3M 9332+ Aura FFP3 NR D hengityssuojain

3M 9332+ FFP3 NR D on laadukas kertakäyttöinen uloshengitysventtiilillä varustettu hengityssuojain FFP3 suodatusluokituksella.

3M™ Cool Flow™ -venttiili, Korkean suodatuskyvyn suodatin.
Yksittäispakattu, myydään yksittäin.

Heti omasta varastosta

Hinta: 9,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 2,90 € Toimitus kirjeenä, 2-3 vrk

Määrä: kpl

Tiedostot

3M 9332+ Aura FFP3 NR D hengityssuojain

3M™ 9332+ Aura™ on venttiilillä varustettu, FFP3 luokan suodattava hengityssuojain, jossa on kolmipaneelinen Aura™-rakenne, säädettävä nenäpuristin, muotoiltu nenäosa, värikoodatut nauhastot ja käyttömukavuutta parantava 3M™ Cool Flow™ -venttiili.

3M™ Aura™ 9332+ -hiukkassuojain täyttää suojausluokan FFP3 vaatimukset. Litteäksi taitettavan kolmipaneelisen suojaimen hengitysvastus on alhainen. Kohokuvioitu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista. Innovatiivinen leukaosa on helposti säädettävä ja nauhastot on värikoodattu tunnistamisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi. 3M™ Cool Flow™ -venttiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.

3M™ Aura™ 9332+ -hiukkassuojain suojaa pölyltä, sumulta ja metallihuuruilta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP3 vaatimusten mukaisesti. Kolmipaneelinen rakenne antaa tavallista enemmän liikkumavaraa kasvoille ja matala, muotoiltu ja kohokuvioitu yläpaneeli istuu tiiviisti, vähentää suojalasien huurtumista ja parantaa suojalasien yhteensopivuutta. 3M™ Cool Flow™ -venttiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle kuumissa ja kosteissa olosuhteissa, ja hengitysvastusta alentava suodatinteknologia tekee hengittämisestä helpompaa. Litteäksi taitettava suojain on kätevä varastoida ennen käyttöä, ja innovatiivista leukaosaa on helppo säätää. Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP3 (NSK 50) on punainen. Hygieenisesti yksittäispakatut hengityssuojaimet ovat suojassa kontaminaatiolta.

Yksittäispakattu, myydään yksittäin.

Miellyttävä viilennys

3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle, mikä parantaa käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa, ja punotut värikoodatut nauhastot helpottavat suojausluokan tunnistamista: FFP3 (NSK 50) on punainen.

Yhteensopiva 3M:n suojalasien ja kuulonsuojainten kanssa.

Ominaisuudet

  • Kolmipaneelinen Aura™-rakenne antaa enemmän tilaa kasvojen liikkeille
  • Suorituskykyinen suodatinmateriaali, jonka läpi on helppo hengittää
  • 3M™ Cool Flow™ -venttiili poistaa tehokkaasti uloshengitysilmaa ja ehkäisee lämmön kertymistä hengityssuojaimen sisälle
  • Muotoiltu nenäosa parantaa istuvuutta 3M-suojalasien kanssa ja kohokuvioitu yläosa estää lasien huurtumista
  • Säädettävä nenäpuristin varmistaa tiiviyden nenää ja poskia vasten
  • Suojaa pölyltä, sumulta ja metallihuuruilta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP3 vaatimusten mukaisesti
  • Nauhastot on värikoodattu suorituskykytason mukaisesti – punainen: FFP3-luokitus EN 149:2001+A1:2010 -standardin mukaisesti
  • Tämä tuote suojaa tietyiltä hiukkasilta, joiden pitoisuudet voivat olla enintään 50 kertaa työtilan enimmäisaltistumisrajan suuruisia

Käyttökohteet

Maataloustuotanto, Kemikaalien käsittely, Rakennusteollisuus, Yleinen valmistus, Metallintyöstö, Petrokemia, Farmaseuttisten tuotteiden valmistus, Lääketeollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus.

Hyväksynnät

CE
EN149:2001+A1:2009

Testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti D-luokkaan: Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita, ja suojaimen myös tulee tarjota pienempi hengitysvastus pidempään.

Yksittäispakattu.

TuotevideotArvostele tämä tuote

16.11.2020 - Agnes

Laadukas, hyvin istuva hengityssuojain.

13.09.2020 - Timo

Hyvä tuote.Sopii hyvin kasvolle, helppo hengittää ja laittaa.Nopea toimitus, hinta saisi kyllä olla halvempi.Suosittelen!