JedX

JedX 3805 FFP3 NR hengityssuojain, kotimainen

Kotimainen FFP3 hengityssuojain.
JedX 3805 FFP3 NR kasvomaski uloshengitysventtiilillä on hengityssuojain, joka suojaa käyttäjäänsä haitallisilta pienhiukkasilta, bakteereilta ja viruksilta. JedX FFP3 fish type - hengityssuojaimet venttiilillä ovat helposti muotoiltavissa nenätiivisteellä ja pään takaisella kiinnityksellä. Uloshengitysventtiili helpottaa hengitystä pitkäaikaisessa käytössä ja niitä käytetään laajalti teollisuudessa ja rakennustyömailla.

Myydään yksittäin.

Heti omasta varastosta

Hinta: 3,10  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
1 3,10 € 3,10 € Osta
40 2,80 € 112,00 € Osta

JedX 3805 FFP3 NR hengityssuojain, kotimainen

Valmistettu Suomessa - Avainlipputuote
Valitse kotimainen laatutuote!

JedX 3805 FFP3 NR kasvomaski uloshengitysventtiilillä on hengityssuojain, joka suojaa käyttäjäänsä haitallisilta pienhiukkasilta, bakteereilta ja viruksilta. JedX FFP3 fish type - hengityssuojaimet venttiilillä ovat helposti muotoiltavissa nenätiivisteellä ja pään takaisella kiinnityksellä. Uloshengitysventtiili helpottaa hengitystä pitkäaikaisessa käytössä ja niitä käytetään laajalti teollisuudessa ja rakennustyömailla. JedX kalatyyppiset hengityssuojaimet ovat verrattavissa 3M Aura hengityssuojaimiin. JedX tuotteet valmistetaan Suomessa parhaista mahdollisista materiaaleista laadusta tinkimättä.

Suomessa valmistettu FFP3-hengityssuojain on sertifioitu ja CE-hyväksytty ja se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka eivät ärsytä ihoa.

FFP3-hengityssuojain suodattaa vähintään 99% haitallisista pienhiukkasista ja patogeeneistä ja soveltuu hyvin mm. koronalta suojautumiseen. JedX FFP3 kalatyyppiset hengityssuojaimet venttiilillä on saatavana päälenkeillä. Pääsilmukan kiinnitysvaihtoehto on turvallinen, tiukka ja mukava pidempäänkin käyttöön. Päälenkkikiinnitys on laajasti käytössä ammattilaisilla.
  • Kiinnitys pään takaa
  • EN149:2001+A1:2009 hyväksytty
  • Yksittäispakattu
  • Tiivis ja hyvin muotoutuva
  • Joustava ja säädettävä nenäpidike
  • Ihoystävällinen
  • Uloshengitysventtiili vähentää hengitysvastusta ja lämmön sekä kosteuden kertymistä
  • Valmistettu Suomessa
  • Avainlipputuote
Myydään yksittäin.

Hyväksynnät JedX 3805 FFP3 NR

CE2841
EN 149:2001 + A1:2009

Lifa Air Hengityssuojaimet on valmistettu Suomessa. Avainlipputuote.

Suuremmat erät saatavuus 2-5 vrk.

Tuotevideot


Arvostele tämä tuote

21.12.2023 - Timo

Sopii hyvin kasvoille, helppo muotoilla tiiviiksi. Venttiili helpottaa hengitystä jolloin sitä voi käyttää pitempään. Muistuttaa 3 M Aura hengityssuojainta jota ennen käytin ja on mielestäni ainakin yhtä laadukas, suosittelen.