GVS

GVS Elipse High P3 hiukkassuodatinpari (SPM524)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Huom. EXP - 10/2024

Vaihdettava P3 luokan suodatinpari GVS Elipse High Performance -sarjan hengityssuojainten vaihdettaviin kaasu- ja yhdistelmäsuodattimiin. Yhdistelmäsuodattimisssa tämä vaihdetaan käytetyn tilalle, ja kaasusuodattimiin tämä voidaan lisätä kun tarvitaan suojausta myös hiukkasilta. Lukitaan paikoilleen suodatinpidikkeillä (tuotekoodi SPM523), joka on vakiona yhdistelmäsuodattimissa. Pakkauksessa 2 kpl suodattimia.

Huom. Ei voi käyttää puolinaamarissa sellaisenaan vaan liitetään aina joko yhdistelmäsuodattimeen tai kaasusuodattimeen.

Heti omasta varastosta

Hinta: 5,00 12,90 €  sis. alv

Alin hinta 30 päivän sisällä ennen kampanjan alkua: 12,90 €

Edullisin toimitustapa tuotteelle on 3,90 € Toimitus kirjeenä, 3-10 vrk

Määrä: kpl

GVS Elipse High P3 hiukkassuodatinpari

Vaihdettava P3 luokan suodatinpari GVS Elipse High Performance -sarjan hengityssuojainten vaihdettaviin kaasu- ja yhdistelmäsuodattimiin. Yhdistelmäsuodattimisssa tämä vaihdetaan käytetyn tilalle, ja kaasusuodattimiin tämä voidaan lisätä kun tarvitaan suojausta myös hiukkasilta. Lukitaan paikoilleen suodatinpidikkeillä (tuotekoodi SPM523), joka on vakiona yhdistelmäsuodattimissa ja hankittava erikseen kaasusuodattimiin. Suodattimien paino 12 g / kpl.
Pakkauksessa 2 kpl suodattimia.

Huom. Ei voi käyttää puolinaamarissa sellaisenaan vaan liitetään aina joko yhdistelmäsuodattimeen tai kaasusuodattimeen.

Käyttöalue

Elintarviketuotanto ja maatalous, lääkevalmisteiden- ja -aineiden tuotanto sekä laboratoriokäyttö. Kaivos-, metalli-, kivi-, sementti-, puu-, lasi-, keramiikka-, tekstiili-, kemikaali-, laiva- ja autoteollisuus, akkujen ja paristojen valmistus ja käsittely, jätteiden ja asbestin käsittely, mikrobivauriorakenteiden purkaminen, kuivaus, raskasmetallien käsittely (lyijy, nikkeli, kromi), maatalous.

Suodattimien tyyppimerkkien selitykset:
P3 = Tehokkain hiukkassuodatusluokka pölyltä, sumulta ja höyryltä, jossa on esim. mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, kipsiä, puu- tai tekstiilikuituja, marmoria, titaanioksidia, vuolukiveä, kivivillaa, puhdistusaineita, öljyä, mausteita, suolaa, rehua jne. Suojaa pölyltä, joka voi aiheuttaa keuhkosairauksia, jota aiheuttaa mm. puuvilla, grafiitti, kaoliini, sinkki ja alumiini. Suojaa myös haitalliselta pölyltä, jota aiheuttaa mm. kivihiili, asbesti (tarkista aina kohdekohtainen purkuohjeistus), bauksiitti, kvartsi ja rautamalmi. Suojaa myös myrkylliseltä pölyltä, jota aiheuttaa mm. mangaani, lyijy ja kromi.
Tehokkuus: 99,98 % (0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti).

Yhteensopivuus GVS High Performance -sarjan puolinaamareihin

Elipse High Performance -sarja
  • Elipse A1: SPR511, SPR512 (Suodatin SPR513)
  • Elipse E1: SPR514, SPR515 (Suodatin SPR516)
  • Elipse AE1: SPR517, SPR518 (Suodatin SPR519)
  • Elipse ABEK1: SPR487, SPR488 (Suodatin SPR489)
  • Elipse A2P3 R D: SPR495, SPR496 (Suodatin SPR497)
  • Elipse ABEK1P3 R D: SPR490, SPR491 (Suodatin SPR492)
Elipse Integra High Performance -sarja
  • Elipse Integra A2P3 R D: SPR536, SPR537 (Suodatin SPR497)
  • Elipse Integra ABEK1: SPR538, SPR539 (Suodatin SPR489)
  • Elipse Integra ABEK1P3 R D: SPR534, SPR535 (Suodatin SPR492)

Miksi erikseen vaihdettava P3 suodatin?

Jos yhdistelmäsuodattimessa P3 hiukkassuodatin tukkeutuu hiukkasista ennen kuin kaasuilta suojaava aktiivihiilisuodatin on käyttöikänsä lopussa, voidaan vaihtaa vain hiukkassuodatin, ja käyttäjän ei tarvitse vaihtaa puolinaamarinsa varsinaista suodatinta. Joissain työtehtävissä tällä voi olla hyvin merkittävä vaikutus sekä työn tehokkuuteen että hengityssuojauksen kokonaiskustannuksiin pitkässä juoksussa. Pelkiltä kaasuilta suojaaviin suodattimiin voi olla tarve lisätä P3 hiukkassuodatin jotain tilapäistä työtehtävää varten, ja tällöin päästään kustannuksiltaan ja käytettävyydeltään järkevimpään kokonaisuuteen.

Hiukkassuodatin kerää hiukkasia sekä kosteutta ja hengitysvastus kasvaa. Suodattimen vaihto tapahtuu, kun hiukkassuodatin aiheuttaa suuremman hengitysvastuksen. Suodattimen käyttöaika on riippuvainen sen kuormituksestä, esim. hengitysilman epäpuhtauden laadusta ja pitoisuudesta, käyttäjän hengitysrytmistä ja muista tekijöistä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.