GVS

GVS Elipse puolinaamaripakkaus A2P3 RD, koko M/L (SPR496)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Käyttövalmis puolinaamari vaihdettavalla A2P3 R D yhdistelmäsuodatinparilla. Hiukkassuodatus ja kaasusuodatus aktiivihiilisuodattimella. Maskin koko M/L.

Heti omasta varastosta

Hinta: 56,90  sis. alv
Edullisin toimitustapa tuotteelle on 5,90 € Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä (Lähellä-paketti, 2-3 vrk)

Määrä: kpl

Tiedostot

GVS Elipse puolinaamaripakkaus A2P3 RD, koko M/L

Käyttövalmis puolinaamarimallinen hengityksensuojain vaihdettavalla A2P3 R D yhdistelmäsuodatinparilla. Hiukkassuodatus ja kaasusuodatus aktiivihiilisuodattimella. GVS High Performance -sarjan malli, joka on pieneen kokoonsa nähden yksi markkinoiden kevyimpiä ja tehokkaimpia puolinaamareita, ja suunniteltu toimimaan pitkään myös äärilämpötiloissa. Muotoilun ansiosta yhteensopivuus on erinomainen muiden suojainten, kuten kokokasvosuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa. Mallinro SPR496.

Käyttöalue

Maalaaminen, lakkaaminen, kyllästäminen, pinnoittaminen, maalipintojen korjaaminen, liimaaminen, liuottimien ja torjunta-aineiden suihkuttaminen ja käsittely, mikrobivauriorakenteiden purkaminen, metalliteollisuus, katujen, teiden ja kattojen rakentaminen ja ylläpito (bitumin käsittely), pölyn, hitsauskaasujen, mikro-organismien kuten bakteerien ja virusten kanssa jne. kanssa. Suosittu malli laiva- ja autoteollisuudessa sekä rakennusalalla.

Huomattavan suuri sisäänhengityspinta-ala yhdistettynä suun edessä olevaan suurikokoiseen poistoilmaventtiiliin minimoi hengitysvastuksen ja ehkäisee kosteuden kertymistä naamarin sisäpuolelle. Suodattimissa vettä hylkivä rakenne ja ne ovat uudelleenkäytettäviä. 4-pistepääpanta lisää käyttömukavuutta käyttöolosuhteiden muuttuessa ja on suunniteltu turvalliseen käyttöön myös erittäin kosteissa ja märissä työskentelyolosuhteissa.

Materiaalit

Pehmeitä, hajuttomia, hypoallergeenisiä, ihoystävällisiä ja lateksi- sekä silikonivapaita.
Kasvo-osa TPE (Thermo Plastic Elastomer), jota on miellyttävää käyttää myös pitkiä jaksoja yhtäjaksoisesti.

Mukana tulevat A2P3 RD suodattimet

A = Suodattaa orgaanisia kaasuja ja höyryjä, joiden kiehumispiste >65 °C. Ruskea väri suodattimen kyljessä. (Kaasumolekyylit ovat niin pieniä molekyylejä että menevät hiukkassuodattimen läpi).
2 = Kaasun tiheys keskiluokkaa, alle 5000 ppm (=5000 ml/m3).
P3 = Tehokkain hiukkassuodatusluokka pölyltä, sumulta ja höyryltä, jossa on esim. mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, kipsiä, puu- tai tekstiilikuituja, marmoria, titaanioksidia, vuolukiveä, kivivillaa, puhdistusaineita, öljyä, mausteita, suolaa, rehua jne. Suojaa pölyltä, joka voi aiheuttaa keuhkosairauksia, jota aiheuttaa mm. puuvilla, grafiitti, kaoliini, sinkki ja alumiini. Suojaa myös haitalliselta pölyltä, jota aiheuttaa mm. kivihiili, asbesti (tarkista aina kohdekohtainen purkuohjeistus), bauksiitti, kvartsi ja rautamalmi. Suojaa myös myrkylliseltä pölyltä, jota aiheuttaa mm. mangaani, lyijy ja kromi.
Tehokkuus: 99,98 % (0,3 mikrometrin hiukkaskokoon asti).
R = Uudelleenkäytettävät suodattimet
D = Suodattimet on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti, eli naamaria voi käyttää alhaisen hengitysvasteen säilyttäen pitkiäkin aikoja sakeassa pölyssä. Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita. Alhaisen hengitysvasteen ansiosta käyttäjän rasittuminen on vähäisempää ja työskentely mielekkäämpää

Suodattimen käyttöaika

Voidaan käyttää kunnes suodatin on tukossa ja hengitys muuttuu epämiellyttäväksi tai aktiivihiili on kulunut loppuun ja käyttäjä maistaa tai haistaa hajun (vaikuttavina tekijöinä hiukkasten/kaasun määrä ja hengitystiheys). Suodatusteho pysyy samana koko käyttöajan.
Jos yhdistelmäsuodattimessa P3 hiukkassuodatin tukkeutuu hiukkasista ennen kuin kaasuilta suojaava aktiivihiilisuodatin on käyttöikänsä lopussa, voidaan vaihtaa vain hiukkassuodatin, eikä tarvitse vaihtaa puolinaamarin varsinaista suodatinta. Tällöin vaihdetaan vain irroitettava GVS Elipse High P3 hiukkassuodatinpari.

Ominaisuuksia

  • Suodatintyyppi: HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Airfilter), High Activated Carbon
  • Huokosten läpimitta: 0,3 mikrometriä (=millimetrin tuhannesosaa) 
  • Sertifiointi: Puolinaamari CE EN 140, EAC. Suodatin CE EN EN14387+A2P3 R D, EAC.
  • Käyttölämpötila: -30 °C - +70 °C
  • Kokonaispaino: 368 g.  
  • Varastointi-ikä: 3 vuotta
  • Valmistusmaa Iso-Britannia.
  • Saatavilla kaksi kokoa: S/M ja M/L
  • Malli SPR496

Pakkauksen sisältö

Puolinaamari, 2 x A2P3 R D High Performance suodatinelementti, päähihnasto.

Suositeltavat lisävarusteet

GVS Elipse Integra kuljetuskotelo (SPM007)

Suodatinvalikoima

GVS Elipse High Performance A2P3 RD yhdistelmäsuodatinpari vakiomalli (SPR497)
GVS Elipse High Performance P3 Filter hiukkassuodatinpari (SPM524)
GVS Elipse High Performance P3 Filter Lid pidikkeet hiukkassuodattimille (SPM523)
GVS Elipse High Performance ABEK1P3 R D yhdistelmäsuodatinpari (SPR492)
GVS Elipse High Performance A1 kaasusuodatinpari (SPR513)
GVS Elipse High Performance E1 kaasusuodatinpari (SPR516)
GVS Elipse High Performance AE1 kaasusuodatinpari (SPR519)
GVS Elipse High Performance ABEK1 kaasusuodatinpari (SPR489)

Tuotevideot
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.