

Oli hyvä ostos. Kevyt hengittää ja pysyy hyvin kasvoilla. Toimitus sujui myös hyvin.

13.02.2021 - JORKO

Olen käyttänyt 3M Aura 9332 uloshengitysventtiilillä varustettuja hengityksensuojaimia usean kuukauden ajan Kuusamossa, ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Suojain asettuu kasvoille tiiviisti, materiaali on miellyttävän tuntuista, ja tunnen olevani hyvin suojattu pienhiukkasilta. Kuntosalillakin olen voinut käyttää tätä suojainta senioritason laitteilla kohtuullisella kuormituksella 45 minuutin ajan. Kaupassa, kirjastossa muissa julkisissa tiloissa sekä ulkona kaupasta toiseen siirtyessäni minulla on ollut tämä suojain kasvoillani. Suojain menee kokoonpainettuna litteäksi pieneen tilaan, suojain on yksittäispakattu. Suosittelen!

08.02.2021 - Hanne

Nopea toimitus ja hyvä (joskin kallis) tuote.

14.01.2021 - epi

melko tiivis, hengittäminen ei helppoa, toimitus kesti, mutta hupaisaa seurantaa

- Agripalvelu.fi vastaa -
Toimitus valitettavasti kesti kuljetusliikkeen toimesta ja vuodenvaihteen pyhäpäivien takia, meiltä toimitus tapahtui yhtä nopeasti kuin ennenkin :)

05.02.2021 - Pauli

26.01.2021 -

14.12.2020 - Jopi

Hyvät käyttöohjeet, käytän suojainta kaupassa, kirjastossa, suodattaa 99 % hiukkasista, ei kuitenkaan välttämättä bakteereja ja viruksia.

- Agripalvelu.fi vastaa -
Virukset ja bakteerit ovat hiukkasia, ja FFP3 on kertakäyttöisistä suojaimista se, jota nimenomaan auttaa suojautumiseen vaaralliselta tartunnalta.

16.11.2020 - Agnes

Laadukas, hyvin istuva hengityssuojain.

13.09.2020 - Timo

Hyvä tuote.Sopii hyvin kasvolle, helppo hengittää ja laittaa.Nopea toimitus, hinta saisi kyllä olla halvempi.Suosittelen!