JedX

JedX 3972 FFP3 NR hengityssuojain, kotimainen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kotimainen FFP3 hengityssuojain.
JedX 3972 FFP3 NR ilman uloshengitysventtiiliä on hengityssuojain, joka suojaa käyttäjäänsä ja ympäristöä haitallisilta pienhiukkasilta, bakteereilta ja viruksilta. JedX FFP3 fish type - hengityssuojaimet ovat helposti muotoiltavissa nenätiivisteellä ja pään takaisella kiinnityksellä. Venttiilittömät JedX-hengityssuojaimet suojaavat sinua sekä ympärilläsi olevia ihmisiä.

Myydään yksittäin. Täysi laatikko 75 kpl.

Heti omasta varastosta

Hinta: 2,60  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 2-5 vrk

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
1 2,60 € 2,60 € Osta
75 2,40 € 180,00 € Osta

JedX 3972 FFP3 NR hengityssuojain, kotimainen

Valmistettu Suomessa - Avainlipputuote
Valitse kotimainen laatutuote!

JedX 3972 FFP3 NR ilman uloshengitysventtiiliä on hengityssuojain, joka suojaa käyttäjäänsä ja ympäristöä haitallisilta pienhiukkasilta, bakteereilta ja viruksilta. JedX FFP3 fish type - hengityssuojaimet ovat helposti muotoiltavissa nenätiivisteellä ja pään takaisella kiinnityksellä. Venttiilittömät JedX-hengityssuojaimet suojaavat sinua sekä ympärilläsi olevia ihmisiä. Hengityssuojaimia ilman venttiiliä käytetään laajalti terveydenhuollossa. JedX kalatyyppiset hengityssuojaimet ovat verrattavissa 3M Aura hengityssuojaimiin. JedX tuotteet valmistetaan Suomessa parhaista mahdollisista materiaaleista laadusta tinkimättä.

Suomessa valmistettu FFP3-hengityssuojain on sertifioitu ja CE-hyväksytty ja se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka eivät ärsytä ihoa.

FFP3-hengityssuojain suodattaa vähintään 99% haitallisista pienhiukkasista ja patogeeneistä ja soveltuu hyvin mm. koronalta suojautumiseen. JedX FFP3 kalatyyppiset hengityssuojaimet on saatavana päälenkeillä. Pääsilmukan kiinnitysvaihtoehto on turvallinen, tiukka ja mukava pidempäänkin käyttöön. Päälenkkikiinnitys on laajasti käytössä ammattilaisilla.
  • Kiinnitys pään takaa
  • EN149:2001+A1:2009 hyväksytty
  • Yksittäispakattu
  • Tiivis ja hyvin muotoutuva
  • Joustava ja säädettävä nenäpidike
  • Ihoystävällinen
  • Valmistettu Suomessa
  • Avainlipputuote
Myydään yksittäin.

Hyväksynnät JedX 3972 FFP3 NR

CE2841
EN 149:2001 + A1:2009

Lifa Air Hengityssuojaimet on valmistettu Suomessa. Avainlipputuote.

Tuotevideot


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.